Please enter an Access Token

Oma Brain relief- hoitohuone Jyväskylään

Oma hoitohuone Brain relief- hoidoille

Nyt on ihan välttämättä kirjoitettava blogipostaus ”Oma Brain relief- hoitohuone Jyväskylään” oman hoitohuoneen kunniaksi, joka on postauksen ansainnut. Niin sellainen viimein saatiin kunnostettua kuntoon, kiitos kuuluu ahkeralle miehelle, joka otti ja remontoi vaimolleen hoito& valmennushuoneen kotiimme<3 Tänään olen saanut tuntea suurta onnellisuuden, aikaansaamisen ja kiitollisuuden tunnetta tämän vuoksi, että olen saanut jotakin OMAA avattua asiakkailleni. Suuria, merkityksellisiä asioita, joita en ole osannut lainkaan vielä vuosi sitten edes ajatella!

Jaana Koskinen

Tänään Brain Relief- hoidoissa jo muutaman kerran käyneenä  useampi asiakas halusi ottaa lisää jatkohoitoja ja päivän kotivastaanotolla käynyt asiakas tuumasi, että ” Tulen tämän kolmen hoitosarjan jälkeen ottamaan näitä kyllä lisää”. Sen parempaa palautetta en voisi kuulla<3 Merkitsee aloittaneelle yrittäjälle todella paljon. Onnellisuus tulee väkisinkin myös hoitajalle esille kun oksitosiini alkaa virtaamaan myös hoitajan käsissä kosketuksesta kun hoidettava rentoutuu.

Brain relief- hoito on syvärentouttavaa kosketushoitoa, jossa yhdistyy shiatsun, intialaisen päähieronnan ja vyöhyketerapian liikkeet. Kevyet painallukset, sivelyt ja erilaiset rentouttavat liikkeet takaavat lähes tunnin mittaisen hengähdystauon arkeen ja rauhallisen musiikin soidessa taustalla muutoin ollaan hiljaa. Asiakas makaa selällään vilttien alla koko hoidon ajan. Hoidossa käydään läpi jalkoja, käsiä, päätä ja jalkoja sekä yläselkää. Kosketus aikaansaa kehossamme oksitosiinia, jota kuvaillaan mielihyvä ja rakkaushormoniksi, joka aikaansaa myös rentouden tunteen. Siinä samalla vähenee myös stressihormonin määrä kehossamme.

Brain relief

Hoito

Yrittäjyyteen hyppy maistuu mielenkiintoiselle

Hyppy tuntemattomaan- omien yritysjuttujen pariin alkaa tässä kohtaa tuntua jo aika jännälle seikkailulle. Kaikkea kivaa on suunnitteilla ja yhteistyöjuttuja on tuloillaan ja omia tuotekehittelyjä matkan varrelle. Mun aiemmin mottona pyörinyt ”Do what you love”- tuntuu nyt juuri siltä miltä se lauseenakin resenoi. Toivon mukaan pääsen mahdollisimman monta asiakasta pysähdyttämään arjen kiireen keskellä, rentouttamaan ja auttamaan voimaan paremmin. Ehkä minua voisi kuvaillla eräänlaiseksi ”pysähdyttäjäksi” <3

Rentoutuminen

Palautumisen ja hyvinvoinnin äärellä

Oma tavoite on ollut varsinkin näinä ”ruuhkavuosina” voimaannuttaa itseäni entistä enemmän arjen tiimellyksen keskellä pitäen huolta omasta hyvinvoinnistani. Haluan välittää tätä voimaantunutta olotilaa myös muille ja tuoda uudenlaista energiaa ja suorituskykyä ihmisten arkeen. Omasta itsestään huolehtiminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Monesti sen oivaltaa monikin vasta kun ollaan jo liian pitkällä ja kiireen tuomia oireita keho ja mieli kantaa taakaksi asti. Minun toivo asiakkailleni on pysähdyttää ennaltaehkäisemään ja hoitamaan itseään kuntoon, jossa parhaimmillaan voidaan saavuttaa isoja huikeita tuloksia sekä kehon-, että mielen osalta.

Rentoutumis hoitotila

Tervetuloa ottamaan itsestäsi lisää selvää, pysähtyminen itsesi äärelle voi tuoda elämääsi enemmän kuin osaat arvattakkaan<3 Ja just sä, joka luet tätä ja pohdit jotakin OMAA, niin mun vinkki sulle, että lähde vaan rohkeasti liikkeelle, koska sinne liikkeelle jo päästyäsi hälvenee ne pelot ja ”mitä jossit”!

Käy lukaisemassa myös lisää mihin hoitoa kannattaa kokeilla?

Pysähdellen,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Mikä on sinun elämäntehtäväsi?
Oma Brain relief- hoitohuone Jyväskylään