Please enter an Access Token

Stressi pois ja kohti parempia elintapoja

Etsitkö vielä uuden vuoden lupausta?

Stressi pois ja kohti parempia elintapoja- postaus katselee jo uuteen vuoteen! Nyt polkaistaan uudelle vuodelle täällä blogin puolella startti käyntiin! Kuka lähtee mukaan ensi vuonna 2022 aloittamaan uudet terveelliset elintavat yhdessä minun kanssa? Tule tule mukaan, se ei tee muuta kuin hyvää!

Uusi vuosi 2022

Mikään ei voisi olla parempi suunnitelma kuin alkaa kiinnittämään huomiota kokonaisvaltaisesti omiin elintapoihin, ja lähteä vaikuttamaan niihin, jotta saamme arkeemme lisää energiaa, iloa ja vastustuskykyä!

Uskomattoman selkeitä perusasioita, mutta joilla on oikeasti merkitys kaikkeen. Ja juuri niitä asioita me tarvitsemme tänne koronan keskelle, joihin ei liiemmin ole kiinnitetty huomiota kuinka niihin voisi tässä hetkessä kiinnittää huomionsa. Mutta NYT, minä ainakin lähden entistä enemmän focusoimaan parempiin elintapoihin uuden vuoden alusta 2022 , ja kannustan rohkeasti mukaani myös muita.

Terveellinen elämä

Uuden vuoden terveellisemmät elintavat koostuvat mm. :

 • terveellinen, säännöllinen ruokavalio entistä eheämmäksi
 • riittävään unenmäärään ja lepoon panostaminen
 • tarvittavat ravintolisät tukemaan ruokavaliota ja buustaamaan immuunipuolustusta
 • liikuntaa vähintään suositusten mukaan
 • painonhallinta
 • palautuminen
 • sosiaaliset suhteet
 • vastustuskyvyn ylläpitäminen
 • positiivisia ajatuksia ja tunnetiloja
 • rauhallista oloa, rentoutumista
 • luovuutta!

Uusi vuosi 2022

Elintapojen parantaminen tuo myönteisiä vaikutuksia mukanaan

Ensi vuonna Hetki aikaa itselle- blogi osallistuu yhteistyössä Rentoutumon kanssa yhteiseen hyvään, tuoden elintapojen preppauksen ihmisten tietoisuuteen. Aihealue kerrallaan, eri asiantuntijoiden säestyksellä tulemme lisäämään tänne kaikkien keskuuteen terveyttä luonnollisesti ja focuksena elinvoimaisempi minä ja sinä. Odotan jo innolla uutta vuotta, ja starttia tähän, joten jos yhtään aihe polttelee, niin nappaa Hetki aikaa itselle- blogisivu seurantaan, sekä Rentoutumon kanavat Instagramissa  ja Facebookissa, niin pääset mukaan ajankohtaisiin postauksiin.

Uusi luku
Stressi pois ja kohti parempia elintapoja- UUDEN VUODEN LUPAUS

Uuden vuoden lupaus 2022 Elintapojen parantaminen

Uusi sivu kääntyy uudesta vuodesta, joten mikä ei olisi sen parempi ajankohta kuin startata uusi vuosi nyt näillä merkeillä. Näillä on varmasti myönteinen vaikutus mm. sairasteluihimme sekä muihin elintapasairauksiin, kuten diabetekseen.

Mitä isomman porukan kehitämme ympärillemme, sen voimakkaammin me varmasti tulemme onnistumaan. Yhdessä olemme enemmän ja saamme levitettyä yhteisesti hyvää ympärillemme tieto- taidollamme.

Tämä innostus pohjautuu suoraan tähän vallitsevaan korona- aikaan, kun tuntuu että eetteristä ei tule mitään muuta kuin masentavia uutisia ja focuksena pyörii pelkästään pelolla lietsonta.

Pelon omaisista ajatuksista kirjoittelin tähän postaukseen, ja joista voisit olla kiinnostunut. Mukana hellittäviä ajatuksia pelkoa viemään pois.

Nyt on aika suunnata ajatukset iloon, elinvoimaan, luottamukseen ja rakkauteen. Niillä saamme omiin elintapoihimme muutoksia, kun on viritetty tunnetila kuntoon. Stressi pois ja kohti parempia elintapoja kutsuu minua;)

Itse olen vahvasti sitä mieltä että meillä kaikilla on jo olemassa olevia mahdollisuuksia joka ikinen pyrkiä parantamaan elintapojaan, mitä se kellekin on. Sillä on kaikenlisäksi positiivinen vaikutus, jos muun muassa saamme parannuksia esimerkiksi unenlaatuun, niin se on suoraan verrannollinen meidän iloon ja onneen. Stressikäyrät ovat matalampia kun saamme nukuttua.

Stressi ylläpitää kehossamme yllä stressihormoneja ja vaikuttaa immuunipuolustukseemme heikentävästi.

uuden vuoden lupaus

Nyt on aika katkaista kaikkien stressi, ja alkaa voimaan paremmin. Sitä me kaikki tarvitsemme ja tulemme tekemään uudesta vuodesta stressittömämmän ja onnellisemman.

Joten, kysymys kuuluu,

OLETKO SINÄ MUKANA?

 

Isosti parempaa uutta vuotta kaikille!

 

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Puhu äänellä jonka kuulen
Stressi pois ja kohti parempia elintapoja