Please enter an Access Token

Rentoutumiseen ja stressiin apukeinoja

Kuinka sinä voit lievittää omaa stressiäsi?

Rentoutumiseen ja stressiin apukeinoja- blogipostaus käsittelee aihetta,  miten omaa stressiä voisi lievittää. Mitä keinoja stressiin on olemassa ja tässä postauksessa nousee aihioon Brain relief- syvärentouttava hoito. Poikkeusajat ovat lisänneet jo olemassa olevaa stressin määrää ja tuoneet paljon lisää huolen aihetta ihmisille. Turvattomuus, jaksaminen ja pakko joustamisen myötä stressi on kasvanut, kun joudutaan venymään äärirajoille. Erityisesti niillä aloilla, jota korona koskettaa lähiten, kuten sairaanhoitopiiriä.  Paukut ovat vähissä ja stressi näkyy erinäisiä ongelmina.

Oletko sinä jossain kohtaa elämässä hakenut omaan, mahdollisesti lisääntyneeseen stressiin apuja? Oletko mahdollisesti lähipiirille ilmaissut huolesi, tai he ovat jo huomanneet, ettet voi hyvin? Oletko kenties joutunut jäämään sairauslomalle? Etsitkö googlettamalla tietoa, mikä sinua voisi auttaa lievittämään stressin oireilua?

AikaStressi aiheuttaa meissä yksilöllisiä oireiluja, ja monikin oire voi olla sellainen, jota ei edes stressiin yhdistä. Loputon lista stressin oireista kertonee, että ihmiskeho ja mieli on ihmeellinen ja ainutlaatuinen, koska osaa väsyessään ilmaista vaaraa erilaisin hälytysmerkein. Esimerkkejä stressinoireista voi olla:

 • Unettomuus
 • Väsymys
 • Muistivaikeudet
 • Vatsan toiminnan häiriöt
 • Päänsärky
 • Hampaiden narskutus/ pureminen
 • Niska- hartiaseudun jännitys
 • Huimaus
 • Sydämentykytykset

Pitkittyessään oireilu voi johtaa kroonistuneeseen stressiin, jolloin alkanutta oiretta on vaikeampi saada hallintaan, kuten esim. unettomuutta. Mikäli sinä huomaat itsessäsi jo jatkuneita stressin oireita, niin suosittelen pysähtymään ja miettimään, kuinka voisit huolehtia itsestäsi ja saada oireilua hillittyä.

Stressin hillitsemiseen on nykypäivänä olemassa runsaasti  muun muassa erilaisia hoitomuotoja, ja ottamalla selvää, mikä hoitomuoto voisi sinulle sopia, niin varmasti löydät juuri sinua parhaiten palvelevan tavan.

Hoito oli ihana ja hyvin rentouttava. Nostatti myös mieleen asioita, jotka ovat olleet piilossa ja joita hoidon jälkeen on alkanut työstämään.

Brain relief hoidot
Rentoutumiseen ja stressiin apukeinoja

Brain relief- syvärentouttava hoito stressiä helpottamaan

Minä hoidan asiakkaiden stressin oireilua rentouttavien Brain relief- hoitojen parissa. Olen kouluttautunut Brain relief- hoitaja ® Jyväskylässä, ja annan kokonaisvaltaista stressinhäätöä rentoutushoitojen sekä stressinhallintavalmennusten parissa. Mikäli arkesi tasapaino on vaakalaudalla, ja olet kovinkin stressaantunut- minulla voi olla sinulle arkeasi eteenpäin vieviä apuja. Minun yhteystietoni löytyvät tämän postauksen alaosioista. Rentoutumiseen ja stressiin apukeinoja löydät myös Hetki aikaa itselle- palvelut osiosta, Brain relief- hoitoihin pääset tästä ja monipuolisia stressinhallinta- valmennuksia löydät tästä.

Brain relief- hoito, on suht uusi hoitomuoto Suomessa, joka on alun alkujaan kehitetty Suomessa ja on Jouko Kivimetsän käsialaa. Syvä kiinnostus ihmisen rentoutumista ja stressin lievitystä kohtaan sai Joukon kehittelemään hoidon, jonka tavoite on syvä rentoutumisen tila. Nykypäivinä kiire ja jatkuva suorittaminen ajavat ihmiset ahtaalle, sekä poikkeusaika on lisännyt toisinaan myös stressin määrää, on omaan rentoutumiseen kiinnitettävä paljon huomiota. Stressin ennaltaehkäisy on tärkeä osa hyvinvointia, että osataan pysähtyä kiireen keskeltä, ennen kuin stressi puolestaan pysähdyttää isommilla ongelmillaan. Hoitomuoto sopii siis stressin ennaltaehkäisyyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, mutta hoidosta on löytynyt myös suuria apuja muun muassa unettomuuteen, levottomiin jalkoihin ja yleiseen olotilaan.

Luksusta arkeen rentoutumisen merkeissä

Brain relief hoito

Mitä Brain relief- hoito on?

Brain relief- hoito on sinun huolenpitoa, rentouttamista ja auttamista. Sinä olet ansainnut hetken itsellesi, ja luvan olla rentoutuen. Saat pysähtyä, ja lopettaa suorittamisen. Tunnin mittainen hoito takaa sinulle hengähdystauon arjen keskelle, jolloin voit unohtaa kiireen ja kaiken muun. Voit jättää huolesi hoitopöydälle tai jopa tarvittaessa jatkaa niiden työstämistä kanssani Life coach -, tai stressinhallintavalmennusten parissa.

Hoito antaa sinulle aikaa ja omaa tilaa. Jos olet etsinyt itsellesi rauhoittumispaikkaa, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi. Brain relief- hoidon aikana ei puhuta, vaan nautitaan kiireettömästä hetkestä, rauhallisen musiikin siivittämänä. Voit vain levätä tai jos nukuttaa, se on täysin sallittua!

Brain relief- hoito on kosketushoitoa, jossa käsitellään päätä, käsiä, kasvoja ja jalkoja varpaista polviin saakka. Liikkeet ovat kevyitä ja rentouttavia, ja voimaa niissä ei niinkään käytetä, koska tavoitteena on rentoutuminen, joka tapahtuu kosketuksen avulla, jolloin kehoon vapautuu oksitosiinia, hyvän olon hormonia. Lempeät shiatsun, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan liikkeet aikaansaavat hyvää oloa, ja vähentävät siinä samalla stressihormonimme määrää elimistössämme. Hoidettava makaa selällään vilttien alla rennoissa vaatteissa hoidon ajan.

Hoidon aikana sinun ei tarvitse stressata mistään! Varaan aikaa ennen ensimmäistä hoitokertaa sinulle, jotta tiedän mahdollimman hyvin sinun lähtötilanteen ja onko hoidossa huomioitavia asioita. Pitkittyneeseen stressiin suosittelen sinua varaamaan useamman hoitokerran, jotta on pidemmän aikavälille hoitoja, joilla näkee mahdolliset hoidon tuomat hyödyt.

Brain relief hoidot

Hinnasto:

 • Brain relief- hoito 1 krt maksaa 62€
 • Brain relief- sarjahoito maksaa 175 €
 • Brain relief- hoito kotiinkäyntinä 62€ + kilometrikorvaukset yli 10 km ylittäneeltä matkalta
  • Brain relief – tuokio 20 min 35 €

Hoito on n. 50 minuutin mittainen.

Rentoutushoito

Lahjaksi hoitoja! Sinulla on mahdollisuus ostaa lahjakortteja hoitoihin, ja ovatkin kerrassaan ihana tapa muistaa lahjansaajaa.

Teen Brain relief- hoitoja kotihoitolassani, Jyväskylän Haapaniemessä arkisin klo 9-16 välillä sekä sovitusti teen myös kotikäyntejä. Minulta voit varata rentoutushoitoja erilaisiin naisteniltamiin ja hemmotteluiltoihin, kysele niihin tarjous erikseen!

Varaukset ja lisätiedot:

Jaana Koskinen

jaanakosk@gmail.com

0440463582

Korona- aikana kun ei ole voinut matkustella, olen sijoittanut itseeni ja omaan hyvinvointiini. Kiitos rentouttavasta hetkestä, tämän paremmin ei olisi voinut itseensä satsata.

Äitienpäivälahjaidea

ÄITIENPÄIVÄ ARVONTA!

Haluan arpoa tulevan äitienpäivän kunniaksi 1 Brain relief- hoidon, joten lähdethän osallistumaan arvontaan!

Osallistumisohjeet:

 • Kommentoi postausta, ja kerro kuka ansaitsisi rentoutushoidon ja miksi?
 • Voit osallistua arvontaan myös somekanavilla, ja parantaa voittomahdollisuuksiasi, sillä jokainen kommentti on uusi arpa!
 • Voit myös yllättää ystävän ja tägätä hänetkin mukaan!
 • Osallistumisaikaa on perjantaille 7.5.2021 klo 20 saakka, jolloin joku äiti yllätetään ihanalla lahjalla!
 • Facebook/ Instagram ei ole osallisena arvonnassa!
 • ONNEA ARVONTAAN!

Halutessasi voit käydä lukemassa aiemman postauksen hoidosta tämän linkin kautta. 

Lisäksi myös saatat tykätä tästä postauksesta: Mitä brain relief on?

Brain relief- sivusto löytyy myös netistä, josta voit käydä etsimässä oman lähimmän hoitajasi, tai ilmoittautua kursseille mukaan Tutustu Brain reliefiin lisää.

Tervetuloa rentoutumaan,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Unelmien mahdollisuus toteutua
Rentoutumiseen ja stressiin apukeinoja