Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö @Myllymuksut

Syksyn ulkoiluihin lämmintä koko perheelle

Nyt kun syyskelit alkavat muuttua jo viileämmiksi kohti talvea, tuli tämä kaupallinen yhteistyö Myllymuksujen kanssa juuri sopivaan aikaan. Sain testattavaksi Myllymuksujen uutuuksia, 100 %merinovillaisen pipon ja tuubihuivin. Ensivaikutelma piposta ja huivista oli ihana pehmeys ja tuntuma ihoa vasten. Itselleni ei käy lainkaan mikään kutittava materiaali, niin merinovilla on siitä hyvä, että se lämmittää, mutta ei aiheita kutinaa. Mikä onkaan sen ihanampaa, kuin lähteä rapsakkaan ulkoilmaan kun on lämmintä päällä!

Myllymuksut

Kaupallinen yhteistyö @Myllymuksut

Myllymuksut on Suomalainen yritys Pirkanmaan Juupajoelta, jossa valmistetaan laadukkaita, mukavia ja turvallisista kankaista tehtyjä vaatteita koko perheelle, äitiysajan vaatteita ja käyttötekstiilejä, kestovaippoja ja muita ekologisia kestotuotteita. Myllymuksujen omia rekisteröityjä tuotemerkkejä ovat kangasvaippa- ja lastenvaatemerkki Muksut® ja äideille suunnattu tuotemerkki Maijat®. Omien merkkien lisäksi Myllymuksut tuo maahan valikoituja, lapsiperheille suunnattuja tuotteita. Myllymuksuilla kangasvalikoimissa on trikookankaista aina merinovillaisiin kankaisiin saakka ja näytti Internet sivuja selatessa valikoimissa löytyvän myös kaavoja vaatteisiin. Myllymuksuille saa myös hommattua lahjakortin, joka on näin joulun alla hyvä idea henkilöille, joka arvostaa kotimaisia tuotteita.  Myllymuksuilla löytyy verkkokauppa, jonne pääset kätevästi kilkkaamalla tästä.

Myllymuksut kaupallinen

Liikkumisen iloa 

Saamani tuubihuivi ja pipo olivat juuri sopivat väreiltään itselleni, luonnonvalkoisen ja beigen värejä, jotka mätsäävät monenvärisen takin kanssa. Myös tyyliltään sopivat moneen menoon, joiden kanssa voi lähteä ulos metsään tai vaikka kaupungille. Monikäyttöiset ja mukavan tuntuiset. Kuosiltaan tuubihuivi ja pipo istuvat myös erilaisten takkien kanssa, oli sitten villakangastakki tai ulkoilutakki! Pipo on olemukseltaan rento, joka istui mielestäni oikein mukavasti päähän.

Tämä setti kyllä toimi oikein hyvin! Itselleni ulkoilussa tärkeitä seikkoja huomioitavaksi on sään kestävät vaatteet, sekä myös, että vaatteet asusteita myöten pitävät lämpimänä. Minusta on myös mukava ulkoillessa, että on motivoivia ja innostavia värejä ja kuoseja vaatteissa, joita on kiva kantaa päällä. Kivannäköiset vaatteet vähintäänkin tuplaavat liikkumisen ilon, ja sen kyllä tämän tuubihuivi& pipo yhdistelmän kanssa kävi. Mukavasti sopivat syksyisen takkini kanssa, ja tuo minulle iloa liikkumiseen!

Myllymuksut yhteistyö

ALENNUSKOODI LUKIJOILLE:

Lukijani saavat – 10% alennuksen Myllymuksut verkkokauppaan, joka on käytettävissä vuoden loppuun saakka. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia: Hetki20

Nappaa alennus vaikkapa lahjahankintoihin pukin konttiin, ja shoppailemaan pääset osoitteessa https://www.myllymuksut.com

Myllymuksut kaupallinen

Lämpimiä syksy- talvipäiviä,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Väriterapiaa luonnon syksyisistä maisemista
Kaupallinen yhteistyö @Myllymuksut