Rentoutta hehkuen- retriitti

Rentoutta hehkuen- retriitti

Ajatus. Isompi haave. Ääneen sanoittaminen. Sopivan porukan yhteenkasaantuminen. Siten sai alkunsa meidän yhteinen, ”Rentoutta hehkuen- retriitti”, joka on kolmen naisen yhteisestä haaveesta syntynyt, hyvinvointiviikonloppu. Yhdessä kanssani retriittiä ovat myös toteuttamassa Johanna Väyliö ja Kaisa Kumpula. Retriittimme järjestetään 21.5-23.5.2021 Törmälän loma-kurssikeskuksessa, Rautalammilla, Konnekoskentie 552, jonne on Jyväskylästä matkaa 80 km. Keski- Suomen maisemat kutsuvat luonnon helmaan pysähtymään rentoutumisen ja hyvän olon äärelle. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 13.

Rentoutta hehkuen- retriitti

Rentoutumista ja voimaantumista

Yhteisen ”Rentoutta hehkuen- retriittimme” arvona on tuottaa osallistujille rentoutumista ja voimautunutta oloa. Retriitti antaa tilaa jokaiselle ottaa omaa aikaa sekä nauttia myös yhteisistä rentoutumishetkistä ja kiinnostavista hyvinvointiasi kohentavista luento- hetkistä. Jokaiselle on myös varattu oma hemmotteluhetki viikonlopulle kahden erilaisen hoidon parissa, sekä illalla kehomme pääsee rentoutumaan lämpimissä löylyissä. Halukkaille on myös saunan lämmöstä on myös mahdollisuus pulahtaa veteen, joka on rantasaunan yhteydessä. Jos arjestasi puuttuu rentouttavia hetkiä, niin retriitillämme olemme niitä sinulle varanneet, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeä asia<3

Törmälä on hiljaisuuden, kohtaamisen ja kasvun paikka.
Luontomatkailijan, retkeilijän ja kalastajan unelmapaikka.

Luonnon rauhan keskellä

Elämykselliset, ja mieleenpainuvat hetket ovat niitä, joita muistelemme jälkeenpäin ja juuri sellaisia haluamme olla sinulle luomassa retriitillämme. Rentoutta hehkuen- retriitti järjestetään luonnonkauniissa maisemissa, jossa luonto tuo jo itsessään rauhoittavan ja palauttavan olon meille. Pyrimme sään salliessa olemaan lähellä luontoa, ja retriitin ajankohta keväällä on kuin uuden alkua sinullekin- niinkuin luonto puhkeaa kukkaan keväällä, salli se myös itsellesi.

Rentoutta hehkuen- retriitti

Omaa tilaa ja aikaa

Rentoutta hehkuen retriitti- antaa sinulle mahdollisuuden myös hyviin, palauttaviin yöuniin! Olemme varanneet jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden vetäytyä myös täysin omiin oloihinsa, ja yövymme jokainen 1 hlö: n huoneissa Törmälän loma- ja kurssikeskuksen majoitustiloissa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, joten jokainen saa olla täysin omassa rauhassa. Majoitus sisältää liinavaatteet. Saat nukkua kaksi yötä täysin omassa rauhassasi, ilman mitään häiriötekijöitä. Ja niin paljon, kuin haluat!

Etelä- Konneveden kansallispuiston läheisyys kutsuu luontoretkeilystä kiinnostuneet rennolle kävelyhetkelle sillä aikaa kun retriitissämme on varattu hoitohetkiä osallistujille. Vastaavasti voit myös ottaa näissä kohdin täysin omaa aikaa, niinkuin itse näet parhaaksi. Ympäristössä on tilaa liikkua, nauttia Hankaveden rannasta ja ihailla maalaismaisemia.

Ruokailut

Hyvinvointiviikonlopun aikana osallistujille on varattu täysihoito ja majoituksen lisäksi ruoista huolehtii Törmälän väki. Syömme viikonlopun aikana lähialueen raaka- aineista tehtyjä, keittiön alusta loppuun asti itse valmistamaa ruokaa. Majoitustiloihin voit lisäksi varata vielä tarvittavia eväitä mukaan, jossa löytyy kylmäsäilytystilaa. Nälkä ei retriitillämme pääse yllättämään!

Rentoutta hehkuen- retriitin voimavarat sinulle

Keho ja mieli ravitaan retriitimme aikana kannustavassa ja aidossa, turvallisessa ilmapiirissä, jonne voit tulla omana itsenäsi. Sinulla on NYT lupa olla ja hengähtää. Voimaantua ja löytää itsestäsi uutta hehkua, joka ruokkii hyvinvointisi liekkiä eteenpäin. Retriittimme jälkeen osaat arvostaa oman ajan hetkiä entistä enemmän, varata jatkossakin itsellesi aikaa, voida paremmin- joka näkyy sinusta myös ulospäin!

Tutustu lisää retriittiimme

Lue lisää Facebook tapahtumassa Rentoutta hehkuen- retriitti ja oman paikkasi voit varata: jaanakosk@gmail.com. Varaathan paikkasi nopeasti, koska paikkoja on rajoitetusti. Facebookissa löytyy tarkempi, alustava aikataulu retriitille.

Rentoutta hehkuen- retriitti

Retriitin hinta

  • Hinta: 325€
  • Nopean varaajan hinta: 292 €, kun ilmoittaudut helmikuun loppuun mennessä.
  • Varausmaksu on 50€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksamalla varausmaksun hyväksyt peruutusehdot.
Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen hyvinvointiviikonloppuun on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi 14 vrk ennen retriitin alkua, osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruminen tapahtuu 14-28 vrk ennen retriittiä, kurssimaksusta peritään 50%. Varausmaksua ei palauteta.
Mikäli Rentoutta hehkuen-retriitti peruuntuu meistä järjestäjistä johtuvasta syystä, sinä saat maksun täysimääräisesti takaisin. Pidätämme oikeuden retriittiä ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin.
Rentoutta,
XOXO
signature

Jaa

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.