Please enter an Access Token

Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi

Yksi asia kerrallaan

Yksi steppi kerrallaan se vaan on otettava nämä kotoilupäivät yhdistäen intensiivisen lasten hoidon ja omat valmennus ym. kuviot.  Multitaskaus, asioiden organisointi ja etenkin muistilaputtaminen on olleet osa minua jo tehostettuna omien ruuhka- vuosien ajan. Se mitä en muista ylös muistilapun nurkkaan päivien vauhdissa laittaa, en myöskään muista edes aloittaa siinä kohtaa kun tulee sopiva rauhallinen oman ajan hetki. Muistilaput on olleet mulle jo arkielämää, ja askelia kohti isompia tavoitteita. Myöskin hetken mielijohteesta syntyneet ajatukset ovat menneet ylös lapulle, ja useimmiten muistilaput ovat edessäni niin kauan kuin ryhdyn tekemään niitä. Kirjoittelen blogin loppuosassa isommista tavoitteista, joista olen vuosien mittaan tehnyt aarrekarttoja, ja avaan vähän niiden aikaansaannoksia omaan elämääni. Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi postaus avaa ajatusta tehdä erilaisia niin kutsuttaja suunnitelmakarttoja. 

Minä

Asiat tapahtuvat oikeilla hetkillä

Tänään sain taas aluille jo pitkään muistilapuilla olleita seuraavia prokkiksia, jotka ovat odottaneet sopivaa hetkeä niiden työstämiseen. Tulossa on palveluitteni pariin kaikkea jännää, ja yksi vaihe tässä piakoin tulee olemaan tänne blogisivuun uudistukset, jolloin saadaan myös palveluni esille valikkoon mukaan. Palveluihin rakentuu life coach- valmennusten lisäksi tässä hetkessä rentouttavat Brain Relief- hoidot sekä tilauksesta valmistuvat käsityöt sekä hyvinvointituotteet koko perheelle. Odotan innoissani uudistuksia, ja muita vuoden loppuvaiheessa tulevia muita lisäyksiä. Tervetuloa valmennusteni, hoitojeni ja käsitöitteni pariin ja voimaan paremmin:) Verkkosivuja tulen päivittämään tämän tästä kun täydennyksiä palveluihini tulee lisää.

Tutkinto

Kuulumisia opintojen ääreltä

Kuulumisia omien opintojen varrelta laittelen sen verran, että toukokuun lopussa sain valmiiksi Yrittäjän ammattitutkinnon, ja kohta on loppusuoralla myös omat life coach- opinnot. Vuoden mittainen matka Valmentamon kautta opiskeltua life coaching alaa on ollut matka juuri oikeaan suuntaan ja voin sanoa täysin rakastavani sitä mitä teen. Tulevat valmennukset inspiroivat minua ja toivon voivani auttaa niin monta asiakasta kuin vaan ehdin polkuni varrella <3 Pari viikkoa sitten käänsin elämääni uutta oppia rentoutushoitojen, Brain Reliefin pariin ja pääsen tarjoamaan arjen ruuhka-vuosien ja kiireen keskelle asiakkailleni hetkiä rentoutumista varten löytämään tasapainoa elämäänsä uudelleen.

Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi

Oma oppimisen ilo näkyy itsensä kehittämisenä

Tulen tulevaisuudessakin kouluttautumaan lisää, koska haluan olla ajan hermoilla ja ammentaa tieto- taitoani alalla lisää. Toivon löytäväni oman yrittäjyyden pariin lisäksi minua innostavaa työtä, jota voin tehdä käsi kädessä kaiken muun lisäksi. Jokatapauksessa on ollut aivan ihana huomata, kuinka omat tavoitteet alkavat pikkuhiljalleen tulla lähemmäksi päivä päivältä, ja olen pienillä askelluksilla päässyt jo hyvän matkaa kohti haaveitani. Kuluneen viikon opit enneagrammi- persoonallisuustyyppien parissa sai minut ymmärtämään, että teen ja toteutan juuri nyt itseäni, niin kuin persoonani kuvaus kertoo, ja elän omannäköistä elämääni.

Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi

Aarrekarttojen salaisuus

Viime vuonna ja taas uudelleen tämän vuoden alkuvuonna tekemäni aarrekarttojen(tavoitekartta, unelmakartta) avuilla on lähtenyt upeasti liikkumaan asioita, joita olen sinne poiminut. On ollut huikeaa seurata, kuinka sellaisella asialla, kuin oman aarrekartan tekemisellä on ollut näin suuri vaikutus. Olenkin pohtinut mielessäni, että se on ikäänkuin nuo omat ihanat pienet muistilaput, jota keittiön kaapit ovat täynnä, suunnitelmia tulevista tehtävistä tai projekteista. Alitajunta tekee ihmeellistä työtä, niin kuin on nähty muistilappujenkin osalta sama ilmiö, että tarpeeksi kauan kun niiden antaa näkösillä siinä olla, ja makustella asioita, niin sitä ihmeen kaupalla alkaa työstämään niitä huomaamattaankin ja jossain vaiheessa tajuaa, että tämäkin asia on liikkeellä jo:)

Kesä

Kesän aarrekartat perheen pienimmille

Taidetaan kyhätä vielä pienten miesten kanssa kesälle omat aarrekartat, niin nähdään mitä pienet miehet toivovat kesälomalle:) Edellisvuosien kesälomakartat on olleet myöskin hauskoja jälkeen päin, loppukesästä seurata, kuinka monta ”haavetta” sieltä toteutuikaan..:) Eikä ole edes kovin pöllömpi ajatus tehdä, ihanaa leppoista askartelua ja lehtien selailua;) Siinä ohessa, miksei sitä kasaisi itsellekin kesäisen aarrekartan, jotta saa omia tulevia, innostaviakin projekteja eteenpäin, keskittyen kesäisiin askeliin. Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi, luo intoa ja motivaatiota uusiin askelluksiin!

Yksi steppi kerrallaan, se riittää ja useimmiten se just tuntuu hyvälle, kun ei ole liian iso pala kerralla purtavaksi. 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Brain Relief- syvärentouttavaa hoitoa
Kesän aarrekartta suunnittelun pohjaksi