Please enter an Access Token

Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja

Bloggaamisesta inspiroituneena

Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja. Mä lähdin bloggaamisesta inspiroituneena jatkamaan mun Hetki aikaa itselle ”blogin parannus matkaa”, siitä mihin olen päässyt tähän asti. Nälkä kasvaa syödessä, niin kuin kävi tässäkin kohtaa! Olen kyllä häkeltynyt bloggaamisen matkastani alusta tähän päivään saakka! Kuinka sattumankaupalla edustamieni hyvinvointituotteiden kautta pääsin aloittamaan bloggaamisen Foreverin kotisivujen kautta vuonna 2018, kun sivuille avattiin blogikanava. Tajusin silloin tuottaessani ihka ensimmäisiä blogitekstejä, että haluan laajentaa bloggaamista, ja haluan oman blogikanavan. Perustin bloggerille oman Hetki aikaa itselle– blogin vuonna 2019, jossa sain hyvään vauhtiin omaa luovaa kirjoittaja minääni. Viime vuonna tajusin kuinka hauskaa kirjoittaminen onkaan, ja onhan se kiva jos joku muukin lukee tekstejäni.

Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja

WordPress sivustolle vanhan blogin siirto

Mutta kun se nälkä kasvaa syödessä tosiaan kuten mainitsin, halusin, että tänä vuonna blogini ottaa uuden hypyn eteenpäin. Heittäytyminen- kuvaa hyvin minua viime vuosien osalta itseäni, kun mietin ideoita mihin lähden mukaan. Lähden uteliaasti mukaan toteuttamaan haaveitani, vaikken tiedä mihin ne johtaa. Tänä vuonna tavoite on siirtää Hetki aikaa itselle- blogi uuteen ympäristöön, WordPressin maailmaan ja saada sivut näyttämään ja toimimaan aikuisten oikeasti kunnolla. Siihen tarvitsin jo lisää kokemuksen ääntä, ja sivut ovat tuotettu yhteistyössä DSGNRS:n kanssa. Minun oma vahvuus on jossakin ihan muussa kuin tietokoneen ohjelmistojen parissa, joten minulle oli suorastaan helpotus, että saan sivut toimimaan niin, että niissä on kaikki mitä tarvitsee;) Kiitos, tästä on hyvä jatkaa!

Toivon blogini herättelevän ajatuksia ja tunteita. Toivon, että joku saattaa saada vertaistukea. Joku taas saattaa yhtälailla hullaantua kuin minäkin lukemattomista ideoista, mitä mieleeni juolahtaa, liittyi se sitten d.i.y. sisustukseen, ruokainspiraatioihin tai johonkin hyvinvoinnin ajatuksen poikaseen.

Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja

Hetki aikaa itselle ajatus

Lisäksi ihanin, ja kutkuttavin oivallus omasta Hetki aikaa itselle blogistani on se, että olen tajunnut viime vuoden loppupuolella, että sen nimi kantaa juuri sitä ”siementä”, jota kasvatan elämässäni, ja jonka parissa tulen kehittämään itseäni, kouluttautumaan ja toivon mukaan rakentamaan omia palveluitani sen aiheen tiimoilta. Miten siis blogini nimeä miettiessä 2018 olenkaan voinut löytää näinkin hyvän nimen, kuin mitä Hetki aikaa itselle on. Tämän vuoden osalta tulet kuulemaan lisää tulevissa postauksissa, mitä kaikkea tässä ollaan rakentamassa mukaan elämääni.

Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja- postaukseni varmasti herättelivät joitakin ajatuksia lukijoissani, ottaisin mielelläni palautetta vastaan. Niistä saa uutta kipinää uusiin postauksiin, joko rakentavassa tai motivoituneessa mielessä. Niistä olen tuhannesti kiitollinen<3

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Mistä sinun arjessasi syttyy onnellisuuden roihu?
Kohti parempia ja toimivampia blogisivuja