Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö @My Green Today korut

Kaupallinen yhteistyö @My Green Today

Sain kaupallisessa yhteistyössä @My Green Todayn Namasté Kiitollisuuden koruja testattavakseni. Valikoin ihanista koruvalikoimista juuri nämä korut, mitkä resonoivat minua eniten, ja päädyin ”Turvallisuus” ja ”Elinvoima”- nimisiin rannekoruihin. Internet-sivuilla oli niin paljon ihania vaihtoehtoja, että valinta ei ollut laisinkaan helppo, mutta sain kuulla, että kivien korkea värähtely auttaa valitsemaan juuri sopivat korut itselleni.  Ymmärrän nyt tämän täysin, vaikka alussa saatoin olla hieman skeptinen tuolle asialle, mutta nyt kun korut ovat olleet käytössä parin viikon ajan itselläni, olen kiinnittänyt huomiota enemmän tiettyihin asioihin. Ajatukset ovat jopa herätelleet itseäni niin, että tälle blogille on tulossa jatkoa, koska kivet ovat herätelleet uusia ideoita ja olleet ”luovuuden” kimmokkeena itselleni. Tämä blogi on siis hyvänä aasinsiltana tuleville blogipostauksille, ja olen siitä erittäin innostunut.

Mitä kivistä tiedetään, on että kiviterapia ja kivien voimat on tunnettu juttu vuosituhansien ajalta. Kivien voima perustuu kivien värähtelyyn, eli energiaan. Itseäni on jo kauan kivet vetäneet puoleensa, ja näin ollen tämä yhteistyö on ollut erittäin mielenkiintoinen.

Mygreentoday kaupallinen yhteistyö

My Green Today korut

My Green Today yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita hyvinvoinnin, henkilökohtaisen kehityksen ja elämän inspiraatioon verkkokaupan kautta sekä on myös mukana erinäisillä messuilla ja kursseilla. Ajankohtaisista messuista mainittakoon Joulumyyjäiset 1- 18.12.2020 johon pääset tutustumaan  tämän linkin kautta.  

Yrityksen takana on Pia- Helen Eriksson, joka perusti My Green Today yrityksen 8 vuotta sitten. Yrittäjyyteen Pia matkasi oman henkisen kehityksen siivittämänä, rakkaudesta luontoon, hyvinvointiin sekä haluna auttaa muita sekä luoda arkeen kauneutta ja tietoisuutta maailmaan. Pialle muodostui tarve saada tehdä merkityksellistä työtä.

Pia valmistaa käsityönä tehtyjä, yksilöllisiä Namasté kiitollisuuden koruja, joihin hän lataa kiitollisuutta ja mahdollisimman korkeat hyvän toivotukset. Ihana ajatus on koruissa taustalla. Jokaisessa korussa on käytetty avainsanoja mukana kuvaillessa koruja, tai luonnehdintaa mitä koru edustaa. Koruilla ei kumminkaan luvata mitään vaikutuksia, ja My Green Todaylla on vastuuvapauslauseke sivuilla, joka tarkoittaa, että kivien avainsanat ja merkitykset sekä kristallihoidot yms. eivät ole reseptejä, diagnooseja tai mitään muita terveystietoja tai siihen liittyvää. Ne esitetään ainoastaan henkisenä tukena hyvinvointiin ja muihin elämän alueisiin ja kysymyksiin.

Namastè kiitollisuuskorut

Mygreentoday korut

Namasté kiitollisuus koruissa käytetään kauniita luonnonmateriaaleja, kuten puolijalokiviä, laavahelmiä, helmiä puusta, lasista ja metallista ja kookoksesta. Myös kierrätysmateriaaleja on käytössä. Jokaista korua on olemassa vain yksi uniikki kappale. Pia kertoi miettiessäni itselle sopivia koruja, että kivien korkea värähtely opastaa valikoimaan juuri itselle sopivat korut itselle tai lahjaksi. Ja ymmärrän tässä hetkessä miksi juuri nämä ihanuudet saapuivat luokseni, koska näiden parissa on herännyt aivan todellakin, ehkä merkittäviä tulevaisuuden suuntia. Näissä koruissa on kyllä jotain erikoista ”taikaa”, eli juurikin energiaa,  jonka tajusin eilen, ja josta tulen jatkossa kirjoittamaan.

Kiitollisuuskorut

Yrityksessä on korujen lisäksi myös muita kodin sisustuksen tuotteita, saippuoita sekä hyvinvointituotteita. Pääset tutustumaan valikoimiin verkkokaupan valikoimiin tästä klikkaamalla. 

Löydät myös korut ja muun valikoiman Facebookista https://www.facebook.com/namastekorut sekä Instagramista https://www.instagram.com/mygreentoday/ linkin kautta. Kannattaa ottaa sometilit seurantaan, niin pysyy ajankohtaisista tapahtumista ja uusimmista tuotteista ajantasalla ensimmäisten joukossa.

Sinun ostoksiin alennuskoodi  10%

Lukijoilleni olisi tarjolla 10% alennukseen oikeuttava alennuskoodi: Hetki10. Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun saakka. Voin lämpimästi suositella näitä koruja, varmasti ovat mieluisia joululahja ideoita.

Turvallisuus rannekoru

Turvallisuus- rannekoru

Turvallisuus- rannekorussa on käytetty mustaa tuliakaattia, lasia ja siinä on nikkelitön metalliosa. Korun luonnehdinta kuuluu ” Tulielementtiin nimensä mukaisesti liitettävä tuliakaatti omaa syvän yhteyden maahan. Voimallinen suojeleva energia on rauhoittava ja turvallisuutta tuova. Kehon ja mielen tasapaino”.

Tämä Turvallisuus- rannekoru resonoi nimellään, luonnehdinnallaan, värillään ja koko olemuksella itselle, että tämä koru on juuri sitä mitä kaipaan. Itselleni lähellä sydäntä on ollut aina luonto ja tiedostan sen rauhoittavan voiman. Maadoittuminen luonnossa saa itsessäni voimaantumista, ja vahvistaa korun luonnehdintaa koskien syvää yhteyttä maahan. Omaan horoskooppiin yhdistyy tulielementti, joten tämä varmasti osittain veti minua puoleeni. Tulielementin takana persoonan ominaisuuksia on henkisyys, idealismi ja kunnianhimo, ja tulimerkki kyselee uuden asian kohdatessaan, että ”parantaako tämä maailmaa, onko tämä oikein”. Toisinaan tulimerkki nauttii muiden ihailusta, ja koen juuri, että haen paljon iloa ja inspiraatiota muista. Tulielementti edustaa elämänenergiaa, lämpöä ja valoa. Ihana mietiskellä erilaisia seikkoja, minkä vuoksi koru on kuin kantajansa!

Koen myös, että juuri tämä koru resonoi itseäni, koska omilla palveluillani luon juuri kehon ja mielen tasapainoa asiakkailleni, joten vahvistakoon tämä koru minun visioitani ja yritykseni arvoja, kuten esimerkiksi tasapainoa, rauhaa ja levollisuutta.

Elinvoima ja turvallisuus korut

Elinvoima- rannekoru

Elinvoima- rannekorussa on käytetty mattaa akaattia, lasia ja siinä on nikkelitön metalliosa. Korun luonnehdinta kuuluu ”Elinvoimaa. Erinomainen väsyneille ja sairaille. Akaatin väsymättömyyden voima auttaa hetkissä, joissa jaksaminen tuntuu riittämättömältä. ”  

Luonto ja elinvoimakoru

Tämänkin korun valinta kohdistui kaikkiin osasiin nimestä luonnehdintaan. Erikoisena asiana pidän, että en ole koskaan ennen pitänyt vihreästä väristä. Nyt luultavammin kaipasin vihreää väriä elämääni ja vihreän värin kerrotaan edustavan tasapainoa, rauhaa, kasvua, tuoreutta, terveyttä ja luontoa. Se on toivon, levollisuuden ja kärsivällisyyden väri. Vihreän koetaan lisäävän muun muassa myös luovuutta.

Elinvoima koru

Omassa elämässäni väsymys on ollut mukana ajoittaisissa elämäntilanteissani ja on loppuelämän kanssakulkija siinä määrin, kun heikkounisena kärsin huonoista yöunista. Tämän ymmärrän miksi valinta osui tähän koruun. Koru auttaa vahvistamaan omaa jaksamista niihin päiviin ja hetkiin kun olen väsynyt. Myös koen vahvan luontoyhteyden tulevan tähän korun valintaan mukaan, joka on osa minua. Tämä koru näyttäytyy minulle hyvin rauhallisena ja tyynenä, juuri sopivalta!

Lahjakortti

Lukijoilleni arvonta!

Ilokseni voin todeta, että pääsen arpomaan yhden lahjakortin My Green Todaylle, joka on arvoltaan 25 €.

Onpa ihana idea hankkia vaikka itselleen pukinkonttiin koru tai antaa jollekin lahjaksi hyödyntämällä lahjakorttia ostoksiin!

Pääset osallistumaan arvontaan jättämällä tämän blogipostauksen kommenttikenttään osallistumisesi, mutta myös Facebookin ja Instagramin sivuilla,  joissa arvonta postaus löytyy voit kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Kerro hankkisitko korun itsellesi vai kenet yllättäisit lahjalla?

Arvonta aikaa on sinulla ma 30.11.2020 klo 20. 00 saakka!

Onnea arvontaan!

Kiitollisuuden korut

”Suuria aarteita”.

Keskimmäinen 6- vuotias poikani näki ylläolevassa kuvassa olevan kortin, johon tuumasi, että hän haluaa tälläisen korun kanssa! Kuulemma leikkeihin ottaisi käyttöön;) Kyllähän nämä korut siis kiinnostavat pieniäkin ihmisiä, joille kaikenmaailman kivet on ”suuria aarteita”. Niin on kyllä tälle äipällekin;)

Ihana kaupallinen yhteistyö kerrassaan!

Iloa päivääsi,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Kaupallinen yhteistyö @Nettihattu
Kaupallinen yhteistyö @My Green Today korut