Please enter an Access Token

Lähde mukaan kohti parempaa itsetuntoa

Itsetuntemus matkalle

Itsetuntemus on koko elämän mittainen matka, ja oppimalla ymmärtämään omaa itseään ja toimintatapojaan, voi vahvistaa myös muun muassa omaa itsetuntoaan. Matkalla siis me jokainen olemme, ja varsin erilaisia elämäntarinoita meillä kaikilla on kerrottavana. Miten meidän itsetuntomme on alkanut rakentua ja muokkaantua siitä aidosta lapsesta, jota olemme olleet lapsuudessa aidoimmillamme? Minkälaiset kolhut ovat raapaisseet meitä, mitkä tapahtumat ovat nakertaneet itsetuntoamme, joillakin jopa syöden itsetunnon ihan pohjalukemiin. Kuka, ketkä tai mitkä asiat ovat sinun itsetuntosi ympärillä vaikuttamassa? Tässä blogissa kerron Parempi itsetunto-  kurssista, johon sinullakin on mahdollisuus hypätä mukaan lukijoilleni suunnatun kesätarjouksen kautta, jonne linkki löytyy blogin loppuosasta. Joten lähde mukaan kohti parempaa itsetuntoa.

Itsetunto rakasta itseäsi

Parempi itsetunto-kurssi

Itseään voi oppia matkan varrella tuntemaan entistä paremmin, ja itsekin olen matkannut itsetunnon ”syvästä päästä” eheään, tämänhetkiseen itsetuntoni äärelle. Matka on ollut erittäin opettavaista, mutta minun elämänjanolla ei ole rajaa. Lähdin oppimaan itsestäni vielä lisää Valmentamon Anne Karilahden ” Parempi itsetunto”- verkkokurssin avulla. Joskopa saan vielä uusia oivalluksia itsestäni ja uusien näkökantojen avulla voin hahmottaa itseäni entistä paremmin. Koska voin allekirjoittaa sen, että omaa itsetuntoaan vahvistamalla ihminen osaa olla aidosti onnellinen ja se huokuu ulospäin. Matka sen eteen vaatii ”kuori kuoren jälkeen kuorimista” itsestään lähemmäksi omaa ydintä, jotta voi voittaa muun muassa pelot ja päästää irti itseään kiinni pitävistä esteistä, kuten vääränlaisista ajatusmalleista.

Itsetunto

Parempi itsetunto verkkokurssi on 8- viikon mittainen ja se sisältää joka päivälle vähintään yhden harjoituksen. Yhteensä harjoituksia on varattu viikkojen ajalle 168, joten uskon täysin, että itsellenikin nämä harjoitukset tulevat olemaan myös oivalluttavia vaikkakin näitä on vuosien saatossa jo tullut pohdittua omassa elämässä. Toisinaan ihana ajatus myös se näistä 168 tehtävästä, että koska kaikki niistä eivät välttämättä puhuttele itseäni niin voin valikoida joukosta niitä, jotka tehtävistä herättävät itsessäni jotakin uutta sytykettä ja keskittyä niihin. Verkkokurssin materiaalit ovat käytössäsi neljän kuukauden ajan. Mikäli et joka päivä ehdi tekemään harjoituksia, voit jatkaa seuraavana päivänä siitä, mihin jäit.

”Sinulle, joka haluat oppia tietämään kuka olet ja haluat oppia rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.”

Kurssin hyödyt omaan arkeen

Parempi itsetunto kurssin aikana tulet:

  • Tutustumaan omaan itseesi
  • Opettelet riittämään juuri sellaisena kuin olet
  • Saat uskallusta olla oma itsesi
  • Opettelet tietämään mitä haluat
  • Opit luomaan rajoja
  • Keskityt onnellisuuden pohtimiseen
  • Opit luomaan omannäköistä elämää
  • Opit ymmärtämään kiitollisuuden merkityksen elämässäsi

Itselläni matka kurssin parissa alkoi pari päivää sitten, joten olen saanut jo pari erilaista harjoitusta työstettäväksi, tämän päiväinen tehtävä on miettiä asioita joita rakastan. Uppoudun niihin ajatuksiin lenkin parissa, sekä aamu- uinnilla, ja annan ajatuksille tilaa. Mitään stressiä tehtävistä en tule ottamaan, koska koen, että näitä on helppo pohtia arjen hulinan keskellä päivän mittaan. Mutustelen niitä askareissani ja illalla voin tiivistää ajatukset yhteen mitä olen kuhunkin tehtävään saanut aikaiseksi.

Alennus      Vastaukset

 

Lukijaetu hyödynnettäväksi

Teille lukijoille tämä kurssi on nyt tarjouksena 36,90€ tiistaihin 21.7.20 klo 23.59 saakka (ovh 69€), jonne pääset mukaan helposti klikkaamalla tämän linkin kautta. Rekisteröidy mukaan, ja saat päivittäin 8 viikon ajan harjoitukset itsellesi. Huikea tarjous itsetunnon äärelle, jonka kautta voit saavuttaa elämääsi paljon uutta ja pitkälle kantavaa oppia.

Kurssi sopii erityisesti heille, kenellä on haaveena parantaa omaa itsetuntoaan, joka on jostain syystä kolhiintunut tai heikko. Kurssi sopii myös heille, ketkä haluavat kehittää lisää omaa itsetuntoa ja oppia uusia oivalluksia. Myös ammatillisessa mielessä kurssi voi olla sinulle antava, jos työksesi työskentelet työtehtävissä, jossa itsetunnon oppeja kaivataan. Kurssista on siis moneksi ja sitä voi lähestyä monesta eri lähtökohdasta. Lähde mukaan kohti parempaa itsetuntoa!

Mukavia hetkiä itsetunnon pariin myös sinulle, jos päätit lähteä mukaan kurssille. Mielelläni otan vastaan kommentteja, mitä ajatuksia tehtävistä sinulle herää:)

Leppoisin aattein,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Terve itsekkyys on itsensä arvostamista
Lähde mukaan kohti parempaa itsetuntoa