Please enter an Access Token

Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä

Yrittäjyys.

Yrittäjyyden pariin hyppääminen, kevyestikö?

Monenlaisia ajatuksia herättävä sana. Jokseenkin ollut kaukainen ajatus itselleni vielä vuosi takaperin. Ainakin ryhtyminen yrittäjäksi. Hyvin paljon kumminkin olen haaveillut siitä, että josko joskus saisi tehdä jotain omaa työtä ja sellaista mitä oikeasti rakastaa. Ja toisinaan taas hyvin paljon yrittäjämäistä työskentelyä olen aiempien työkokemus vuosieni kautta tehnyt, jotka ovat kasvattaneet minua tähän hetkeen. Kuten minun tapauksessa, on täytynyt ottaa suuri harppaus niistäkin vielä eteenpäin ennen kuin olen tässä hetkessä. Innostunein ajatuksin nyt olen menossa kohti kevytyrittäjyyden oppeja, ja avoimin mielin eteenpäin. 

Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä
Koutsausta luonnossa

Matka tähän saakka tuonut oman yrittäjäisen luonteen esille

Viimeisimpänä on erittäin suuresti itseäni kasvattanut tähän yrittäjyyspolulle ryhtymiseen on ollut oma ”bisnesharrastukseni” Forever- hyvinvointituotteiden parissa. Itsenäisen jälleenmyyntityön kautta olen oppinut itsenäisesti edustamaan tuotteita olemalla mukana edustus-, ja myyntitehtävissä erilaisissa tapahtumissa, markkinoimalla tuotteita eri somekanavilla, ja tullen esille tuotteiden parissa. Isoja haastavia tuoteesittelyjä, ja tiimin vetämistä ja ne ovat kasvattaneet henkilökohtaisesti itseäni kun on päässyt hyppäämään ns. ”epämukavuusalueiden” ulkopuolelle, esimerkiksi osallistumalla koulutuspäivien esittelyihin omalla esityksilläni. Suurin kasvunpaikka on ollut olla itsenäinen jälleenmyyjä hyvinvoinnin parissa, josta oikeastaan ajatus on lähtenyt liikkeelle, että mitä kaikkea sitä itsenäisesti voisikaan tehdä.

Things to do
Things to do- listat

Kokemuksella oppii

Things to do- listallani on tällä viikolla ollut runsaasti yhteydenottoja eri tahoihin, ja asioiden järjestelyä. Vielä ennen tuota things to do- listaa asiat olivat minulle tavoitteeseen pääsyä ajatellen isoja, vaikeita ymmärrettäviä ja hankalia tehtäviä. Ehkä ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä on ollut aina sellainen, että täytyy olla jotenkin todella tietäväinen asioista mitä yrittäjyys vaatii. Ja että, se vaatii isoja loikkia, ja koska ne on tuntematonta ja kulkematonta tietä, arvaako sinne edes lähteä kurkottelemaan. On ollut opettavaista taas oivaltaa, että kun jotain asiaa ryhtyy hoitamaan, se asia selviää ja jotenkin iskostuu tekemällä päähän. Ehkä siinä tässäkin yrittäjyydessä on kyse, että asioita opetellaan ja kerta toisensa jälkeen, sitä alkaa saada varmuutta lisää kun siedättää itseään hankalahkoillakin asioilla. Ja mitäkö asiaa ei voisi selvittää- selvittämällä! Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä, vahvasti luotto itseensä taustalla.

Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä
Oma Y- tunnus

Tavoite vaatii välisteppejä, pieniä tekoja yksi toisensa perään

Niillä pienillä askelilla mennään kohti suurempaa tavoitetta, ja minun tämän viikon tavoitteessa oli rekisteröityä kevytyrittäjäksi! Isolle tuntuva tavoite on nyt saavutettu, ja olen nyt onnellinen oman Y- tunnuksen omistava, uusi aloittava kevytyrittäjä;) Aika huikeaa ajatella, että nyt olen saavuttanut sen, mitä olen jo usean vuoden ajan haaveillut! Pilke silmäkulmassa uskoen omiin haaveisiin on saanut minut rohkaistumaan ja ottamaan tästä polusta selvyyttä. Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä todellakin on menty, ja matkalla jokainen saavutus ruokkii motivaatiota lisää.

Mielenrauhan askeleet- valmennuspaketti rakentui alkuviikosta kasaan, jota laitan lukijoillenikin tähän luettavaksi. Minulle on sydämen asia päästä auttamaan ihmisiä saavuttamaan elämään uusia, eteenpäin kannattelevia ajatuksia, ja luomaan eheämpää tunnetta sydämeen <3

Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä
Mielenrauhan askeleet- valmennus

Tee mitä rakastat

Omaan liiketoimintaani tulen rakentamaan Life coachingin ympärille asiakkailleni palveluita tästä eteenpäinkin ja olen innostunut, että voin mukaan yrittäjyyteen ottaa niitä asioita, joita tekemällä olen itse saanut lisää tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämääni, kuten hyvinvointituotteet ja omatekemät käsityöni. Tilauksesta syntyy siis asiakkaille myös kädentaitoja, sekä päässä on paljon luovia ideoita palvelujani täydentämään. Päällimmäisenä ajatuksenani tällä hetkellä on kiitollisuus, että ryhdyin tässä hetkessä hyppämään rohkeasti unelmiani kohti ja kokeilemaan siipiäni, kuinka ne lähtevät lentoon!

Lähdethän kuulemaan mukaan matkastani tulevien ajatusten myötä,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Mielenrauhan askeleet- valmennukset
Innostunein askelin kohti kevytyrittäjyyttä