Please enter an Access Token

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta

Lahjaideoiden aikaa

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta – postaus ideoi tämän kesän hoitotätien muistamista. Joka talvi- ja kevätkauden ollessa päättymäisillään päiväkodissa, herää ajatus päiväkodin hoitotätien/ setien muistamiseen. Itselle se on ollut aina mukavalle tuntuvaa aikaa, kun saa ja pääsee ideoimaan ehkä jotain itse tehtyäkin viemistä. Minusta on ihana muistaa hoitajia pikkuisesti edes siitä arvokkaasta työstä, joita he tekevät pienten rakkaiden hyväksi. Lämmöllä aina ajattelee päiväkotia, kuinka hyvä ja turvallinen paikka siellä on lasten olla ja kehittyä aitojen, ihanien hoitajien parissa. 

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta

Tänä keväänä teimme päiväkodin ”leppäkerttu” ryhmän hoitotädeille hemmottelua jaloille. Raskaan työn puurtajat ovat hemmotteluhetken jaloilleen ansainneet. Yhdessä 4 – vuotiaan pojan kanssa ryhdyimme tuumasta toimeen, ja hänhän oli mielissään kun pääsi sekoitus hommiin. 

 

Rentouttava laventeli jalkakylpy- purkki

Teimme hoitajille rentouttavat laventeli jalkakylpy purkit. Ostokset tarvikkeisiin ostin Ruohonjuuri nimisestä putiikista kauppakeskus Sepästä. Sieltä hain jalkakylpyyn Epsom-suolaa ja luomu laventelin kukkaa. Lisäksi halutessaan näihin olisi voinut laittaa muutaman tipan aromaattista öljyä, mutta päädyin tällä kertaa tekemään ne ilman. Muistelen, että viime vuonna teimme hoitotädeille samalla teemalla jalkahoitoa mutta kylpypommeina, joten tällä kertaa teimme eri tyylillä.  

Tämä oli todella helppoa hommaa ja pienellä vaivalla. Purkeiksi kelpaa hyvin pilttipurkit, joita meilläkin olisi ollut, mutta ilman korkkeja! Kävimme ostamassa purkit Minimanista. Koristeet purkkeihin osa löytyi kotoa valmiiksi ja osan tarvikkeista mm. lahjapussukat hommasimme Kärkkäisiltä.

 

Idea nimeltä kärpäslätkä

Kortiksi saimme hullun idean kaupassa, nimittäin kärpäslätkät! Nähtyämme kaupan hyllyllä lätkät, ensimmäinen idea oli askarrella siihen kärpäset mukaan. Mutta aikansa miehen rätkätettyä nähtyään askartelemani kärpäset (lue näyttivät koppakuoriaisen- ja muurahaisen sekoitukselta), päädyin vaihtoehtoon, että löytyisiköhän kaupasta jotain valmista. Ja löytyihän sieltä, leppäkertut- joka sopii jo senkin puolesta mainiosti kortteihin, kun onhan päiväkodin ryhmä itse leppäkertut:)

Eskarilaiselle eskariopettajien muistamiseen teimme naisopettajalle saman jalkahemmottelun, mutta miesopettaja saa teleskooppivarrella olevan makkaratikun ja vaahtokarkki pussin!

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta

Ohje jalkakylpy purkin tekemiseen

Tässä sinulle vielä ohjeet, jos kaipaat vinkkiä päiväkodin tätien muistamiseen, helppo tehdä:

Rentouttava jalkakylpy:

– Epsom suolaa
– Laventelin kukkaa
(- Eteeristä öljyä 1-2 tippaa )


Sekoita purkkiin puolet suolaa ja puolet laventelin kukkaa. Jos haluat, lisää pari tippaa eteeristä öljyä mukaan ja sekoita. Laita purkit kiinni, ja koristele. Pakkaa esim. sellofaaniin tai mukaviin pussukoihin

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta
Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta

Kesälomalle lompsis

Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta. Huomenna sitten lapset saavat kantaa lahjat hoitajilleen, ja kohta päästään kesälomalle. Eskarivuosi kääntyy lopuilleen, ja syksyllä vanhimmalla pojalla alkaa uusi vaihe elämässä kun koulutie alkaa. Jännittävää aikaa, ehkäpä jopa enemmän äidille kuin pojalle. 4 vuotias taasen siirtynee viskareihin, joten eteenpäin mennään, ja jos suunnitelmat toteutuu, niin pienimmäinen aloittaa oman päiväkoti matkansa pienten ryhmässä.
Mukavaa kevätkauden päättymisaikaa muillekin:)
 
Onnellisin terveisin, 
Jaana 
XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Äidin omaa aikaa hetken verran
Kiitos päiväkodin tädit kuluneesta vuodesta