Please enter an Access Token

Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla

Itsensä ylittäminen palkitsee aina

Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla. Olen aivan täpinöissäni. Napeissani. Fiiliksissä. Tohkeissani. Hurmioissani.

Itsensä ylittämisen tunne. Se vasta merkittävän iso juttu on. Kun sitä lähtee tekemään jotain, mitä ei usko onnistuvansa tekemään. Alitajunta kuiskii korvaan, ettet tule ikinä onnistumaan tuossa, joten unohda koko juttu. Ja kun taas toinen puolisko mielestä kertoo luottamuksesta käsin, että luota itseesi, ja anna palaa. ”Epäroinnin kynnyksellä kysy kuinka paljon rohkeutta uskallat jättää tänään tekemättä”- Tommy Tabermann.

Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla

Rohkeuden esiin kaivaminen

Moni asia jää vaan haaveeksi kun ei usko itseensä ja antaa pelkojen voittaa ja vallata mielen. Jotkut asiat taas vaatii aikaa, ja asioiden mutustelua, kunnes jokin saa tarttumaan kiinni, vaikkapa niihin hulluimpiinkin ideoihin. Itselle kävi juurikin näin. Olin jo 2-3 vuotta sitten (en muista edes tarkasti montako vuotta siitä on aikaa, kun vuodet on vierähtäneet), haaveillut, että haluaisin kokeilla avantouintia! Ajatus on heti alku metreiltä hirvittänyt minua, koska ensinnäkin koen olevani melkoisen vilukissa, ja että minä ja avanto ei ole hyvä yhdistelmä. Kuinka minä, joka ei edes kesällä pysty uimaan järvessä ennen kuin se suurin piirtein kiehuu, pystyisin nyt hypätä jäitten sekaan. Aivan koominen ajatus! Pari vuotta sitten homma sitten jäi, koska kaveri jonka kanssa minun piti mennä avantoon tuli kipeäksi, vai minäkö se kipeä olin. En muista sitäkään,mutta aikaa meni eteenpäin ja se unohtui. Tällä kahden vuoden aikana olen sittemmin kerennyt olla raskaana ja hoitaa pienimmäisen imetysrumban, niin ne ajat ovat vieneet avanto ajatusta kauemmaksi.

Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla

Ajankohta löytyy, aina, loppuviimein

Mutta nyt se ajankohta oli otollinen tänä talvena. Muutamaa hyvää inspiroivaa esimerkkiä seuraten, sain itseni ajatukset liikkeelle uudelleen taas siinä mielessä, että askel askeleelta olen tässä talven mittaan tainnut tehdä itseni kanssa jo ajatus työtä, että kohta mennään. Ajatusten julki tuomisella on ollut positiivinen vaikutus. Kylmän siedättämistä harjoittelimme edellisviikonloppuna ystäväni kanssa saunasta hankeen kävellen paljasjaloin ja kun sekään ei piisannut niin kävimme ihan kuin lapset konsanaan makoilemaan lumeen! Kuinka hilpeää tehdä jotain aivan päätöntä! Eikä niistä todellakaan säikähtänyt, vaan jotenkin hullaantui lisää. Pientä kipristelyä jalkapohjissa mutta se ei mitään haittaa!

uinti maisema

Ensimmäisen kerran avantoon

Tänään, ystävänpäivänä sitten tempaistiin suunnitelma, että nyt mentiin, eikä odotella enempää. Ystäväni kanssa otettiin pojat mukaan ja lähdimme kauhun kankein fiiliksin kohti Hankasalmen Revontulea. Tai niin ainakin itsestä tuntui, kauhun kankein fiiliksin. Kumminkin hyvällä mielellä. Hauska kuinka mieli kerkeää miettiä jos minkä näköistä tilanteiden varalle. ”Mitä jos saan sydänkohtauksen siellä?” ”Tuntuuko mun sydämessä nyt jo sinne päin ajaessa jokin ennakoiva sydän kipu”! ”No onhan siellä ystävä sitten auttamassa jos saan jonkun slaagin”. Lukijani, saatte nauraa nyt aivan rauhassa, mutta tälläisiä vuoropuheluja itseni kanssa mun päässä aina ajoittain liikkuu. Tänään oli hyvä esimerkki kun lähdettiin tekemään jotain itselleen tietämätöntä, tuntematonta. Itsensä epämukavuusalueelle likoonlaittaminen ei ole mikään piece of cake, joten kyllä ei se ihme ole jos päässä raksuttaa ennen h- hetkeä niin että vierustoverikin sen ajatuksen juoksun pystyisi nähdä.

Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla
Voittaja fiilis

Elämyksiä arkeen

Mutta avanto kokemus oli aivan jäätävän ihana. Siis ei sinne meno, eikä siellä olo ollut nyt niin nautintoa, mutta se olotila sen jälkeen. Aivan huikea kokemus! Menee jatkoon, koska uskon ensi kerralla siellä pinnan alla kestävän jo ajallisesti vähän pidempään. Puitteet olivat kunnossa tuolla Revontulella, ja osui ihana auringonlaskukin kauniine taivasmaisemineen meille. Avannon lisäksi pääsimme nauttimaan lämpimästä ulkoporealtaasta, savusaunasta, telttasaunasta, joten meille tämä oli elämys kerrassaan! Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla postaus sisälsi paljon innostunutta energiaa, jonka saattelemana varmasti hypätään järveen toistekin!

Hyvää ystävänpäivää<3

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja
Itsensä ylittämisen fiiliksiä avantouinnilla