Please enter an Access Token

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan

Kevään myötä uusia asioita arkeen

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan- niin kuin luontokin. Postaus pohtii kevään uudelleen syntymisen merkitystä myös peilaten omaan arkeen.

Tämä kevät varsinkin, on monessakin aihe alueessa elämässäni uuden aikaa. Alkuvuodesta tein itselleni uusia suunnitelmia tälle vuodelle, unelmia ja haavekuvia mitä haluisin saavuttavan elämääni. Runsautta. Itseni kehittämisen suunnalta uutta tuulta ja suuntaa jo aiemmin kaipailemalleni polulle.

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan

Arvot uusiksi äidiksi tullessa

Kotiäiti vuosien aikaiset paikallaan olo vuodet ovat saaneet miettimään elämääni monta kertaa uudelleen ja mitä oikeasti haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Arvot ovat mullistuneet ja muuttuneet mennen tullen niiltä vuosilta mitä ne aikoinaan lapsuudenkodista muuttaessa opiskelemaan olivat.

Niin suuri ja merkittävä elämänmuutos lasten saaminen on, että kokonainen elämä saattaa mennä päälaelleen ja huomaat miettiväsi onko elämäsi tarkoitus olla muutakin kuin äiti. Ja mitkä asiat sinulle oikeasti ovat tärkeitä ollessasi lasten ja perheen kanssa. Mitä haluat saavuttaa ja mitä tehdä? Mitkä asiat sinulle olivat nuoruudessa tai kahdestaan puolison kanssa eläessä ok, niin lasten kanssa kaikki voi olla toisin.

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan

Itsensä kehittämisen suuri nälkä

Tällä hetkellä suurin haaveeni on päästä kohti sitä tulevaisuuden työnkuvaa, johon sydämeni sykähtelee onnellisesti. Halu päästä auttamaan ihmisiä ja olla osana heidän kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Yksi tärkeä etappi tällä hetkellä on itseni kehittäminen ja haastaminen, ja suuri syykin miksi blogikirjoittelut ovat jääneet pienelle tauolle, on meneillään oleva kova opiskelu valintakokeisiin toivomalleni polulle.

Tie on raskas ja työläs ja tarkoittaa tällä hetkellä kaiken ylimääräisen oman ajan uhraamista valintakokeille, mutta suomalaista sisua voisin sanoa minussa löytyvän. ”Luovuteta ei missään kohtaa, vaikka välillä saattaa ahdistaa”:) Tänään tuli englannin kielen materiaalia pitkään päntänneenä sellainen tunne, että haluan hetken tehdä nyt muuta, ja vaan kirjoittaa. Antaa ajatusten tulla.

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan

Omia tavoitteita kohti menemällä omannäköistä arkea

Olen kyllä jo parin viikon takaisesta itsenäisestä opiskelusta erittäin kiitollinen, koska se on tuonut minulle suunnattoman paljon uutta tietoa, ja taidon juurta, joita voin ottaa samantien elämääni mukaan. Minkä merkityksen uuden oppiminen antaakaan.

Olen aina ollut kehittymistä kaipaava henkilö, ja tähtään uusiin tavoitteisiin. Tässäkin kohtaa huomaan entistä enemmän vain innostuvani, kun olen uuden äärellä. Se tunne sitten varmaan tuo minulle sitä voimaa arjen keskelle, kun saa aikaiseksi jotain. Tällä hetkellä se on juuri uuden oppimista.

First things first

Bloggailun parissa keväälle on tulossa mukavia yhteistyökuvioita, joihin uppoudun sitten lisää kun saan valintakokeet finaaliin, elikkä jäättehän innolla odottelemaan toukokuisia postauksia. Mukaan tulee myös yhteistyökumppaneiden arvontoja, joten eikun sankoin joukoin mukaan sitten osallistumaan.

Tulin nyt teitä nopeasti näin moikkaamaan, että täällä edelleen ollaan, mutta pidän tarkoituksellisesti pientä hiljaiseloa blogin parissa. ”First things first”:)

Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan, ottaa mielellään kommentteja, mitä kuuluu sinun kevääseen?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

– Jaana

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Tee kotiisi näyttävä höyhenlamppu helposti
Keväällä uudet ideat puhkeavat kukkaan