Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

Tällä kertaa minun vastaani tuli kaupallinen yhteistyö @ Olelee. Oleleelta. ”Laatikollisen täynnä iloa ja omaa aikaa”, kuten sen sisältöä kuvaillaan. Sitä käsityöt parhaimmillaan ovatkin itselle olleet, niin antaumuksellisesti niihin aina omaa aikaa tulee vaalittua, ja joilla on minuun erittäin terapeuttinen vaikutus. Käsitöistä näkee samantien oman kädenjäljen ja tavallaan kiitoksen saa heti työn edetessä. Toisinaan käsityöt opettaa parhaimmillaan kärsivällisyyttä ja monikin työ vaatii pitkää pinnaa. Tässä boxissa oli ajateltu kaikki valmiiksi, tarvikkeista ohjeisiin saakka.

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

”OleleeBox on äärettömän hyvä oman ajan antaja. Kun sinulle tulee boksi kerran kuussa kotiin, sinun tulee helpommin otettua omaa aikaa.”

 

Oleleen tarinaa

OleleeBoxin takana ovat Wilhelmina Pitkänen ja Annika Rönkkö, jotka avasivat Oleleen verkkokaupan joulukuussa 2020. Oleleen liiketilat sijaitsevat Kuopiossa. Tulevaisuutta eteenpäin katsastellen yrittäjillä on tarkoitus järjestää myös käsityökursseja asiakkailleen. Olelee haluaa olla helposti lähestyttävä yritys ja yritys on saanut paljon kiitosta nopeasta viestinnästä ja ystävällisestä palvelusta. Wilhemina ja Annika haluavat ottaa myös asiakkaiden toiveet huomioon tulevien boksien suunnittelussa. Tarvittaessa he myös auttavat livenä ilmaisten verkkokurssien avulla asiakkaat saattamaan boksinsa loppuun.

Oleleen Instagram- tilillä on iloisen hauska meininki, jossa jaetaan paljon tietoa mm. Oleleeboxista ja muista Oleleen tuotteista. Se kannattaa napata seurantaan, jotta pääsee ensimmäisten joukossa innostumaan käsitöiden tuomasta riemusta! ”OleleeBox on äärettömän hyvä oman ajan antaja. Kun sinulle tulee boksi kerran kuussa kotiin, sinun tulee helpommin otettua omaa aikaa.” Yrittäjät painottavat myös käsitöiden terveysvaikutuksia, joita ei voi vähätellä. Tutkitustikin käsityöt rentouttavat ja auttavat jopa masennukseen. Mikä ihanampi tapa hoitaa itseään, kuin käsityöt<3

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

OleleeBoxia saa tilattua joko toistaiseksi voimassa olevana tilauksena, 24,95€/ kk, tai yhden kuukauden määräaikainen paketti on 27,95€. Tutustu lisää verkkokauppaan, jossa on erilaisia vaihtoehtoja määräaikaisuuksiin sekä myös aiempia bokseja löytyy myynnissä. SINULLE ON TÄSSÄ VIELÄ 10% ALENNUKSEEN OIKEUTTAVA ETU, jonka saat lunastettua koodilla: jaanakos10, ja se on voimassa 28.2.2021 saakka!

Helppoa hypätä mukaan tekemään!

Tämän helpommaksi ei kyllä käsityöt voi mennä! Tämän boxin myötä jäi monta omaa työvaihetta väliin, joka kyllä on selkeästi jo yksi asia, mikä madaltaa kynnystä aloittaa testaamaan jotakin käsityötä. Kun itse ei tarvitse huolehtia tarvikkeiden hankinnasta kaupalta, tuskailua paljon tarvikkeita tarvitsee, niiden varaamista esille, mahdollisten lankojen ym. leikkaaminen sopivan kokoisiksi, ja ohjeiden metsästäminen googlen viidakosta, OLI KYLLÄ TODELLA HELPPOA tehdä nämä työt! Kaikki oli mietitty valmiiksi, sen kun alkaa vaan tekemään! Ainut mitä itse tarvitsee tehdä, on varata aikaa itselle, ihanaa;)

Käsityöboksi

Helmikuun Oleleebox

Helmikuun DIY OleleeBoxissa löytyi korviksiin tarvikkeet ja ohjeet sekä makramee- koruihin. Olin aivan haltioissani kun avasin paketin, ja löysin uutta kivaa makrameitten pariin. Olen siis itse ollut jo kauan hurahtanut makrameen maailmaan, ja tässä boxissa oli mukavana yllärinä makramee hiusponnari. Sitähän minä aloin ensimmäisenä tehdä, ja koin tyytyväisyyttä kun opin tämän boxin myötä uuden solmunkin, marjasolmun. Minun vahvuus ei ikinä ole kumminkaan ollut kuvalliset ja kirjalliset ohjeet, niin jouduin kyllä Youtubesta hieman googlettamaan videota, joka näyttää kuinka marjasolmu tehdään. Muutoin ohjeet oli helppo lukuisat ja niitä eteenpäin menemällä kaikista tarvikkeista syntyi niitä, mitä pitikin! Solmuohjeet löytyvät myös Oleleen Instagramin igtv- osiosta sekä tammikuun kohokohdista. Boxissa oleva lehtimakramee oli itselleni tuttu juttu jo, mitä paljon olen aiemminkin eri kokoon tehnyt, korviksiin sekä isompiin seinätöihin.

Kaupallinen yhteistyö @Olelee
Vinkki! Laita lenkki kiinni esimerkiksi tälläiseen kirjoitusalustaan, niin saat tukevan pidon hiussoljelle

Polymeerimassa korvikset

Polymeerimassasta innostuin täysin! Olen aiemmin ihastellut korviksia, jotka on tehty massaan, mutta en ole koskaan arvannut lähteä niitä testaamaan! Ihmettelen kyllä nyt, että ihme etten ole. nimittäin niiden muotoilu korviksiksi oli helppoa ja mukavaa puuhaa kaikkine vaiheineen. Muotoilu, paisto ja korviksiksi kasaamisen vaiheet menivät kaikki jouhevasti sarjatuotantona tehtynä, ja massasta jäi vielä paljon valmiita muotoiltuja paloja seuraavia korviksia varten.

Polymeerimassa

Aika kivoja juttuja sai tämän boxin myötä tehtyä, jotka varmasti tulevat käyttöön! Korviksia ei voi koskaan olla liikaa;) Ja mikä sen kivempi, kun on itse niitä tehnyt, niin ne on todellakin rakkauvella tehtyjä juttuja! Boxin makramee lankojen väri oli kanssa kiva vaihtelu itselle, jossa tuli keltaisen, vaaleanruskean ja vihreän sävyjä, koska niitä värejä en ole omissa käsitöissäni vielä käyttänytkään.

Makramee hiusponnari

Makramee hiusponnari

Polymeerimassa- korviksista tuli myöskin todella kivoja. Eri tyylillä tehtyjä, ja värejä sekoittaen keskenään sai mukavia versioita aikaiseksi.  Tein aika jämptisti ohjeiden mukaan, mutta oma luova pääni alkoi jo kovasti kehitellä erilaisia tapoja muovata massaa, ja toisinaan taas, mikä sitä estää, vaikka pakkauksen ohjeita vähän mukailisikin.

Korvikset

DIY korvikset

Tämä kaupallinen yhteistyö @Olelee lämmitti suuresti tälläisen D.I.Y intoutuneen sydäntä, ja todellakin suosittelen muitakin kokeilemaan, varsinkin heitä, ketkä miettivät alkavansa käsitöiden pariin, mutta eivät vielä ole saaneet aikaiseksi. Tässä boxissa on kaikki tehty helpoksi sinua varten ja pääset herättelemään luovuutesi esille!

Arvonta lukijoilleni

SAAN ILOKSENI ARPOA MAALISKUUN BOXIN LUKIJOILLE JA SEURAAJILLE, joten lähde mukaan arvontaan!

Arvontasäännöt:

 • Voit osallistua mukaan kommentoimalla blogikommentteihin ja kasvattamalla voittomahdollisuuksia myös somekanavissa:  Instagramin postauksessa ja Facebookin postauksessa.
 • Ota seurantaan tilit Olelee, hetkiaikaaitselle_blog
 • Kommentoi mitä sinä toivoisit Boxista löytyvän!
 • Voit yllättää ystäväsi mukaan tägäämällä hänet mukaan
 • Arvonta loppuu ti 23.2.2021 klo 20
 • Facebook/ Instagram ei ole osallisena arvontaan
 • ONNEA arvontaan!

Kaupallinen yhteistyö @Olelee

Tsemppiä käsitöiden pariin ja paljon innostavia terveisiä,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

4 Comments
 • Eeva N.
  19 helmikuun, 2021

  Tällainen paketti kuulostaa kivalta! Monesti olen ajatellut, että haluaisi kokeilla monenmoista mutta aloittaminen on vaikeaa. Makrame juttuja olisi kiva päästä kokeilemaan esimerkiksi 🙂

  • Jaana Koskinen
   19 helmikuun, 2021

   Hei, kiva kuulla! Onnea paljon arvontaan!Voit myös käydä jättämässä Facebookkiin ja Instagramiin kommenttisi niin kasvatat voittomahdollisuuksiasi!

  • Jaana Koskinen
   30 maaliskuun, 2021

   Oleleella löytyy mahtavia paketteja kaikenlaiseen d.i.y. kokeiluun!

 • Hannnnna
  20 helmikuun, 2021

  Makrame-töitä haluaisin kokeilla 🙂

Previous
Rentoutta hehkuen- retriitti
Kaupallinen yhteistyö @Olelee

%d bloggaajaa tykkää tästä: