Please enter an Access Token

Mikä on sinun elämäntehtäväsi?

Kuinka moni on tullut koskaan miettineeksi omaa elämäntehtäväänsä?

Vai oletko urautunut johonkin tiettyyn alaan jo nuoresta saakka, ja kehität itseäsi sillä polulla lisää? Oletko joskus kumminkin miettinyt, voisiko sitä tehdä jotakin muuta?Itse lukeudun heihin, joilla on ollut niin sanotusti oma suunta kateissa ja sitä ollaan työttömyysvuosien aikana etsiskelty ja kuulosteltu, mutta suurimpia oivalluksia on mahtunut juuri niihin vuosiin. Parhaimpia ”herättelijöitä”, jolloin olen oikeasti pysähtynyt kuuntelemaan kysymystä alitajunnastani, että ”Mitä minä oikeen haluaisin tehdä? Mikä minua kiinnostaa? Missä olen vahvimmillani? Mikä työ taas on vastoin omia arvojani?” Ynnä muuta lukemattomia kysymyksiä ajatuksineen on tullut viimeisen, ainakin 6 vuoden ajan pyöriteltyä.

life coach

Arvot uusiksi

Tunnistan arvojeni uudelleen muokkautuneen ja asettautuneen uudelleen aikaisemman työtaustan sekä lasten tulon jälkeen. Myös äsken mainitsemani työttömyys aika on saanut katsastelemaan asiaa eri perspektiivillä, ja olen sisäisesti kauan haaveillut, että pääsisin osittain tekemään työkseni jotakin ”omaa”- koska siinä itseni toteuttamisen ja vapauden arvot nousevat tärkeiksi asioiksi. Kesällä käymäni Enneagrammi- koulutuksen myötä se on vahvistunut omaan persoonallisuustyyppiini tutustumalla, miksi niin vahvasti näin olen kokenut ja annan elämän ohjata sinne suuntaan itseäni. Enneagrammin kautta ymmärrän itseäni paremmin, esimerkiksi tuntemalla oman stressisuunnan, sekä kasvusuunnan, että millaisessa työssä ylipäänsä voisin hyvin. Kaikki ei vaan sovi kaikille, ja on se todettava, että kun ei enää ole kaksikymppinen, niin sitä jaksaa erilailla kuin nuorena ollessaan.

Life coach valmistujaiset

Elämäntehtävää etsiessä

Mä olen aina halunnut ajatella, että voi puhua elämäntehtävästä, jonka jossain vaiheessa löytää ja tuntee sen täydessä sydämessään. Se voi olla vuosia kadoksissa, ja itsekin hakoteillä- mutta loppu viimein, sen kun löytää, niin sen tietää, että tämä se on. Muistan vielä vuonna 2014 miettiessäni, että tiedän että kaipaan elämääni jotain- mutta en tiennyt yhtään mitä se on. Tiesin kumminkin siinä vaiheessa jo sen, että se ”jokin” on itsenäistä, ja omannäköistä työtä- jota saat  tehdä itsellesi.

Valmistujaiset

LCF Life coach Valmentamosta!

Yksi etappi siitä ajatuksesta täyttyi viime viikolla, kun valmistuin Valmentamon LCF Life coachiksi. Vuoden kestänyt elämäntapavalmentajan koulutus on nyt kasassa, kaikkine 125 valmennustunnin verran, josta etävalmennuksia kertyi 65 h. Erilaisia valmennettavia, erilaisia aiheita ja erilaisilla valmennustavoilla face to facena tai korona aikaan etänä. Kerrassaan yksi parhaimpia elämän kokemuksiani tähän mennessä! Tällä aiheella on tarkoitus jatkaa tulevaisuuden lisäkoulutuksia. Valmentaminen antaa paljon myös itselle valmentajana huomata elämän inhimillisyyttä ja vuoristorataa. Kolhuja ja oivalluksia, jotka johdattelevat asiakkaan uuteen, merkityksellisempään vaiheeseen elämässään. Onnellisuus, tasapaino ja ilo elämää kohtaan on minun tavoitteita saada jokainen valmennus tuottamaan arvoa ja hyötyä asiakkaalle.

Olen pitkään haaveillut siis tekeväni jotain MERKITYKSELLISTÄ työtä. Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka paljon nämä valmennukset tuntuvat minustakin siltä, kun voin olla avainasemassa auttamassa asiakasta löytämään oman elämän taitekohtiin oivalluksia, jotka vievät häntä eteenpäin. Joskus ihminen tarvitsee vierelleen vain kannustavan, kuuntelevan, kannattelevan ja eteenpäin vievän kanssakulkijan <3

Millä tavalla haluan auttaa ja olla parantamassa maailmaa?

Life coach koulutuksessa viimeisimpiä kysymyksiä meiltä valmistuvilta coacheilta kysyttiin, että millä tavoin me haluamme olla auttamassa ja parantamassa maailmaa? Minulle vastaus oli selkeentynyt vuoden matkallani niin, että autan ihmisiä rentoutumaan ja löytämään elämään tasapainon, jonka avuilla he saavat lisää iloa ja tyytyväisyyttä elämäänsä. Näitä välitän palveluitteni avuilla, lempeitä Brain Relief- rentoutushoitoja, sekä muutoksia elämässä kirkastamaan ja eteenpäin viemään Life coach- valmennusten avulla.

Uusi mahdollisuus

Kanssakulkija sinun elämäsi taitekohtaan

Oletko sinä kiinnostunut life coaching – valmennuksesta? Haluiaisitko sinä saada jotain muutosta aikaisiksi elämässäsi, joka voi koskea esimerkiksi parempaa itsetuntoa, avata omaa tunnesalkkua, löytää askelia uuteen uraan, ottaa kosketuksen omaan itsetuntemus matkaan? Takaan, että valmennuksessa käytettävien harjoitusten kautta tulet oivaltamaan elämäsi tärkeitä asioita ja teet matkaa ”parempaan huomiseen”. Minä räätälöin sinulle valmennuspaketin, joten uskalla ottaa ensimmäinen vaihe kohti muutosta ottamalla minuun yhteyttä!

Jyväskylässä voit tulla myös tutustumaan uuteen palveluuni, Brain Relief syvärentouttaviin hoitoihin, joilla saat itsellesi hetken aikaa levolle. Lepo ja pysähtyminen on yksi tärkeä alku sille, että voit kuulla omaa sisäistä ääntäsi ja saada sitä kautta arkeesi myös uusia oivalluksia ja uutta suuntaa rentoutuneella mielellä ja keholla. Hoitoon voit käydä tutustumassa osoitteessa https://brainrelief.fi

-Arkinen into-

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Life coach opintojen loppuvaiheen kuulumisia
Mikä on sinun elämäntehtäväsi?