Please enter an Access Token

Hetki aikaa itselle

Monesti kuulee kysyttävän, että mistä sinun hyvinvointisi rakentuu?

Yhtä monesti myös sitä tulee samanaikaisesti miettineeksi, että mistä kaikesta se oma hyvinvointi koostuukaan. Ja selkeästi, yksi tärkeä ja iso juttu omaa hyvinvointia miettiessä, on oma aika. Sen tärkeys tulee korostuneeksi silloin kun nykypäivän kiireet yrittävät ottaa sinusta otteen, olet työllistetty töissä, tai kotona lasten kanssa. Tai sekä että. Tai teetpä sitten millaisella rytmillä tahansa arjen velvotteita, niin joskus on melkoisen haastavaa löytää vielä aikaa hetkille, jossa saa ja pitää vain kuulla omia intressejään, ja haalia itselleen omaa aikaa.

Mistä oma hyvinvointini siis rakentuu, on siis listan kärjessä oma aika. Jos sitä ei ole riittävästi, niin ainakin minun kroppani osaa kertoa minulle stressistä ja paineesta aika selkein tavoin, jolloin osaan pistää kapuloita rattaisiin ja tehdä aikaa omalle ajalle. Omalla ajallani teen sitä, mikä juuri sillä hetkellä parhaiten minulle tuntuu natsaavan, ja mikä saa minussa aikaiseksi enemmän energiaa, kuin että veisi sitä pois. Lapsiperheellisenä, ja kotiäitinä huomaan erityisesti kuinka iso vaikutus omalla ajalla on. Se voi olla mahdollisuus keskellä päivää irrota jonnekin kotiympyröistä pois, tai sitten monesti ajankohta omalle ajalle on ilta, kun lapset ovat unilla. Silloin minut löytää muun muassa näpertelevän mitä milloinkin käsitöiden parissa, koska ne työt vaan sopivat hyvin sinne iltaan. Maton virkkaus, johon yhdistettynä jokin kiinnostava podcast kuulokkeissa- voin sanoa, että toimii! Ja ihana nähdä heti oma kädenjälki, kun käsitöitäkin tekee. Parhainta terapisoivaa hommaa illalle, ja tyhjennellä päivän kuormitusta pieneen näpertelyyn. 

 
 
Hetki aikaa itselle- blogi pitää sisällään juuri niitä Ilon hippusia, jota oma aikani on, milloin mitäkin. Juuri sillä ajalla minä liikun, pidän huolta kunnostani, teen askarteluja, tai kirjoitan niistä blogiin. Saatan myös näitä tehdessä saada hyviä oivalluksia, joista minulle tulee halu päästä jakamaan se tunne muille. On se onnistuminen tai pieleen mennyt suunnitelma. Niitäkin pieleen menneitä juttuja on, ettei kaikki aina mene kuin strömsössä. Niitäkin pitää ollakkin, että opimme niistä jotain.


Hetki aikaa itselle- blogin on tarkoitus jakaa hyviä ideoita muun muassa diy- askartelujen parissa. Monestihan nämä ovat jonkun inspiraation tuloksia, joita lähtee itsekin kopioimaan ja paljon seuraan itsekin blogeja, joista saan uusiin ideoihin vinkkejä ja ohjeita. Niitä varmasti myös itse laitan mukaan sivuilleni, jopa selkeitä diy- ohjeita, ja mitä milloinkin:)

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Tervetuloa mukaan blogini pariin!
Hetki aikaa itselle