Please enter an Access Token

Life coach opintojen aloittaminen

Life coach opiskelijaksi Valmentamolle

Viime blogipostauksessa kerroin, että tulen aivan takuulla kertomaan omia fiiliksiä alkaneesta koulutuksesta, jonka pariin hyppäsin viime viikolla. Aloitin vuoden mittaisen Valmentamon life coach- valmennuksen, jossa ryhmä starttasi 19 henkilön voimin liikkeelle edellisviikon keskiviikkona. Joka kuukausi on luvassa vuoden ajan kolmen päivän verran intensiivisiä päiviä tämän ryhmän ympärillä. Ja mitkä ovat alkufiilikset viime viikkoisesta, on kyllä tunne niistä päivistä edelleen ymmällään, ja nyt voin sanoa, että olen oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tämä postaus Life coach opintojen aloittaminen tuo esille ensimmäisiä ajatuksia, mitä koulutus on tuonut jo tullessaan.

 

Life coach opintojen aloittaminen

Vuoden mittaiselle koulutukselle kollegojen kanssa

Tutustuttua ryhmään kolmen päivän ajan huomasin, kuinka samanhenkisiä tyyppejä koulutukseen on hakeutunut. Voi tosiaan todeta, kuten kouluttajammekin mainitsi, että
 ” ikäänkuin ympärille olisi tullut 19 uutta ystävää”. Juurikin näin. Uskoisin tulevasta vuodesta tulevan niin itselleni , kuin muille valmennuksessa oleville sekä tulevaisuudessa omille valmennettaville asiakkaille henkinen matka omaan itseensä, ja pysähtymään kuuntelemaan sisintään. Elämän merkittävien asioiden äärellä sydämeni innostuneesti janoaa sykähdellen kaikkea mitä luvassa vielä vuoden aikana onkaan.
 
Life coach opintojen aloittaminen

Läsnäoloon keskittyminen ja merkityksen ymmärtäminen

Viime viikolla keskityimme eritoten läsnäoloon ja sen merkitykseen. Pieniä, ihania uusia oivalluksia mahtuu mukaan omaankin oppimiseen, joita tulen lisäämään omaan arkeeni. Pysähtyminen arjessa, ja keskittymällä läsnäolevaan hetkeen, on suuri merkitys itseesi ja ympärillä oleviin. Lisäksi myös keskustelua herätti aika ja asennoituminen siihen. Yksi ajatuslausahdus jäi mieleni sopukoihin ihanasti hymyilyttämään, jonka haluan jakaa teillekin:  ”Elämä on paljon keveämpää tanssien, kuin marssien”. 
 
Tästä se coaching- valmennus ja harjoittelu sitten alkaa. Innoissani pienellä jännityksen kutkutuksella alan hiljalleen tehdä suunnitelmia tulevaan, ja pian jo pääsemme ”harjoittelu valmennettavien” pariin. Oletko se kenties sinä?:) Life coach opintojen aloittaminen on kyllä ollut innostavaa puuhaa, ja matka kohti itsetuntemusta.
 
Life coach opintojen aloittaminen

Kouluttaja Katja Vainikainen Oodi positiivisuudelle

Haluan vielä jakaa tämän kertaiseen blogiini linkin Valmentamon life coach- kouluttajamme Katja Vainikaisen blogitekstin ”Oodi positiivisuudelle”. Se osui ja upposi minuun, kun Katja toisen koulutuss aamun alkaessa sen meille luki ja samalla kuunnellessamme teimme rentoutusharjoituksen. Linkki luettavissa: Katjan blogista
 

Harjoitusvalmennettavaksi?

Järjestän lukijoilleni mahdollisuuden ilmaista innoituksen harjoittelu valmennettavieni pariin ja homma menisi näin: 
 
Lähetä minulle pienimuotoinen kirje, joko sähköpostilla taikka viestillä, ja kerro, miksi sinä juuri haluaisit mukaan harjoittelu valmennettaviini? Sähköposti hakemukset voit jättää jaanakosk@suomi24.fi ja vaikkapa whatsapp lähestyminen numeroon 0440463582
Tarvitsen pitkin vuotta mukaan teitä, mutta jos mielesi halajaa just nyt mukaan, niin toimi pikaisesti. Aloitan ensimmäisten valmennattavien kanssa syyskuussa!
 
Mukavaa päivää!
 
– Jaana
XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Itsensä ymmärtämistä seitsemän vuoden sykleistä
Life coach opintojen aloittaminen