Please enter an Access Token

Kaupallinen yhteistyö TerveysSummitin parissa

TerveysSummit on portti hyvinvoinnille

Uusia ajankohtaisia terveysvinkkejä, ja hyvinvointialalla vaikuttavien ajatuksia. TerveysSummit kokoaa nettiin aikaisempien vuosien, sekä tulevien vuosien uutuus- haastatteluja videopankkiin talteen. Loistava paikka kuunnella terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä haastatteluja, joita Karita Aaltonen juontaa. Kaupallinen yhteistyö Terveyssummitin parissa- blogipostaus saa jatkoa tälle vuodelle, omien Vip- jäsenyyden kokemusten merkeissä!

Tässä vielä aiempi TerveysSummit- blogipostaus luettavaksi klikkaa tästä.

Kiinnostaisiko sinua ammentaa tietoutta henkisestä hyvinvoinnista? Puhuttelisiko sinua ravitsemushoidot? Lähestyisitkö aihetta kehonhuolto ja liikunta? Oletko kiinnostunut luonnnonlääkkeistä?

Aihe repertuaari on laaja, josta jokaisesta löytyy runsain lukumäärin eri alan asiantuntijoiden haastatteluja. Nyt kaikki nämä haastattelut ovat kuunneltavissa koti sohvalta käsin, uusintana niin monta kertaa kuin on tarvista palata aiheeseen uudelleen.  Vieraile tutustumassa Terveys Summit sivustoon.

Terveys summit

 

Mitkä on omat TOP 3 plussat TerveysSummit sivustolla?

 

 • Ehdottomasti VIP- vuosijäsenyyden tuoma mahdollisuus palata aiheisiin yhä uudelleen ja uudelleen. Kuunnelluista haastatteluista ei millään saa kaikkea tietoa tallennettua muistiin yhdellä kertaa, niin toistettavuus on paras seikka, mistä tykkään! Voin palata kuuntelemaan lemppariani Sami Minkkistä vaikka niin monta kertaa kuin vain haluan jos tarvitsee kuulla toistona jokin asiaa uudelleen!

 

 • Toinen ajatus mitä plussana on herännyt, että olen sivustojen kautta löytänyt paljon uusia. somessa seurattavia hyvinvointialan vaikuttajia ja minulle ne toimivat myös loistavina esimerkkeinä, ja sparraavina henkilöinä! Joidenkin persoonat vaan ovat niin kuunneltavia ja seurattavia, että TerveysSummit sivuilta saa hyviä vinkkejä myös siltä näkökannalta, mistä voi olla itselleen iloa ja hyötyä seurata muun muassa heidän omia sometilejä ym. Jatkokoulutuksia tai muita mahdollisuuksia avautuu myös itselleen, kun oivaltaa näistä uusia asiayhteyksiä!

 

 • Kolmas hyvä pointti jäsenyydessä on se, että itsellä vuosi menee niin sanotuissa sykleissä, jolloin vaihtelevasti kehitän itseäni, varsinkin syksyt on aikaa itsensä kehittämiselle ja uuden oppimiselle. Pidempi jäsenyys on parempi siis tämän vuoksi, koska kuukausi menee lähtökohtaisesti jo aivan liian nopeasti arjessa. Pidemmän jakson puitteissa on helpompi aikatauluttaa kuunneltavia jaksoja, ja valikoida ne itselleen sopivimpaan ajanjakso- pätkään.

Health adventures

Kesän Health adventures jaksot Vipeille

Kesälle TerveysSummit on koostanut hauskan Health adventures- ohjelmasarjan Vipeille, jossa Karita Aaltonen ja Ilari Laine kiertelevät Suomen maata ottaen selvää kuinka terveysalan gurut elävät kesällä.  Tämä on hauska lisä sivuilla, ja ollut mukavaa kesäviihdettä!

Miten hyvinvointialan vaikuttajat elävät itse vapaa-ajalla? Miten kesä on mennyt? Mitä on tulossa?

Vip-sivustolla on jatkuvaa kuhinaa ja milloin on jotakin uutta kuunneltavaa tai rahanarvoisia bonuksia. Bonuksia julkaistaan edelleen lisää myös summitin jälkeen ja vaihtuvasti kuukausittain. Hyödyllisiä vinkkejä talteen, joista terveys kiittää!

TerveysSummit

Syksyllähän on taas jälleen uutta Terveys Summit- 2022 tapahtumaa tulossa marraskuussa  7.-13.11.22. Haastattelut ovat  nettisivuilla katsottavissa veloituksetta 24h ajan julkaisusta. Todella huippuhetkiä tutustua sivustoon, ja katsoa mitä sieltä niin sanotusti lähtee mukaasi! Mikä asiantuntija puhuttelee juuri sinua? Mikä juttu resonoi siinä hetkessä? Mitä oppeja ja vinkkejä lähdet viemään käytäntöön!

Hyvinvointi vinkit

TerveysSummit VIP- jäsenyys arvonta

Minulla on sinulle loistava uutinen! Saan arpoa lukijoilleni ja uusille seuraajille TerveysSummitin VIP- jäsenyyden vuodeksi! (arvo 129€)

 

Mitä VIP- jäsynyys sisältää:

 • Kaikkien tähän asti järjestettyjen kahdeksan (8) TerveysSummitin KOKO videokirjasto– ei enää tarvetta hankkia erillisiä VIP-passeja!
 • Saat joka kuukausi uutta ennen julkaisematonta videosisältöä
 • Eksklusiiviset Live-kyselytunnit asiantuntijoiden kanssa (säästä kiperimmät kysymyksesi tänne) – vain VIP-jäsenille!
 • Aktiivista inspiroivaa keskustelua videoiden ja muiden sisältöjen ympärillä
 • Aina uusia tarjouksia mm. terveystuotteista ja muita rahanarvoisia etuja (muuttuvat joka kuukausi!)
 • TerveysSummit alkuperäissarjat, jotka julkaistaan vain TerveysSummit VIP-alustalla!

Kuka haluaa saada kattavan tietopankin terveydestä ja hyvinvoinnista käyttöönsä? Osallistumisaikaa arvontaan on syyskuun puoleen väliin, 16.9.22 saakka ja arvonta sulkeutuu klo 20.

Arvontaohjeet: 

 • Kerro mitä sinä odotat Terveys Summitilta? Mikä aihe sinua kiehtoisi kuulla?
 • Voit yllättää myös ystävää, ja hankkia hänelle osallistumisarvan tägäämällä hänet arvontaan mukaan
 • Voit ottaa seurantaan: Instagramissa Hetki aikaa itselle _blog sivusto, sekä Instagramin Terveys Summit sivusto, ja saat heti ajankohtaiset uutiset käyttöösi!
 • Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

Ei muuta kuin onnea arvontaan ja laita kalenteriisi ylös jo seuraava TerveysSummit, niin saat heti kuunteluun uusimmat jaksot!

Kaupallinen yhteistyö TerveysSummitin parissa- blogi yhteistyö on ollut todella antoisia hetkiä täynnä, jota edelleen jatkan mukavina syysiltojen kuunteluhetkinä, kuulokkeet korvilla, viltin välissä ja kupponen lämmintä juomaa vierellä. Voisiko parempaa tapaa korkata syyskausi?

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Arjen äärirajoilla
Kaupallinen yhteistyö TerveysSummitin parissa