Please enter an Access Token

Hetkessä- kortit tähän hetkeen

Läsnäolevan hetken pysäyttävät kortit

Hetkessä- kortit tähän hetkeen- postaus esittelee ihan ihka omat korttini! Tässä läsnäolevassa hetkessä on oma katseeni. Tiedän, että tulevaisuuden kulkuun ei voi vaikuttaa muuta kuin yrittämällä parhaansa, ja menneisyyttä ei pysty muuttamaan. Voi sen sijaan ottaa erilaisen näkökannan ja pohtia kuinka mennyttä voi katsella kasvaneena ja oppineena minänä .

Tämä läsnäoleva hetki on tärkeintä, jokaisen hetken toivoisi olevan sellaisia, että arjessa kokee mahdollisimman pitkälle tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Siltä pohjalta lähti ajatus luoda omat ajatuksia herättävät kortit, joten Hetkessä kortit syntyivät yhdessä valokuvaaja Titta Kivelän kanssa.

Hetkessä kortit
Hetkessä- kortit tähän hetkeen

Uniikit kortit tähän hetkeen

Hetkessä- kortit pysähdyttävät läsnäolevan hetken äärelle kuvillaan ja teksteillään. Korttipakka sisältää persoonallisia kortteja 25 kappaletta, toinen toistaan upeimmilla kuvilla ja puhuttelevilla teksteillään. Eri vuodenaikojen kauniit kuvat yksityiskohtineen luovat kortteihin persoonallisen ilmeen.   Jokainen kortti on uniikki!

Hetkessä kortit

Hetkessä korttien monet käyttömahdollisuudet

Kortit voivat toimia vahvistavina lauseina, tai jopa tsemppauskortteina, vaikka jääkaapin ovessa magneetilla. Korttipakka on kaunis lahjaidea, jonka saaja voi itse käyttää kortteja haluamallaan tavalla. Kortit sopivat myös onnittelukorteiksi, ja korttien takaosassa on myös tilaa tekstille. Voit muistaa läheistäsi kauniilla tavalla, antamalla kortin ajatuksen kera, joka varmasti lämmittää mieltä. Kortteja voi käyttää myös asiakastyössä, sopivat esimerkiksi valmennustyöhön. Monikäyttöisen käyttömahdollisuuden ansiosta kortteja on helppo ideoida moneen eri tarkoitukseen, toimivat jopa taulunkehyksissä, sisustuksessa.

Tunnelmaa ja ajatuksia

Kortit vievät kuva tunnelmillaan vuodenajoista toiseen, joka on Pohjoisen rikkaus saada kokea eri vuodenajan vaihteluita. Näitä hetkiä on ikuistettu kortteihin, ja tunnelma huokuu kauniina maan ja taivaan välillä. Uniikit, tyylikkäät kuvat luovat rauhallisen ja harmonisen fiiliksen, jota korteista olemmekin halunneet välittää muille.

Hetkessä kortit

Hetkessä- korttien tekstit herättelevät ajatuksia muun muassa löytämään arjesta kiitollisuutta, vahvistavat itsetuntoa, rauhoittavat arjen kiireitä ja kulkevat kanssakulkijanasi tavoittelemaan lisää rohkeutta ja iloa päiviin. Hetkessä korteista huokuu lämpö, toivo, välittäminen. Rakkaus<3

Hetkessä korttien tilaukset

Hinta korteille on 25€ + mahdolliset toimituskulut. 

Hetkessä kortteja saa tilattua tämän blogipostauksen kautta jättämällä kommenttikenttään yhteystietonsa, sekä myös sähköpostitse hetkessakortit@gmail.com

Tilauksen arvon ylittäessä yli 75€, saat toimituskulut veloituksetta.

Voit käydä tutustumassa kortteihin Rentoutumon etusivuilta

Mikäli kiinnostuit Hetkessä korteista jälleenmyynti mielessä, pyydä jälleenmyynti hinnastomme sinulle tutustuttavaksi.

Iloa sinulle,

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Tunnetilojen takana piilevät ajatuksemme
Hetkessä- kortit tähän hetkeen