Please enter an Access Token

Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota

Ruokaideasta toiseen arkea helpottamaan

Eipä sitä olisi voinut helmikuun lopulla vielä aavistaa, kuinka tarpeeseen kiertävä 7 viikon ruokalista-  idea tulee;) Kirjoittelin helmikuussa blogia ” Mitä tänään syötäisiin”, jossa makuistelin ideoita, joita meiän perheessä duunaillaan keittiössä. Viimeisimpänä kokeiluna on perheessämme 7- viikon kiertävä lista. Tämän postauksen ”Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota” jälkeen maailman on sekoittanut korona, ja kotiseinät tulevat tutuiksi muutamalle muullekin meistä. Nyt miettien, kuinka moni miettiikään kotosalla ollessaan, että mitähän sitä tänään tekisi ruoaksi.

Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota

Miten kiertävä lista meidän perheessä toteutui

Meidän kiertävä lista ei nyt toteutunut ihan prikuulleen niin kuin sen alunperäinen tarkoitus oli, mutta jokatapauksessa niin, että listalta poimitaan sattumanvaraisessa järjestyksessä päivittäisiin ruokiin ideoita. Ihan alun alkujaan oli tarkoitus päivä ja viikko kerrallaan lähteä jämptisti toteuttamaan ideaa, mutta madalsin itse kynnystä lähteä tähän mukaan sillä, että sallin listan käymisen epäjärjestyksessä niin, että vaihdellen eri viikoilta poimimme eri ruokia. Loppupelissä lista on käyty jossain vaiheessa läpi, ja perus kotiruoka on saanut variaatioita. Se, että paperille on edes laadittu monipuolisesti vaihtuvia ruokia, on jo parempi vaihtoehto, kuin että sitten kotona nälkäisenä turvautuu tekemään sitä ja samaa.

Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota

Kotiinkuljetus palvelu korona- aikana

Mikä toimii missäkin perheessä, niin eikun sen kimppuun kiinni! Jos sinua kiinnostaa käydä lukemassa mitä ideoita perheen kokkailuun voisi olla olemassa, niin blogiin pääset tästä . Siellä tosiaan omia ideoita ruoan kokkailuun lapsiperheessä. Onko teidän perheessä kokeiltu vastaavia?

Lähdettiin kokeilemaan myös ruokien kanssa kotiinkuljetuspalvelua! Sain varatuksi 1,5 viikon päähän Citymarketin kotiinkuljetus palvelun kolmelle viikolle eteenpäin kotiinkuljetusajat, ja tajusin, että tässä on myös oiva tilaisuus etsiä mahdollisia reseptejä ja viedä ne ostoskoriin koneelta käsin suoraan samalla kun katsoo mitä tilaa kaupasta! Näin minimoimme kaupassa liikkumisen ja kokeilemme ruoan oston helppoutta! Voi olla, että sitä haluaa jatkaa koronan jälkeenkin esimerkiksi noutopalvelun muodossa ellei kotiinkuljetusta joka kerralle halua! Onnea on tälläiset vaihtoehdotkin:)

Toisinaan myös tässä hetkessä kun on kokeiltu miltä kotiinkuljetus tuntuu, niin joskus voi toisinaan helpottaa kiireisimpiä viikkoja sillä, että vaikka tilaisikin suoraan kotiovelle ruoat. Tai isoja synttärikemuja voi ennakoida helpottaen omaa taakkaa, tilaamalla ruoat suoraan kotiovelle kuin versus lähtee tuskailemaan kauppaan moniksi tunneiksi. Asian kun voi hoitaa kätevästi kotisohvalta, samalla reseptejä selaten! Ei siis lainkaan hullumpi vaihtoehto tämä kotiinkuljetus palvelu, ja Citymarketilla ainakin tuntui olevan runsaammin toimitusaikoja valittavissa, kuin esimerkiksi Prismalla.

Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota

Makoisia hetkiä sinne ja kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota varmasti on tulossa jatkossakin lisää, sen verran ruoan ystäviä ollaan:)

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Mitä tunnetta sinä olet tänään tuntenut
Kotikeittiöön ruokaideoita ja inspiraatiota