Please enter an Access Token

Mielenrauhan askeleet- valmennukset

Tämän blogipostauksen myötä kääntyy elämässäni uusi sivu

Aika, jota olen odottanut tapahtuvaksi, ja odottavaa hetkeä ”oikeaksi ajaksi” nimeten. Ryhdyn ”kevyesti yrittämään” kevytyrittäjyyttä, tarjoamalla asiakkailleni opiskelijahinnoin Life coach- valmennuksia. Olen samaan aikaan innostunut, toiveikas, pelokas, hämilläni, onnellinen ja kumminkin pirun utelias ottamaan selvää tästä polusta!;)  Kaikkea kannattaa odottaa, ja useimmiten se odotus on sen arvoista<3 Tässäkin kohtaa olen jo usean vuoden ajan ollut kiinnostunut yrittäjyydestä, ja siitä ”jostakin” omasta, mutta en ole osannut hahmottaa mitä se on. Aika on odotuttanut minua, ja monta kertaa on tultu takapakkia taaksepäin askelissani, mutta nyt tässä hetkessä minussa on syttynyt tunne, että nyt on liikkeelle lähdön aika<3 Tämän blogipostauksen myötä kerron uudesta Mielenrauhan askeleet- valmennukset- paketistani, joka on kehitetty juuri tähän poikkeusaikaan sinua tukevaksi, auttavaksi ja hyvää mieltä tuovaksi kokonaisuudeksi.

Mielenrauhan askeleet- valmennukset

Aloitan tekemään valmennuksia opiskelijahinnoin, 20% alennuksella, joten jos koet kaipaavasi arjen keskelle eteenpäin vieviä askelia muutosta kohti millä tahansa elämäsi osa- alueella, minuun saa jättämällä yhteydenpyynnön tämän blogin kautta, sähköpostilla jaanakosk@gmail.com tai ottamalla esimerkiksi Facebook yhteyden painamalla tästä.

Valmennuksesta saatavia hyötyjä on lukemattomia määriä, kuten mainitakseni esimerkiksi:

  • Itsetuntemus ja itseluottamus paranee harjoitusten myötä
  • Tavoitteet kirkastuvat ja askeleet kohti päämäärää
  • Arvomaailma selkeytyy
  • Tunnetaidot paranevat
  • Elämän merkityksellisyys kasvaa
  • Luovuuteen liittyviä oivalluksia, tai jopa oman luovuuden herättelyä
  • Mielenrauhan lisäämistä elämään
  • Stressinhallintaan uusia ajatuksia, joilla luoda tasapainoa elämään

Mielenrauhan askeleet- valmennukset

Poikkeusajassa syntynyt valmennuskokonaisuus

Tämän vaikean korona- ajanjakson keskellä olen itsessäni huomannut omien mielenrauhan- ”kanavien” auenneen, ja minua puhuttelee mielenrauha ihmisten elämässä. Se on suunta jonne olen suuntautumassa tämän vuoden aikana, ja tässä hetkessä koronan keskellä haluan antaa mahdollisuuden opiskelijahinnoin valmennuksieni pariin asiakkailleni. Olen rakentanut tähän hetkeen ”Mielenrauhan askeleet”- valmennuspaketin, jossa luodaan asiakkaan elämään luottamusta ja askelia kohti rauhaisaa olotilaa saavuttamaan mielenrauhaa päiviinsä haastavan ajan keskelle. Mielenrauhan askeleet- valmennukset voidaan toteuttaa asiakkaan niin toivoessa luonnon keskellä, esimerkiksi metsäpolku valmennuksina, tai missä tahansa asiakkaalle mieluisessa ympäristössä- etäyhteyksien päässä- asiakkaan ehdoilla.

Mielenrauhan askeleet- valmennukset

Mielenrauhan askeleet- valmennuspaketti

Mielenrauhan askeleet- valmennuspaketti on suunniteltu tähän hetkeen sinulle, joka kaipaat elämääsi uusia oivalluksia, joiden avulla voit lisätä omaan elämääsi mielenrauhaa ja sitä kautta tyyneyttä, toivoa ja tyytyväisyyttä arkeesi koronan keskelle.

Valmennuksessa sukelletaan syville ajatuksiin ja sitä kautta tunteisiin, ja erinäisten harjoitusten ja kysymysten myötä valmennettava saa työkaluja itselleen löytää uusia, eteenpäin kannattelevia askelia päiviinsä. Positiivisten tunteiden avulla luodaan uskoa parempaan huomiseen, ja kirkastetaan harmaata päivää.

Valmennus koostuu 4 x tunnin mittaisesta valmennuskerrasta ja valmennus räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Valmennuksessa huomioidaan asiakkaan toivoma ympäristö, ja valmennukset voidaan toteuttaa esimerkiksi luonnossa metsän keskellä, järven rannalla tai takkatulen ääressä. Sinun ehdoilla menemme eteenpäin.

Valmennuspaketin hinta on 200€ sis. alv

Valmennukset tehdään etänä puhelimitse, zoomilla tai sähköpostilla.

Jos olet kiinnostunut mielenrauhan askeleet- valmennuspaketista, otathan minuun yhteyttä! Otan yhteyttä mahdollisimman pian viestipyyntöihin ja yhteydenottoihin, kiireellisimmissä asioissa voit soitella suoraan, Jaana/ 044 0463582

Mielenrauhan askeleet- valmennukset

Hyppää kanssani mukaan,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Life coaching ja positiivinen psykologia
Mielenrauhan askeleet- valmennukset