Please enter an Access Token

Stressin lievitystä keholle ja mielelle

Stressin purkaminen kehosta

Ei varmaan ole kovinkaan montaa meistä, kuka ei olisi kuluneisiin vuosiin tai tämän hetkisiin fiiliksiin toivonut rentoutumista tai parempaa palautumista! Kuorma on ollut merkittävä, joka on korona-ajassa ollut ihmisten keskuudessa, ja jolla tulee olemaan vielä pitkään meihin vaikutusta.

Stressin lievitystä keholle ja mielelle – blogipostaus kertoo Jyväskyläläisestä hyvinvointi yrityksestä, jonka missio on aikaansaada asiakkaalle rennompaa arkea. Sitähän me kaikki kaipaamme!

Stressin purkuun on onneksi nykypäivänä olemassa lukuisia lieventäviä keinoja ja hoitomuotoja, joita rohkeasti kokeilemalla selviää mikä tehoaa itseensä parhaiten. Jokatapauksessa pitkittynyttä stressiä kannattaa hoitaa, ja jos itsellä ei arjessa ole riittävästi työkaluja mm. stressin purkamiseen kehosta, niin siinä tapauksessa suosittelen testamaan erilaisia hoitokeinoja stressin pariin.

Brain relief hoito Rentoutumo

Rentoutumon palvelut kehon ja mielen tasapainon äärelle

Tässä postauksessa kerron Rentoutumon kokonaisvaltaisista palveluista, jotka focusoituvat juuri luomaan tasapainoa sekä keholle että sitä kautta mielelle. Kun keho rentoutuu, myös mieli rentoutuu. Ja myös toisinpäin. Joskus on helpompi aloittaa mielestä, jonka jälkeen ymmärtää antaa tilaa myös rentoutumiselle.

Brain relief hoito Rentoutumo

Rentoutumo luo turvallisen ja varman ilmapiirin poistaa asiakkaan stressiä, ja ilmapiiri rentoutumossa on  rauhallinen ja seesteinen, päädyit sitten ottamaan rentouttavia hoitoja tai valmennuksia. Asiakas kohdataan aidolla ja välittävällä, sekä myöskin rennolla otteella, jolloin on helppo olla oma itsensä ja päästää kaikesta turhasta irti.

3D- hierontatuoli Rentoutumo

Hemmottelevaa kosketushoitoa ja stressin häätöä

Rentoutumon kokeilemisen arvoinen yhdistelmä stressin lievitykseen kehosta on ehdottomasti Brain relief- rentouttava hoito yhdistettynä 3 D- hierontatuolin hemmottelevan hieronnan parissa. Täysi mahdollisuus katkaista arjen kiire ja päästää irti huolista. Kun kehosi on saanut levätä, mielen päälle useimmiten nousee pinnan alta asioita, joiden käsittelyyn on myös Rentoutumolla tilaa.

Jos ja kun hoidon jälkeen herää tuntemuksia ja ajatuksia, et jää yksin, koska sanoille on tilaa. Niitä varten on mahdollisuus myös varata isoja suuntaviivoja näyttävien stressinhallinta-, tai life coach- valmennusten pariin. Niiden avulla opit mm. hallitsemaan stressiäsi arjessa entistä tehokkaammin ja löydät kokonaan uusia toimintatapoja saadaksesi arkeen lisää tasapainoa.

Saattaisit pitää myös tästä blogi- postauksesta, joka kertoo Brain relief- hoidosta tarkemmin.

Rentoutumisella lisää tilaa uusille ideoille

Jättämällä huolet ja taakat Rentoutumoon on mahdollista saavuttaa rennompaa arkea! Useimmiten keskustelutuki luo uusia syviä itsensä ymmärtämisen hetkiä, ja mitä syntyykään hiljaisista, rentouttavista, sallivista hetkistä itsellemme. Lisää tilaa ja luovuutta. Luovuutta ideoida arkeen toimivampia ratkaisuja, ja löytää uudelleen iloa ja elinvoimaa elämään!

Onneksi nykyään vastapainona ihmisten kiireille ja huolille on paikkoja, joissa voi päästä lataamaan itseänsä. Erilaisia hoitomuotoja ja valmennuksia käytetään paljon ennaltaehkäisevässä mielessä, joka mielestäni onkin suotavaa eikä niinkään kaivettaisi niitä esille vasta sitten kun on jokin akuutti ongelma. Moni ymmärtää pitkittyneen stressin merkittävät suuret vaikutukset, jotka heijastuvat kielteisesti jopa arjen toimintaan, joten haluavat satsata omaan hyvinvointiinsa rahaa.

Niinhän se on, että panostus omaan itseen on kyllä tärkein panostus mitä voi tehdä! Kun itse voi hyvin, ympärilläkin voidaan!

Tutustu tästä mitä kaikkea ihanaa Stressin lievitystä keholle ja mielelle Rentoutumolta löytyykään.

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Unella hyvinvointia ja luottamusta arkeen
Stressin lievitystä keholle ja mielelle