Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö @Sukkamestarit

Kaupallinen yhteistyö @Sukkamestarit

Ihanaa, varpaille lämmikettä lämpöisillä sukilla! Pakkanen on kiristynyt, niin tarvitaan lisää lämpöä varpaille  ja jos kaapissa ei löydy sukkia, niin vinkkaan, että Sukkamestareilla on sukkaa joka lähtöön. Saatiin koko perheelle sukkia testiin kaupallisen yhteistyön myötä, ja valikoitiin Sukkamestareilta pienempää ja isompaa sukkaa siis. Luistimiin ja muihin talviurheilukenkiin on ladattava sisälle lämmintä sukkaa, niin villa-, ja merinovillaiset sukat ovat olleet mielessä jo odotellessa talviurheilulajeja.  On muuten loistavia ideoita pukin konttiin, mutta me ei maltettu jouluun odottaa, vaan perhe korkkasi Sukkamestareiden laatikon samantien käyttöön!

Pienimmät sukat

Koko perheen sukat

Sukkamestarit, Suomen suurimpia sukkavalmistajia

Sukkamestarit on yksi Suomen suurimmista sukkavalmistajista, ja yritys perustettiin vuonna 1995. Heidän toiminta perustuu vahvasti laatuun, tekniseen innovaatioon, palveluun, nopeuteen ja joustavuuteen. Tehtaanmyymälä sijaitsee tehtaan yhteydessä Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Yrityksellä on tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Sukkamestareilla on myös verkkokauppa, jonne pääset tästä.  Joululahjahankintoja ajatellen, Sukkamestareilla on hyvänä etuna  ilmainen toimitus yli 40 € arvoisiin toimituksiin kotimaassa.

Erikoistuminen ja tekniset tuotteet ovat olleet yrityksen ytimessä alusta alkaen. Yhteistyö monien ulkoilualan brändien kanssa antoivat kipinän luoda oma ainutlaatuinen, teknisempiin tuotteisiin keskittyvä tuotemerkki Sukkamestarit tuotemerkin rinnalle. Outdoor tuotemerkki UphillSport rekisteröitiin vuonna 2016. UphillSport on tällä hetkellä kansainvälinen tuotemerkki. Sukkamestareilla on avainlippu merkintä, joka tarkoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Sukkamestareilla on myös ympäri maata jälleenmyyjiä, joiden kautta saa sukkia  koko perheen päivittäiseen käyttöön ja UphillSport sukkia monipuoliseen urheiluun. Mainitakseni urheiluun soveltuvista sukista löytyi valikoimissa mm. laskettelusukkia, ratsastussukkia, jääkiekkosukkia ja salibandysukkia. samoja vaihtoehtoja niin lasten kuin aikuisten koossa.

Sukkamestareiden Facebook sivuille pääset suoraan tästä ja Instagramin puolelle suoraan tästä.

Koko perheen sukat

Koko perheen sukkalöydöt

Kriteerinä sukille ajattelin, että lämpimiä ja paksumpia sukkia tarvitaan, joilla pärjää ulkonakin pakkasten kiristyessä. Niitähän löytyi nettikaupan valikoimissakin niin paljon, että valinnan vaikeushan sitä aluksi tuntui tulevan. Jokaiselle jotakin! Omat merinovillaiset raitasukat tuntuivat hyville jaloissa, ja ei kutittaneet ollenkaan. Merinovillanhan ei kuuluisi kyllä kutittaakkaan, joten siihen luotin tälläkin kertaa. Toiset sukat, naisten coolmax sukat olivat kyllä vielä mukavammat jalassa, ihanan tuntuiset!

Raitasukat

Lapsille sukkia tarkoilla kriteereillä

Sukka- asiat ovatkin melkoisen mielenkiintoinen juttu pienien lasten sukkavalintoja tehdessä, minkälainen sukka käy kenellekin! Ainakin meillä ei pannassa on sukat, jossa on kuosia liikaa, koska sukan nurjalla puolellahan se tarkoittaa myttyjä, jotka sitten ”mykistävät”! Tätä nykyään siis itse suosin mahdollisimman sileitä, eikä liian kuviollisia versioita lapsille, koska ne jäävät meillä käyttämättä jos niissä on kivan kuvion takana liikaa ”myttyä”. Myöskin olen huomannut, että meillä pojilla mieluummin pienehkö sukka on parempi kuin yhtään iso/reilu, koska sekin jää mykistämään kenkään ikävästi ja hepulihan siitä tulee. Mutta, eihän se tuntuisi aikuisestakaan kivalle, vaan sukan pitää istua.

Sukat koko perheelle

Sukkia valitessa jokaiselle pojallekin oli tietynlaiset kriteerit olemassa, huvittavaa kyllä. Keskimmäisellä ja isoimmalla ei saa tosiaan olla suuria mykistäviä elementtejä sukissa, joten kohtuu ”neutraalit” on parhaimmat, ja keskimmäinen pitää enemmän koukeroista niin hänelle valikoitui villapohjaiset mustat sukat, ja isommalle taas sinipohjaiset , ”urheilullisen” oloiset sukat. Kummallekin hommasin lisäksi Retro- sukat, jotka osittain jopa muistuttavat Adidasta, mutta kahdella raidalla;) Pienimmälle myös mahdollisimman simppeliä, ei mykistelevää, ja raita toimii hyvin hänelle. Ajatus myös lisätä perus sisäsukan päälle näitä kylmemmillä keleillä, joten varmasti ajavat sen asian hyvin, vaikka toinen sukkapari oli hieman isoa kokoa vielä hänelle.

Poikien sukat

Pienet jalat

Sukkien koko jäi näkemättä tietenkin arvoitukseksi, osuuko kohdalle oikeat koot, jotka on pikku jaloillekin passelit. Ja niinhän siinä isompien veljesten kanssa kävi, että keskimmäiselle valitut sukat olisivat paremmin sopineet isommalle. Mutta kuosi taas kiinnosti keskimmäistä, ja ei halunnut tehdä vaihtokauppoja! Jäämme siis odottelemaan jalan kasvua, tai mahdollista pehmenemistä veljen kanssa vaihtokaupoille. Onneksi kumminkin pojille nappasin vielä ”Retro” – nimisen sukkapaketin, niin siitä saavat kumpainenkin omat raidalliset sukat käyttöön, jotka vaikuttivat koonsa puolesta hyviltä!

Koko perheen sukat

Perheen isoimmille jaloille sukkia

Mies oli korkannut omat sukkapakkansa heti kanssa käyttöön, ja pistin merkille, että oli käynyt kesken päivän vaihtamassa uudet sukat jalkaansa! 😉 Huvitti, ikäänkuin olisi joulu tullut, kun paketteja hypisteltiin innoissaan! Kuulemma nämä Retro ja Hikisieppari- merkkiset sukat ovat kumminkin sisäkäyttöön miehelle liian kuumat, ja aikookin käyttää niitä ainoastaan ulkona, sen huomion teki jo heti kättelyssä kun otti Retrot käyttöön. Ja ulkokäyttöön olin alunperin sukkia valitessa pohtinutkin, että kun paljon ulkoillaan lasten kanssa pihalla, niin kunnon sukat ne olla pitää.

Retrot ja hikisiepparit

Lukijoilleni arvonta!

Ilolla käynnistelen teille arvontaa, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Sukkamestareille 20 € arvoisen lahjakortin. Voit osallistua arvontaan jättämällä blogin kommentteihin oman kommenttisi ja käymällä myös Instagramin uusimmassa Sukkamestareiden postauksessa  sekä Facebookin uusimmasta blogipostauksesta.

Facebook ja Instagram ei ole osallisena arvonnassa. Osallistumisaikaa on torstaille  17.12.2020 klo 20 saakka. Onnea arvontaan!

Poikien äidit
#poikienäidit
XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Kaupallinen yhteistyö @My Green Today korut
Kaupallinen yhteistyö @Sukkamestarit