Please enter an Access Token

Brain Relief- syvärentouttavaa hoitoa

Brain relief- hoitajakurssi

Viime viikonloppuna käänsin taas uusia sivuja elämääni, ja olin mukana Brain Relief- hoitaja koulutuksessa Asikkalassa. Tämä koulutus oli tarkoitus jo alkaa huhtikuussa, mutta vallitseva korona siirsi tämän ajankohtaa syksylle, mutta kun sekään ajankohta ei mätsännyt kalenteriin, niin suoritin alkeiskurssin kesäopintoina, ja tosiaan viime viikonloppuna hypättiin Brain Relief- hoitojen maailmaan. Aiemmin postauksissa olen vihjannut, että tähän vuoteen palveluihini tulee rakentumaan lisäystä, niin tässä rakentuu yksi osa kokonaisuuteen. Brain Relief- syvärentouttavaa hoitoa on siis tarjolla.

Brain relief

Mitä Brain Relief- hoito on?

Sitä voisi luonnehtia ensiavuksi stressaantuneelle mielelle ja keholle. Työkalu pitkittyneen stressitilan katkaisuun, kun ihminen kantaa jo erinäisiä stressioireita mielessään ja kehossaan. Suomessa kehitetty Brain relief tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa saaden kehon tuottamaan mielihyvähormonia oksitosiinia, joka aktivoi endorfiinituotantoa. ”Brain Relief- hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Brain Relief ei ole energiahoitomenetelmä vaan se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.”

Kuva kollaasi

Kokemusasiantuntija stressin asialla

Omakohtainen kokemus stressistä elämän eri vaiheissa on saanut itseni syttymään stressinhallinnasta ja aito kiinnostus olla auttamassa stressin kanssa kamppailevien kanssa. Kiire ja suorittaminen näkyy nykypäivän elämäntyylissä ja arjessa. Mennä viipotetaan paikasta toiseen kello kädessä, eikä osata pysähtyä. Pitkittyessään stressi alkaa oireilla ihmisen kehossa ja se vähitellen alkaa hallita ihmisen elämää. Optimaalisen vireystilan löytäminen päivissään, jolloin ihminen on tasapainoinen ja levollinen voi olla vaikea löytää kun paineet ovat kasautuneet jo liian suuriksi.

Alkeiskurssi

Brain Relief- hoito antaa luvan pysähtymiseen ja rentoutumiseen

Hoidon taustalla soiva rentouttava musiikki luo kosketuksen kanssa täydellisen parivaljakon, jolla mieli rentoutuu ja keho vapautuu kuormasta. Hoidossa käydään kokonaisvaltaisesti läpi kädet, rintakehä, pää, kasvot, jalat- joten koko keho on ravittu tämän jälkeen rennoin painalluksin ja sivelyin.

Pikkutytöstä lähtien olen tuntenut kuinka selän kutittaminen tekee ihanaa, ja siitä tulee kevyen vapautunut, onnellinen ja rentoutunut, jopa unelias olo, ja hoidossa on paljon tähän viittaavia liikkeitä, joista saa samanlaisia ihania vilunväreen tunteita. Oksitosiini <3 Kosketus on yksi isoimmista stressiä vapauttavista tekijöistä, jota itse esimerkiksi teen iltaisin kun haron hiuspohjaani samalla vaikka lukiessa kirjaa. Se saa päänahan pohjan ”sensorit” liikkeelle, ja useimmiten huomaan haukottelevani raukeita haukotuksia kirjan parissa.

Nyt alkeiskurssin jälkeen lähden tekemään Brain Relief- syvärentouttavaa hoitoa harjoitellen asiakkailleni, ja ensimmäisenä hoitopöydälleni pääsevät perheen pienimmät ja isommat miehet. Tänään testasin hoitoa esikoiselleni ja hoidon jälkeen kyselin, mitä hän tykkäsi hoidosta ja oliko jokin erityisesti mieluinen. Hän antoi välitöntä palautetta, että ”tykkäsin kaikista”. Tästä on hyvä jatkaa. Kieltämättä seurailin silmät kiinni, rentoutuneessa tilassa olevaa poikaa hoidon aikana, ja minusta näytti, että poika saattoi olla jossain vaiheessa jo osittain puoliunessa. Kiitollisena uusista opeista lähden rakkaudella näitä harjoittelemaan.

Jotenkin nämä opinnot nitoutuvat tarkoituksellisesti toisiinsa, sillä olen parin viikon ajan juurikin viimeistelemässä Life coach- opintojeni loppuvaiheen valmennuksia, ryhmävalmennuksia järjestellen. Kesäkuun loppuun mennessä kaksi ” Stressinhallinnan johtaminen mielenhallinnalla”- valmennusta luo osallistujilleen työkaluja arjen kiireen keskelle ja pysähdyttää miettimään omaa elämää ja löytämään uudenlaisia ratkaisuja arjen keskelle. Olen life coach – opinnoissa loppumetreillä ja elokuussa olisi opintojen valmistumishetket. Odottavaisin mielin, ja uusin ajatuksin kohti tulevaa.

Kesämaisema

Nautitaan kesästä,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Käsityö prokkiksista innostuneena
Brain Relief- syvärentouttavaa hoitoa