Kaupallinen yhteistyö Anna- Mari West

Voimalauseita arkeen

Kaupallinen yhteistyö Anna- Mari West, ja mukana tulleet ihanat kortit. Mä olen alkanut kiinnittämään huomiota kaikkiin ihaniin, niin kutsuttuja ”voimalauseita” sisältäviin tuotteisiin, joita löytyy marketeista ja kaikista ihanista sisustusputiikeista. Nykyään niitä löytyy kalentereista tauluihin välillä lähestulkoon mitä vaan. Kaupallisessa yhteistyössä Anna Mari Westin kanssa kanssa pääsin tutustumaan ihaniin postissa tulleisiin kortteihin, jotka ovat visuaalisesti hyvin kauniita ja joiden tekstit puhuttelevat minua. Korteissa on ihana materiaali, mattakartonki, joka tuo mukavan näppituntuman, ja korttipakkaa selatessa sieltä löytyy toinen toistaan upeimpia kortteja. Aivan mainioita kortteja, vaikkapa muistaa ystävää, onnittelukorteiksi tai miksei jopa ihan vaan vaikka jääkaapin oveen magneetilla kiinni.

Ja herkästi ideoita keksivänä, lensi se oma ajatus muutamiin ideoihin korttien parissa, joita ajattelin itse testata. Vinkit korttien käyttöön löytyvät alempaa tekstistä!

Kortit

”Käsityöt, askartelu, sisustus, nikkarointi, puutarha, valokuvat, maisemat… vaikka tämä kuulostaa naiivilta, niin kauniissa asioissa on jotain, joka koskettaa sielua”,

Anna- Mari West kortteja

Anna- Mari West rakastaa valokuvausta ja on pienestä pitäen rakastanut kauneutta ja esteettisyyttä. ”Käsityöt, askartelu, sisustus, nikkarointi, puutarha, valokuvat, maisemat… vaikka tämä kuulostaa naiivilta, niin kauniissa asioissa on jotain, joka koskettaa sielua”, kertoo sivuillaan Anna- Mari. Siitä huolimatta, vaikkakaan hänellä ei ole valokuvaajan ammattitutkintoa, hän on sisukkaasti vuosien varrella opiskellut ja harjoituttanut valokuvauksellisia taitojaan niin, että se näkyy tätä nykyään ihanien paperi- ja sisustustuotteiden tuotoksina, runsaissa valikoimissa. Yrittäjänä hän kuvailee olevansa onnellinen kun saa olla niin sanottu onnellisuuspillerikauppias. Anne- Mari Westin sivuille pääset tästä.

kortti

VINKIT KORTTIEN PARIIN!

Näistä upeista korteista saa näppärästi tehtyä vaikka kotiin sisustustauluja. Kehystämällä ne omanlaisiin, kivoihin raameihin saa kortit ihan uuden tarkoituksen ja lookin! Taidanpa laittaa testaukseen! Miksei näillä korteilla voisi myös tuunailla muistivihkoja kiinnittäen kortin vaikka kansikuvaksi. Aika monikäyttöisiltä tuntuvat itsestäni, joten näen näille paljon käyttötarkoituksia! Kalenterin lisämateriaaliksi, tai vaatekaapin oveen.

Kortti kehyksissä
Oma kehys kuvalle

Hyviä ajatuksia, ja niiden vahvistamista

Valikoimalla itseään parhaimmin puhuttelevan tekstin, tai mätsäävän kuvan- niillä on mieleen hyvinkin voimauttava vaikutus. Lisää hyviä ajatuksia itselleen tuomalla, voi lisätä tyytyväisyyttä elämässään kun keskittyy hyviin asioihin. Vaikeammat hetketkin on helpompi hyväksyä, kun omaksuu sallivan ja myötätuntoisen otteen itselleen. En ole mikään ”voimalause” hörhö, vaan tiedostan, että niillä saa lisättyä onnellisia ja mukavan kutkuttavia ajatuksia päiviinsä. Ainakin tehoaa minuun! Anna- Mari Westin sivuilta siteeratessani ”Mikä sen hienompi työ kun valmistaa ihmisille visuaalisia onnellisuuspillereitä!” Niitä ne juurikin on.

”Mikä sen hienompi työ kun valmistaa ihmisille visuaalisia onnellisuuspillereitä!”

Kortti

Kortteja valmennuksiin

Aiemmin itse olen Anna- Mari Westiltä tilannut seinäkalenteria ja lahjapusseja. Tuotteita saa tilattua suoraan Anna- Mari Westin verkkokaupan kautta tai lukuisilta jälleenmyyjiltä. Omani muistaakseni löysin ihan Prisman hyllyiltä.  Anna- Marin valokuvia yhdistettynä mietelauseisiin on myyty kortteina, jääkaappimagneetteina, kirjanmerkkeinä, kalentereina, muistikirjoina, lahjakasseina, kirjepaperina ja lahjakirjoina, Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Itse tulen kyllä ehdottomasti näitä ihania kortteja jatkossa antamaan ihanille life coach- valmennettavilleni, ja olen todella kiitollisen iloinen, että törmäsin näihin kortteihin tämän kaupallisen yhteistyön kautta <3

Kortit

ARVONTA!

Lukijani pääsevät mukaan yhden Anna- Mari West korttipakan arvontaan kommentoimalla tätä blogipostausta tai parantaaksesi arvonta mahdollisuuksia osallistumalla myös:

XOXO
signature

Jaa

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.