Please enter an Access Token

Life coach opintojen loppuvaiheen kuulumisia

Valmistuva Valmentamon life coach- valmentaja

Tämän blogipostauksen myötä on tarkoitus kirjoitella life coach opintojen loppuvaiheen kuulumisia.Nyt ollaan kohta jo elokuussa! Se tarkoittaa kahta asiaa itselle, nimittäin viimeistä lähijaksoa Life coachingin osalta ja elokuussa pitäisi olla valmistuminen Life coachiksi. Jännittää! Harjoitusvalmennukset ovat kaikki pulkassa, ja toivottavasti vielä lopputentin läpäsee! Elokuun puolessa välissä siis on tullut matkattua vuoden verran omaa life coach opiskelua, oppien ratkaisukeskeisen valmentamisen mallia. Valmentaminen tuntuu just hyvältä, ja jos voi jotakin omaksi sanoa, niin tuntuu, että teen omannäköistä hommaa!

Life coach opintojen loppuvaiheen kuulumisia

Suuntana stressinhallinta ja rentoutuminen

Mihin valmentaminen minua tulevaisuudessa vie, se jää nähtäväksi, mutta on ollut ilo olla kanssakulkijana valmennettavieni rinnalla, ja auttaa heitä saavuttamaan omia tavoitteita elämässään. Omat valmennusasiakkaat ovat tuoneet valmennusta myös todella paljon realistisemmaksi tuntea, miltä tuntuu itse tuottaa omia valmennuksia kevytyrittäjänä.

Toinen asia mikä elokuussa kääntyy on myös uuden alku. Kerroinkin alkuvuoden blogeissani, että tälle vuodelle rakennan omaa polkuani, ja life coach- valmennusten rinnalla teen jo nyt Brain Relief- hoitoja. Kouluttaudun tänä vuonna vielä stressinhallinnan valmentajaksi, jonka lähikurssit alkavat elokuussa. Neljä kuukautta loppuvuoteen saakka opiskelen Harri Gustafsbergin stressinhallinan valmentajan koulutusta, joten ne palvelut tulevat lisäyksenä vielä palvelukokonaisuuteni.

Stressinhallinta valmentaja

Brain relief- hoidot

Elokuun loppuun saakka teen opiskelijahinnoin Brain Relief- hoitoja, jonka jälkeen olisi näyttöarvion vuoro, ja olen askeleen lähempänä Brain Relief- hoitajan papereita. Näitä hoitoja on ollut ilo tehdä, koska jokaisen kerran jälkeen on aistittavissa asiakkaan levollinen, ja rauhallinen levännyt mieli. Hetki rentoutuneessa tilassa tekee ihmeitä ja mikä sen merkityksempää itsellenikään on jos saan työlläni asiakkaalle hyvän olon. Brain Relief hoitoa, joka on ensiapu stressaantuneelle mielelle ja keholle tulen jatkossa yhdistämään stressinhallinnan valmentajan palveluihini, jolloin asiakkaalle saadaan kokonaisvaltainen paketti- rentoutushoidolla päästään lievittämään mahdollisia jo stressistä aiheutuneita oireita, ja valmennuksen avulla voidaan käsitellä itse stressin syytä.

 

Brain Relief

Tarvitsen vielä elokuulle rentoutushoitoon asiakkaita, joten jos haluat testata hoitoja edulliseen opiskelijahintaan Jyväskylässä, niin päiväaikoja on tarjolla runsaasti elokuulle. Minuun saa yhteyttä laittamalla viestiä sähköpostiin jaanakosk@gmail.com. Tervetuloa!

Mukavia viimoisia heinäkuun päiviä,

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Arvonta Parempi itsetunto- kurssille
Life coach opintojen loppuvaiheen kuulumisia