Please enter an Access Token

Rentoutta hehkuen- retriitti

Lupa rentoutumiseen

Nyt olisi esittelyssä Rentoutta hehkuen- retriitti. Kuinka ihana ajatus on miettiä aikaa, jolloin sinä saat vain olla? Saat luvan kanssa ottaa aikaa itsellesi, ja kokea syvää rentoutumisen tunnetta viikonlopun ajan. Sinulla on lupa olla rauhassa, pysäyttää arjen kiire ja keskittyä tärkeimpääsi- sinuun itseesi. Oletko mahdollisesti ollut hukassa perhe- elämän vietävissä, ja olet unohtanut kokonaan oman itsesi? Perheen hyvinvointi on ollut sinulle sydämen asia, josta olet pitänyt huolta, ja olet alkanut huomata, että voit itse huonosti. Kaipaat itsellesi uutta eheämpää ja rennompaa oloa, jonka kautta pystyt jatkossakin huolehtimaan myös itsestäsi. Oletko hukkunut arjen kiireen keskelle, etkä enää nauti päivistä, koska ne tuntuvat sinulle pelkältä suorittamiselta?

Rentoutta

Rentoutta hehkuen- retriitti

Rentoutta hehkuen- retriitti on sinua varten kun haluat pysähtyä. Voit olla rauhassa hyväksyvän ja avoimen ilmapiirin keskuudessa. Haluat antaa itsellesi rakkautta ja huolenpitoa rentoutuen ja nauttien viikonlopun verran ainoastaan itsesi ja Retriittiläisten yhdessäolosta. Saat ottaa itsellesi juuri niin paljon omaa aikaa ja omaa tilaa kuin tarvitset.

Me olemme mahdollistaneet sinulle puitteet lämpimän tunnelmallisessa majapaikassamme, jossa sinulle on tarjolla täysihoito, majoituksen ja ruokailujen äärellä. Tuomme retriittiin sinulle myös paljon ajatuksia herätteleviä hetkiä, rentoutumista ja olemme varanneet sinulle ikioman hemmotteluhoidon. Lisäksi voit myös lisämaksusta päästä halutessasi kokeilemaan maastoratsastusta. Olemme tehneet sinulle kaiken mahdollisimman helpoksi, ja sinun tarvitsee vain saapua paikalle nauttimaan olostasi.

Retriitin takana

Retriitti syntyi kaukaisesta kaipuusta ja tahdosta luoda kiireisille naisille viikonloppu, jolloin jätämme taaksemme arjen kiireen ja huolet. Sinusta huolehditaan niin ruoan kuin levon kautta, ja pääset hemmottelemaan itseäsi hoidoilla ja nauttimaan saunan lämpimistä löylyistä. Kukapa ei haluaisi hypätä hetkeksi arjen aikataulujen parista voimauttavan viikonlopun pariin?

Rentoutta hehkuen- retriitti
Kuva: Titta Kivelä

Retriitti syntyi kolmen naisen (minun lisäksi Johannan ja Kaisan) yhteisestä tahdosta lähteä luomaan jotakin meidän näköistä uuteen vuoteen 2021. Retriitistä voit käydä lisää lukemassa TÄSTÄ. Pääset suoraan Facebookin tapahtumakutsuun, jonne voit laittaa myös kiinnostuksesi tapahtumasta.

 

HUOM! 

Retriitti on 10 % alennuksella hintaan 292€ sunnuntaihin 15.11.2020 saakka, jonka jälkeen ovh on 325€

 

Lämpimästi tervetuloa,

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Kaupallinen yhteistyö @KasvustooriTM
Rentoutta hehkuen- retriitti