Hanki päivittäin uutispäivityksiä postilaatikkoosi!
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Stressinhallinta -valmennukset

Stressinhallinta- valmennukset auttavat asiakasta löytämään uusia ratkaisuja ja apuja arjen kuormitukseen. Valmennukset keskittyvät asiakkaan elämässä olevaan stressaavaan, kuormittavaan tekijään, ja valmennuksien avulla etsitään uusia askelia arkeen tehdä asioita eri tavalla ja lähdetään niitä toteuttamaan.

Valmennusten myötä erilaiset harjoitteet tuovat asiakkaalle uusia työkaluja stressinhallintaan, joilla voi saada nopeasti arjen kuormitusta rauhoitettua.

Suosittelen varaamaan stressinhallinta- valmennus paketin, joka sisältää kolme, tunnin mittaista valmennusta. Valmennukset voidaan tehdä myös tarvittaessa etä vaihtoehdoilla, kuten Zoomilla tai Whatsapilla.

 

 Palvelut tällä hetkellä:

 • Life coach- valmennukset – ratkaisukeskeiset muutosvalmennukset
 • Brain Relief- syvärentouttavat hoidot
 • Käsityöt tilauksesta
 • Forever living products- hyvinvointituotteet
 • Stressinhallinta- valmennukset
 • Blogi- yhteistyöt

 

Trainer4You stressinhallintavalmentajan koulutus! 

 

Hillitse ja hallitse stressiä- paketti

Kokonaisvaltainen paketti stressin häätöön!

– 3 kertaa 50 minuutin mittaisen Brain relief- syvärentouttavan hoidon, jossa tavoitteena on hillitä mahdollisia stressin oireita, rentoutua ja voida paremmin

– 3 stressinhallintavalmennusta, jossa paneudumme hallitsemaan stressin aiheuttajia, ja saavutamme ratkaisuja, joilla saat uusia apuja stressinhallintaasi ja jaksat arjessa paremmin.

 

Brain relief- syvärentouttavan hoidon keskeinen tavoite on syvä rentoutuminen. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille ja keholle mahdollisuuden hetken pysähtymiseen. Syvä rentoutuminen tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edeltävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa. Hoito yhdistää intialaista päähierontaa, vyöhyketerapiaa ja shiatsun liikkeitä.

Teen hoitoja ja valmennuksia hoitolassani Jyväskylässä sekä lisäksi sinulla on myös mahdollisuus kotikäynteihin lisähinnasta.

 

Pariskunnan stressinhallinta- valmennuspaketti

Helpota koko perheen taakkaa!

Paketti sisältää:
-3 tunnin mittaista yksilövalmennusta kummallekin osapuolelle (yht. 6 h)

– 1 yhteinen,tunnin mittainen valmennus, jossa klousataan pariskunnan yksilövalmennuksista heränneet toiveet ja tarpeet yhteen.

 • Pariskunnan yksilövalmennusten myötä selvitetään mikä pariskunnan osapuolten arkea kuormittaa ja stressaa, sekä suunnittelemme uusia tapoja kuorman helpottamiseen. Valmennus etenee kummankin yksilövalmennuksilla, 3 kertaa, jonka jälkeen lopuksi on yhteinen valmennus, jossa ovat kummatkin osapuolet mukana. Yhteinen valmennus tuo kummankin toiveet ja tarpeet ja kuormittavan tekijän näkyville ja kuuluville, josta klousaamme pariskunnalle yhteisen päämäärän, ja laadimme siihen askelia. Mahdollisuus varata tämän jälkeen ”välicheck”- valmennus 1-2 kk päähän, siihen etuhinta pariskunnalle 125 €/ yhteinen valmennus.

 Pariskunnan stressinhallinta – valmennukset on saaneet kehuja, että se on hyvä ja matalan kynnyksen vaihtoehto pariskunnalle, kun arjessa on kuormittavia tekijöitä, joihin halutaan saada ensiapua keskustelevan valmennuksen kautta. Valmennus EI ole terapiaa, mutta voi auttaa pariskunnan löytämään uusia näkökantoja, hyväksymään toisen mielipiteitä, vastaanottamaan tuntemuksia ja ajatuksia avoimen keskustelun myötä.

 

Palautetta pariskunnan stressinhallinta- valmennuksista:

”Koin stressinhallinta- valmennuksen pariskunnalle erittäin hyödyllisenä. Halusin arkeemme tasapainoa ja omaan elämääni stressittömyyttä ajankäytön hallinnalla. Sain valmennuksesta monta erinomaista ja käytännönläheistä vinkkiä arjen ajankäytön hallintaan. Lisäksi opin valtavasti uutta sekä itsestäni, että avopuolisostani. Opin delegoimaan ja asettamaan toiminnalleni rajat. Parivalmennuksen viimeinen, yhteinen valmennuskerta, avasi puolison näkökulman arjen sujuvuuteen ja ajankäyttöön. Opin ymmärtämään hänen toiveitaan paremmin.”

 

”Valmennuksen jälkeen on helpompi lähteä rakentamaan arjesta ajankäytännöllisesti enemmän meidän näköistämme niin, että kaikki perheen jäsenet ovat tyytyväisiä arkeen ja kokevat sen sujuvana..”

Valmennus toteutetaan sovitusti joko henkilökohtaisilla tapaamisilla, verkossa esim. Zoomilla, puhelimitse, tai asiakkaan toivomalla tavalla.

 

 

 

Signs

 

 

Stressinhallinta- valmennuspaketit kuvauksineen:

 

Stressinhallinta- valmennuspakettien hintoja:

 

Stressinhallintavalmennus            

 75€

Sisältää yhden tunnin mittaisen stressinhallinta- valmennuksen

Stressinhallinta- valmennuspaketti  

210€

Sisältää kolme yhden tunnin mittaista valmennusta

Pariskunnan Stressinhallinta- valmennuspaketti 

558€

Sisältää kolme tunnin mittaista yksilövalmennusta kummallekin osapuolelle, sekä yhden yhteisen valmennuksen yksilövalmennusten jälkeen.

Hillitse ja hallitse stressiä- paketti 

399 €

Sisältää kolme Brain relief- syvärentouttavaa hoitoa Jyväskylässä, sekä kolme tunnin mittaista stressinhallinta- valmennusta, jotka voidaan toteuttaa myös etävaihtoehdoilla.

 

 

Valmennuksen voit ostaa myös lahjaksi lahjakortilla!

 

– Jaana Koskinen, Mind coach ® certified trainer – stressinhallintavalmentaja


 

Kysy lisää minulta!

jaanakosk@gmail.com

044-0463582

 

Varaa valmennus: 

  Nimi(*)

  Sähköposti(*)

  Viestisi

  Sopimusehdot