Please enter an Access Token

Rentoutushoidolla palautuminen käyntiin

Brain relief- rentoutushoito

Brain relief- hoito on rentoutushoito, joka tähtää syvään rentoutumiseen. Nimenä suoraan suomennettu ”Aivohelpotus”- kertonee selkeästi, että hoidolla saadaan helpotusta mieleen, koska saamme helpotettua oloamme rauhallisemmaksi ja levollisemmaksi hoidon kautta. Tunnemme olomme rentoutuneeksi.

Rentoutushoidolla palautuminen käyntiin- postaus muistuttelee meitä uhkakuvien lisääntyvässä maailmassa pitämään huolta varsinkin nyt itsestämme, ja vähentämään stressiä arjessa!

Autonominen hermostomme jakaantuu kahteen osaan, jossa kehon kaasutoimintona toimii sympaattinen hermosto ja jarruna puolestaan parasympaattinen hermosto. Brain relief- hoidolla aktivoimme parasympaattisen hermostoamme, jolloin palautuminen käynnistyy, ja pysäytämme stressireaktion taistele- pakene- jähmety, kun sympaattisen hermostomme toiminta hiljenee.

Hoidon välityksellä vaikutamme hyvänolon hormonin, oksitosiinin lisääntymiseen kehossamme, jolloin samanaikaisesti stressihormoniemme määrä laskee kehossamme. Oksitosiinin lisääntyminen kehossamme lisää muun muassa myötätunnon, empatian ja välittämisen tunnetta, jotka ovat varsinkin stressaantuneelle henkilölle oleellisia asioita,  jotka vaikuttaa toipumiseen stressistä.

Hoito on siis hyvä ensiapu pitkään jatkuneelle stressille tasapainottamaan kuormitusta ja palautumista.

Kosketus tekee hyvää myös verisuonille, se nimittäin alentaa verenpainetta ja laskee sydämensykettä. Kosketus ei siis pelkästään ainoastaan tunnu hyvältä, vaan se vaikuttaa meihin myös pinnan alla.

Brain relief

Mitä Brain relief- hoito on?

Hoitomuoto on kehitetty Suomessa, ja sitä on saatavilla ympäri Suomea kouluttautuneiden, sertifioitujen hoitajien kautta.

Hoidossa yhdistyvät intialaisen päähieronnan, shiatsun ja vyöhyketerapian liikkeet, jotka eri tekniikoilla rentouttavat kehoa ja sitä kautta myös mieltämme. Erilaiset painallukset, hierovat, kutittavat, hankaavat tai sivelevät otteet ovat kaikki lempeitä, miellyttäviä ja monet erityisen hitaita.

Kehossamme on useita erilaisia kosketusta aistivia hermopäätteitä, jotka ovat erikoistuneet aistimaan erilaisia asioita. Osa tuntoreseptoreista aistii kevyttä kosketusta ja painetta. Osa aistii hyvin kevyttä kosketusta, mutta tottuu kosketukseen nopeasti. Ihon syvemmissä kerroksissa sijaitsevat reseptorit taas tunnistavat syvemmälle kudoksiin kohdistuvaa painetta. Osa aistii värinää, tärinää ja nopeita liikkeitä.

Brain relief- hoidon monipuolisilla otteilla ja kosketuksilla halutaankin tuottaa monipuolisia ja vaihtelevia tuntoaistimuksia.

Brain relief

Brain relief hoito ja palautuminen

Brain relief- hoito on täydellinen tapa tukea parempaa palautumista, sallimalla rentouttavia hetkiä jo päivällä tapahtuvaan toimintaan, eikä vain juuri ennen nukkumaankäymistä. Päiväsaikana tapahtuva palautuminen edistää myös yöllistä palautumista, joten kaikella palauttavalla toiminnalla päivän aikaan on merkitystä.

Hoitoa käytettäessä jo pidemmälle edenneen, kroonistuneen stressin parissa on syytä huomioida hoidon toistuvuus ja säännöllisyys. Sanotaankin, että hyvän, kestävän hoitovasteen saa käymällä kuuden viikon aikana kolmessa hoidossa.

Hoito helpottaa kroonista stressitilaa ja tukee kehon omaa paranemiskykyä, jonka seurauksena erilaiset vaivat ja oireet voivat helpottua.

Brain relief

Kuka voi tulla hoitoon?

Hoitoon voi tulla kuka vain, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Rentoutuminen on suotavaa siis niin lapsesta vaariin saakka. Hoidossa käsitellään käsiä, päätä, hartialinjaa, kasvoja ja jalkoja, ja kaikki liikkeet sopivat erikäisille.

Kouluttautuneet hoitajat osaavat lähtökartoituksen jälkeen arvioida tilanteen, mikäli hoidossa on huomioitavaa, esimerkiksi mitä huomioitavaa raskaana olevalle on.

Muita huomioita hoitoon:

  • Tule hoitoon omissa rennoissa vaatteissa
  • Jätä korut pois hoidon ajaksi
  • Hoidossa maataan selällään
  • Taustalla soi rentouttava musiikki

Brain relief- hoito Jyväskylässä

Joko olet kokeillut hoitomuotoa?

Rentoutumo palvelee Studio c- kaaren yhteydessä, ja hoitoja voit varata suoraan ajanvarauksella. Tervetuloa!

Rentoutumolla löytyy myös muita kehon ja mielen tasapainon äärelle tähtääviä palveluita, kuten muun muassa stressinhallinta- valmennukset ja Firstbeat mittaukset. Kokonaisvaltainen näkemys sinun hyvinvointisi äärelle, jonka kautta voimme auttaa palautumisesi kuntoon sekä sitä kautta saavuttamaan arkeen lisää iloa ja tyytyväisyyttä!

Rentoutushoidolla palautuminen käyntiin postaus esitteli Hetki aikaa itselle kirjoittajan, yrittäjän, Jaanan yhtä palvelua hyvinvointiyrityksessään. Mainitsemalla Hetki aikaa itselle blogi- varauksesi yhteydessä, saat -10% edun Brain relief- hoitoihin.

Rennompaa arkea,

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Minun hyvinvointi on sinun hyvinvointi
Rentoutushoidolla palautuminen käyntiin