Please enter an Access Token

Innostuksesta se kaikki lähtee

Innostuksen iloinen voima

Innostuksesta se kaikki lähtee. Siitä, että johonkin asiaan syttyy tekemiseen motivaation liekki, se vaatii eteenpäin panevan innostuksen. On aivan hullua ollut taas seurata omia innostuksen käyriä viikon ajalta, kuinka minulle käy kun jostakin innostun. Tämän blogin ajatus siis heräsi tästä mukaansa tempaavasta tunteesta, sellaisesta, joka saa janoamaan lisää ja lisää.

Innostuksesta se kaikki lähtee
Illaksi ajanvietettä

Meidän kotikaranteenissa ollaan kehitelty päiviemme iloksi kaikkea sellaista, joihin ei tulisi uhrattua aikaa normaalissa arjessa näin isoa siivua. Tosin, että meillä kotikaranteeni nyt ei järjettömän isoja muutoksia ole aiheuttanut meidän arkeen, kun paljon kotona lasten kanssa olen ollut ennen koronaakin, ja illat meillä ei ole kulunut normaalisti aiemminkaan esim. lasten harrastuksiin kuskailtaessa- koska meillä ei niitä ole ollut olemassakaan. Karanteeni on siis triplannut ainoastaan ulkona vietetyt hetket ja kotiseinien tsiikailun:) Se missä oikeastaan karanteeni meidän perheessä näkyy, on perheen aikuisten ainoiden liikuntaharrastusten jättäminen karanteeni ajaksi pois. Vaihtoehtona salille toimii luontopolku tai treenit pihalla pihatöissä!

Kuva ennen
Kuva siitä mistä remontti ajatus lähti…

Kotikaranteenissa syntyneitä ideoita

Meidän kotikaranteenin aikana ajateltiin tehdä tarkempi katselmus takapihan suuntaan terdelle, ja eheyttää piha toimivampaan kuntoon täksi kesäksi. Mies alkoi remontoimaan ja minä visioin nykyistä kukkapenkkiä siirrettäväksi muualle. Pihapiirin siistiminen on ollut ihanaa ulkona olo puuhastelua näin kevään keskellä, ja siistitty ilme pihapiirissä innostaa koko ajan lisää! Vihdoin saatiin taloyhtiön yhteinen rämäkunnossa ollut kukkapenkkikin aloitetuksi kunnostuksen saralle, ja modataan sitä fressimpään kuntoon. Kuten yksi naapurikin totesi, että ”Eihän tämäkään tarvinnut kuin vain maailmanlaajuisen pandemian”!

Innostuksesta se kaikki lähtee

Onnea on toisinaan tämä aika

Siististä lopputuloksesta siitä innostuu lisää. Pihapiiriä on tullut ahkerasti tsekkailtua siispä jatkuvasti, että mitä sitä muuta voisikaan kunnostaa tässä ajankuluksi. Yhteiseksi iloksi. Onnea on toisinaan tämä aika, kun kaikilla tuntuu olevan hiukan enemmän aikaa pohtia asioita kun suurin osa ”velvotteista” on laitettu pantaan. Omat kuntosalitreenitkin on ollut inspiroivaa ideoida kuinka ne voi korvata kotipihan kunnostuksen yhteydessä, muun muassa otin kukkapenkin kivien siirron yhteydessä ihan treenifiilikset kehiin, ja kuvittelin kivien olevan kahvakuulia!! Vain mielikuvitus on rajana!

Innostavaa itsensä ylittämistä

Innostuksesta se kaikki lähtee

Innostus on myös tarttunut avannon jäitten seasta uimiskertoihin lähijärvessä! Tänä vuonna uskallus on ollut aivan eri luokkaa pulahtaa hyisiin vesiin, joka on avartanut näkemään aivan eri valossa lähirannan järvenkin. Helmikuussa ensimmäisen kerran järvessä hypätty pulahdus sai minut koukuttumaan kylmästä efektistä, ja suorastaan olen odottanut, että kotirannan jää sulaa sen verran, että sinne pääsee sekaan! Kuinka suorastaan olen jo innostunut suunnittelemaan rantaankin vievän oikoreitin tuunaamista rinneportaineen ynnämuineen kuntoon, jonne saunahetkien ääreltä voi helposti käydä pulahtamassa pitkin kevättä ja kesää.

 

Innostuksesta se kaikki lähtee

Kotiranta

Innostuksesta uutta energiaa

Tähän hetkeen on ihana suunnitella mieltä piristäviä ja iloa tuottavia asioita. Minulle niiden äärellä puuhastelua tuo aitoa onnellista minääni esille, ja synnyttää minussa aina uutta luovuutta lisää. Innostuksesta se kaikki lähtee, tosiaan!

Innostusta sinunkin arkeen,

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä
Innostuksesta se kaikki lähtee