Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö @Nettihattu

Kaupallinen yhteistyö @Nettihattu

Kaupallinen yhteistyö @Nettihattu. Tässä blogipostauksessa saat kuulla ulkoiluasusteista! Kukapa ei syksyisin surffailisi netissä etsien uusia asusteita tai pyörisi kaupoilla haeskelemassa uusia pipoja ja huiveja syksy/ talvikauden takkien pariin syksyn vierähtäessä eteenpäin?  Joka vuosi sama kuvio yllättää itsenikin, ja olen myös kieputellut erilaisia vaihtoehtoja ympäri. Tosin että kun hyvä löytyy, niin sitä käytän siihen saakka kunnes pipot on suurinpiirtein loppuun kulutettuja. Veikkaan, että näiden tuotteiden parissa tulee käymään myös niin, koska löytyi hyvä mätsi omiin syys& talvivarusteisiin.

Pääsin kaupallisessa yhteistyössä tutustumaan Nettihatun valikoimiin.  Testiin saapui kivat, syksyisen väriset ”Syksyn loisto”, pipo ja tuubihuivi. Upeat värit ja kuosi, joka on helppo yhdistää väreiltään monen väriseen takkiin. Kukkakuvio on ihana, jossa on eri sävyisiä kukkia, ja juuri omasta lempi värimaailmasta.

Kaupallinen Yhteistyö

Nettihattua luotsaa Kuusamolainen Sinikka Päivärinta, joka rakastaa värikkäitä kankaita ja ompelemista! Sinikka on 10 vuoden ajan pyörittänyt Nettihattu yritystä, joka tällä hetkellä työllistää hänen lisäksi yhden työntekijän ja myös koko perhe on mukana muun muassa sesonkiapuina.  Nettihattu on kotimainen tuotemerkki, ja valikoimissa löytyy käsityönä valmistetut trikoopipot, tuubihuivit ja trikoopannat. Pipoissa on laaja valikoima eri kuoseista aina heijastaviin, erilaisilla painatuksilla oleviin variaatioihin saakka. Valikoimissa on olemassa syksyn säille sopivia, sekä lämpöisempää materiaalia löytyy myös talven ulkoiluihin. Nettihatulle on myönnetty Avainlippu, merkiksi Suomalaisesta työstä. Nettihatun tuotteita myydään muutamissa kivijalkaputiikeissa, sekä heillä on myös lukuisia jälleenmyyjiä, joiden kautta saa Nettihatun tuotteita.

Nettihatun verkkokauppaansa pääset klikkaamalla TÄSTÄ. Nettihattu löytyy myös Facebookista  sekä Instagramista , kannattaa ottaa sivut seurantaan, niin olet ajan tasalla heidän tarjouksista ja muista eduistaan sekä saat heti feediin uusimpia malleja, joita valikoimiin saapuu!

 

Nettihattu
Syksyn loiste pipo ja tuubihuivi

Aktiiviseen ulkoiluun ihanat asusteet

Pipo ja huivi on olleet jo aktiivisella käytöllä, ja ”Syksyn loiste” pipovalinta osui just sopivasti omien ulkoilutakkien pariin ´, joita keltaisessa/ pinkissä värissä löytyy suurin osa! Lasten kanssa kun useasti päivisin ulkoillaan on kiva, että on itselläänkin lämpimät asusteet päällä. Uskon, että näitä käytetään ahkerasti niin kauan kun ovat jo loppuunkulutetut! Kokemuksen perusteella aiempien pipojen kanssa on käynyt juuri niin;)

Itselläni on siis ollut tämä setti käytössä jo parin viikon ajan aktiivisesti ulkoilussa, ja täytyy kyllä sanoa, että todella mukavan näköinen pipo ja huivi osui valinnaksi. Hattu sai kehuja jo tutultani, joka ihasteli kuinka ihanan näköinen hattu minulla onkaan! Nämä pipot eivät jää huomaamatta, vaan ovat kyllä katseenvangitsijoita.  Minulle tuo kukkakuosi uppoaa täysin, mutta Nettihatun valikoimissa on vaikka minkälaista kuosia kun sivuja katselee.

Heijastavat pipot

Pimeille keleille heijastavia asusteita

Heijastavat pipot on kyllä käteviä myös näkyvyyden parantamiseksi, ja toisinaan lasten kanssa heijastimet on juurikin asusteissa parhaat, eikä roikkuvat heijastin härpäkkeet, jotka jäävät kiinni joka paikkaan. Heijastavista tuotteista näkyi löytyvän myös eri koirarotu- aiheisia pipoja, sekä valikoimissa on myös pipot heijastavilla teksteillä. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos tarvitset perheelle pipoja, että mitä kaikkea valikoimissa onkaan! Erilaisilla painatuksilla olevia vaihtoehtoja ja myös lapasia oli tässä heijastavien tuotteiden tuotekategoriassa.

Kaupallinen yhteistyö Nettihattu

 

ARVONTA

Minulla on teille lukijoilleni ihana uutinen! Sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa on palkintona vapaavalintainen pipo& tuubihuivi setti! Mukaan pääset jättämällä kommentin tänne blogisivuille tai voit myös osallistua somekanavissa ja tuplata voittomahdollisuutesi! Jos haluat myös yllättää ystävän, voit myös tägätä hänet mukaan kilpailuun!

Arvonta on voimassa sunnuntaihin 15.11.2020 klo 20.00 saakka, joten lähdethän mukaan! Onnea arvontaan! Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

Trikoopipo

Värikkäin fiiliksin,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

2 Comments
 • Teija
  11 marraskuun, 2020

  Mukaan arvontaan😀

  • Jaana Koskinen
   11 marraskuun, 2020

   Hienoa, onnea:)

Previous
Rentoutta hehkuen- retriitti
Kaupallinen yhteistyö @Nettihattu

%d bloggaajaa tykkää tästä: