Kaupallinen yhteistyö @KasvustooriTM

Kaupallinen yhteistyö KasvustooriTM

Kaupallinen yhteistyö kasvustoori

Ajankäyttö ja sen hallinta on erittäin tärkeä asia kun mietitään kuinka vaikuttaa esimerkiksi arjen kiireeseen ja koettuun stressin määrään. Hyvän suunnittelun ja organisoinnin kautta taakkaa saa helpotettua ja monikin asia konkretisoituu kun ne on kirjattu ylös. Sain omaan ja perheen ajanhallintaa varten todella innostavat kalenterit testattavaksi kaupallisen yhteistyön, KasvustoorinTM kautta. Seinäkalenteri tulee helpottamaan koko perheen arkea ja itselleni ”Inspiroiva 2021”- kalenteri tuomaan innostusta ja potkua tulevaan vuoteen!

Ajankäyttö

Ensivaikutelma oli todellakin ilahtunut tutkaillessani kalentereja, joista kerron kohta kokemuksiani lisää. Nykypäivän persoonallisten kivojen kalentereiden kanssa saa aikaansaamisen ja ilon tunnetta niitä täyttäessään, ja siinä samalla vähentää kaaosta hillitsemällä ja hallitsemalla aikaansa paremmin. Visuaalisena ihmisenä tulen todennäköisesti lisäämään omaan tavoitekalenteriini vielä visuaalista ilmettä erilaisilla voimalausetarroilla ym. huomiokynä merkinnöillä;)

KasvustooriTM tavaramerkin omistaa Mimmi& Mike Oy. Yrityksen takana ovat Tarja Pursiainen, yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja konsultti sekä Suvi Voutilainen, yrittäjä, graafinen suunnittelija, visualisti ja valokuvaaja. KasvustooriTM tuotevalikoimaan kuuluvat inspiroiva tavoiteopas, tsemppaava tavoitetyökirja, motivoiva myynnin opas, innostava muistikirja, ja uutuutena Rohkaiseva yrittäjyyden käsikirja. Lisäksi yrittäjät ovat rakentaneet KasvuStoorista konseptin, johon kuuluu innostavia tuotteita, inspiroivia koulutuksia ja hyödyllisiä blogikirjoituksia.

”Tavoitteenamme on antaa työvälineitä tavoitteiden, unelmien, arjen sekä elämän hallintaan.” ”

”Tämän lisäksi KasvuStoorin rakennatte kaikki te ihanat yrittäjät, jotka kerrotte tarinanne ja annatte uskoa muille muutoksesta ja yrittäjyydestä. Vieraskynä yrittäjämme tuovat myös valtavaa osaamistaan lukijoidemme hyödynnettäväksi. Blogimme tarkoitus on auttaa, rohkaista, innostaa ja motivoida kaikkia heidän valitsemallaan tiellä.”

KasvustooriTM:n tuotteet ovat saaneet Avainlippu merkinnän, joka tarkoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.kasvustoori.fi

Tavoitekalenteri

Tavoitekalenteri

Inspiroiva 2021- kalenteri vaikuttaa juuri ”minunnäköiseltä” kalenterilta ensi vuodelle! Itselleni ”uppoaa” juurikin erilaiset ”todo”- listat ja erilaiset itsensä kehittämisen kannalta oleelliset työkalut pohdintoineen. Rakastan myös niin sanottuja voimalauseita ja kannustavia lauseita, joita kalentereihin on sanoitettu, joista esimerkkinä nostan tämän,

” Meissä kaikissa on vahvuuksia, intohimoa ja innostusta, se pitää vain kanavoida tekemiseen!”

Ajatukset

Kalenterissa on runsaasti tilaa omiin tavoite merkintöihin ja kalenterin kanssa on todellisesti lupa haaveilla ja unelmoida. Tehdä näkyviksi tavoitteet, ja rohkeasti miettiä niitä! Itse olen erittäin inspiroitunut uusille ideoille, ja todella iso huomioni on ollut aiemmista vuosista ja muistiinpanoista huomata, että ne asiat lähtevät liikkeelle, jotka on näkyvillä. Alitajunnan voimaa ei kannata aliarvioida, koska sillä on suuri vaikutus meihin. Mitä saamme nostettua ”ilmoille”, niin niihin alkaa kanavoitua itselleen askeleet lähemmäksi kohti tavoitetta.

Inspiroiva 2021

Rohkeasti aion siis täyttää ”Inspiroiva 2021”- kalenteria, ja hyödyntää sivuilla olevia erilaisia työkaluja. Inspiroiva 2021- kalenterin todo- sivut ovat hyvä lisä viikkoaukeamien lisäksi. Joka kuukaudelle on todo- listojen lisäksi nostettu jotakin pohdittavaa, kuten esimerkiksi maaliskuussa pohdintaa ajanhallintaa ja onko sinulla kiire, kiire, kiire? Huhtikuussa pohditaan oletko rohkeasti tyytyväinen itseesi, ja muun muassa lokakuussa opetellaan olemaan kiitollinen ja onnellinen. Odotan innolla, että kunkin kuukauden kohdalla pääsen pureutumaan näihin lisää, ovat varmasti herätteleviä pohdintoja. Personalisoidut kalenterit, kuten juuri tämäkin KasvustooriTM versio tekee jotenkin kalenterista vielä enemmän kuin kalenterin, nimittäin todellakin herättelee avaamaan sivuja ja katsomaan eteenpäin. Ei mikään peruskalenteri, vaan ajatuksia herättelevä sellainen!

Kalenteri todo listat

Tavoitekalenteri on tehty niin henkilökohtaisen elämän kuin työn ja yritystoiminnan tavoitteiden ja unelmien toteuttamisen apuvälineeksi. Kalenteri auttaa johtamaan itseään ja suunnittelemaan omaa ajankäyttöään. Kalenteri sopii myös erinomaisesti tiimien  yhteiseen käyttöön projektien ja töiden suunnittelussa. Kalenteri kulkee kätevästi laukussa, ja on kooltaan A5.

Ajanhallinta

Kalenterin sisältö muun muassa:

  • 2021 kalenterin (joulukuun 2020 viikkoaukeamat)
  • Vuosisuunnitelman 2021
  • Kuukausisuunnittelun ja yhteenvedon
  • Paljon kirjoitustilaa sisältävät viikkoaukeamat, päivittäisen työsuunnittelun
  • Viikkoaukeamalla nimipäivät
  • Inspiroivia tekstejä ja ohjeistuksia
  • Muistiinpanosivuja
  • Merkkinauhan

Seinäkalenteri 2021

Seinäkalenterit

Toinen arkeen käyttöömme ensi vuoden alusta otettava tuote on KasvustooriTM seinäkalenteri. Otamme käyttöön Työkalenterin nimellä olevan kalenterin, jossa on myös sarakkeet perheenjäsenille, kuten perhekalenterissakin löytyy. Joka kuukausi on vaihtuva kuva ihanan lausekkeen kera, joka luo innostavia ajatuksia. Kalenteriin mahtuu jokaiselle perheenjäsenelle (4 hlö) merkinnät omiin ruutuihin, sekä mukavana lisänä kalenterin sivuilla on joka kuukaudelle kohdat ”Tärkeät tehtävät”, ”Muistettavaa” ja ”tapahtumat”. Kalenterin koko on 255x 360 mm.

Seinäkalenteri

Sopivasti mahtui tämäkin seinäkalenteri ”paraatipaikalle” keittiöömme, johon alkaa sitten ensi vuoden merkintöjen kirjaaminen. Meidän perheessä on toiminut tälläinen yhteinen kalenterointi, että tulevat menot ovat selkeästi yhteisesti nähtävillä esillä, joka tottakai vaatii aikuisten omien kalentereitten synkronoimista aluksi yhteen. Kun kaksi kalenteria on yhdistetty yhdeksi, on suoraan sanottuna paljon helpompi hengittää! Yhteinen ajankäyttö on tärkeää, ja mitä enemmän perheessä on kokoa, sitä tärkeämmäksi ajankäyttö tulee. Seinäkalenterissa on myös erikseen irroitettavat lompakkokalenterit. Kätevän oloinen kokonaisuus tämä kalenteri. Visiointi uudelle vuodelle saa siis alkaa!

Kalenteri arvonta

ARVONTA!

Ilokseni voin ilmoittaa, että pääsen arpomaan myös lukijoille ja muille seuraajille perhekalenterin, joten osallistu arvontaan joko jättämällä blogiin kommentin mukaan osallistumisesta ja voit parantaa myös voittomahdollisuuksiasi somekanavissa Hetki aikaa itselle facebook postauksen kautta ja Instagramissa hetkiaikaaitselle_blog sivun postauksessa. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 8.11.2020 klo 20 saakka, onnea arvontaan!

Kannustaen rohkeasti tavoitteitasi kohti,

XOXO
signature

Jaa

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.