Please enter an Access Token

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja

Kaupallinen yhteistyö sannArt:n kanssa

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja- postaus lähtee korujen maailmaan! Posti kantoi minulle ihanan paketin perille kuluneella viikolla, jota osasin jo odotella. Oikeastaan, tämä tulikin juuri sopivaan aikaan, näin äitienpäivän alla, ja voin sitten äitienpäivän kunniaksi pukea päälleni vaikka jotain ”parempaa seppälää”, ja laittaa korviini rasiassa tulleet korvikset. Ihanat <3
Olen enemmän kuin innostunut tästä kaupallisesta yhteistyöstä sannArt :n kanssa, koska arvostan kaikkea käsityönä tehtyä tuotetta. Käsityö ihmisenä itsekin ihastelin luovuutta, inspiraatiota, raikkautta ja kauneutta, ajatuksia, joita nämä korut minussa herättävät. Kädentaitoja on moneksi!

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja

 

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja

Uniikkeja koruja

Uniikit sannArtin korut ovat suomalaisia, käsityönä tehtyjäsannArt Design– korumallistossa on tuotevalikoimissa runsaasti kauniita koruja, muun muassa korvakoruja, riipuksia ja rannekoruja. Valikoimissa on myös herkkukoruja, jotka näyttävät jo niin syötävän hyville, että on varottava ettei erehdy niitä syömään karkin himoissaan. Lisäksi yrityksellä on skandinaaviseen sisustukseen sopivia sisustushimmeleitä moneen makuun.

Tuotteet on muotoiltu polymeerimassasta joissa eri värisiä massoja on sekoiteltu keskenään- saadaan joka tuotteesta täysin ainutlaatuinen, uniikki yksilö.Toista samanlaista korua ei tule vastaan muualla.

Polymeerimassa on itsessään kevyttä, joten esimerkkinä korvakorut tuntuvat kevyiltä kantaa. Korvakoru mallistossa on moneen makuun erilaisia korvakoruja, ja useammassa värissä. Metalliosat ovat kirurgin terästä, joten ne sopivat allergisille.

sannArt korut

sannArt on yhden naisen yritys, joka valmistaa tuotteita Tampereella ja niitä voi ostaa  verkkokaupan kautta ja tuotteita on myynnissä seuraavilla jälleenmyyjillä, Mummolan lahjapuodissa Lempäälässä ja Parturi- Kampaamo Estradissa Tampereella.

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja

Korvakoruilla ilmettä lookkiin

Omat korvakoruni, PikkuKuplat on saatu yhteistyössä. Väri valinnaksi osui oma lempparini, pinkin sävyiset korvikset, en kerrassaan voinut vastustaa niitä. Ajattelin piristää äiti- ihmisen lookkia vaikkapa lähtiessä kaupungille, syömään ystävien kanssa ja tosissaan, miksei sitä voisi vaikka äitienpäivän kunniaksi ehostautua normaalia enemmän. Voivat olla omat pikku pojatkin ihmeissään;)

Korut ovat helppokäyttöisiä arjessa, sopivat esimerkiksi työ/ opiskelu lookkiin, joten niitä voi yhdistellä mukavasti eri vaate kokonaisuuksiin. Itselleni korvakorut ovat niin sanottuun ”speciaali” käyttöön, koska 1- vuotiaan mielestä on kiva repiä äidistä kaikki irti mikä vaan roikkuu sopivasti pienten sormien lähellä. Mutta ehkäpä tästä saikin taas uuden kipinän alkaa käyttää vaihtelevasti erilaisia korvakoruja, ja stailata niitä asukokonaisuuksiin sopiviksi. Piristää kummasti värikkäät korut<3

sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja-yhteistyön myötä järjestän lukijoilleni arvonnan, jossa palkintona voittaja saa valita korvikset haluamassaan mallissa ja värissä. Pääset osallistumaan mukaan arvonnat välilehden kautta, tai jättämällä tämän blogipostauksen alle kommenttisi, (nimi ja sähköposti).

Onnea arvontaan!

– Jaana

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Diy vaippakimppu babyshowereille
sannArt suomalaisia käsitöinä valmistettuja koruja