Please enter an Access Token

Suuntana optimaalinen vireystila

Optimaalista vireystilaa kaivaten

Kuinka saada hyvä flow arkeen, jossa jaksaa tehdä perusaskareiden lisäksi myös iloa tuottavia ja itseään kehittäviä asioita? Mitkä ovat esteet hyvän flow- tilan saavuttamiselle ja mitä sinä voisit tehdä, että saisit optimaalisen vireystilan käyttöösi?

Optimaalinen vireystila

Monikin tietää, että jos olet väsynyt ja uupunut, ja alavireessä, sinulla ei yksinkertaisesti ole paukkuja yhtään enempää tehdä arjessa kuin mitä kykenet. Ja jaksat. Siinä olet oikeassa, koska jos työtaakkasi on saanut sinut alavireeseen, on aivan turha polttaa kynttilää molemmista päistä yhtään enempää, ja kehosi on tehnyt jo stopin ja pyytää sinua hidastamaan. Alavireinen tila itseasiassa kirjaimellisesti pysäyttää sinut jo väkisin, koska todennäköisesti esimerkiksi uupumus on mennyt jo liian pitkälle ja voimasi ovat lopussa.

Toisessa ääripäässä, ylivireisessä tilassa on paukkuja käytetty jo liiaksikin, ja on vaikeutta hillitä rauhoittumista. Kroppa kun käy ylikierroksilla, haluaisit rauhoittua, mutta kehosi hyrrää vaan eteenpäin. Voit huomata sen esimerkiksi mahdollisista unihäiriöistä, jolloin unensaaminen on vaikeaa tai heräilet pitkin yötä. Sydän hakkaa ja kärsit keskittymisen puutteesta. Tämäkään ääripää ei tee tilaa uusille ajatuksille, tai innosta tarttumaan uusiin askareisiin. Keho on ikäänkuin jonkilaisessa kiihtymistilassa, ja et saa sitä hidastumaan.

Tasapainoa etsimässä

Arki on yhtä selviytymistä

Kumpaakin ääripäätä yhdistää sana selviytyminen. Arki saattaa muistuttaa selviytymistä, ainakin itsestä olo voi tuntua siltä. Olet liian kuormittunut saamaan arjesta kiinni. Stressireaktiosi on mennyt liian pitkälle, kun et ole saanut purettua matkan varrella taakkaa vähemmäksi. Pitkittynyt stressi on tuonut tullessaan kasan ongelmia, jonka kanssa painimiseen kaikki ylimääräinen energiasi kuluu, ja muuhun ei ole tilaa.

Ymmärrän sinua. Olen myös ollut kummassakin ääripäässä ja tiedän kuinka vaikeaa sieltä on nousta ylös. Varsinkin, jos stressi on jo tuonut kroonistuessaan liudan mielenterveyden ongelmia, esimerkiksi masennusta, kuopasta voi tuntua olevan mahdoton nousta ylös. Mutta tiedätkö mitä? Sinä pystyt nousemaan sieltä myös ylös, ja yhtälailla jossain vaiheessa katselemaan arkea muillakin linsseillä, kuin vain ”selviytyjän”- roolissa.

Iloa arkeen

Stressinhallinta- valmennus sinulle kun suunta on auki

Stressinhallinta- valmennukset on tehokkaita sinulle, jos sinusta tuntuu, että oma suuntasi on auki, etkä oikein saa kiinni askelista, jotka veisivät sinua eteenpäin.

Haeskelet elämääsi jatkuvasti ajatuksilla parannusta, mutta vellovat epämiellyttävät tunteet saavat sinut kerta toisensa jälkeen unohtamaan aikeesi. Menet monta askelta taaksepäin, ja luovutat. Stressaantuneena olet googletellut, mistä voisi saada apua arjen kuorman hillitsemiseen ja löytämään uusia toimivampia ratkaisuja itselleen. Haluisit saada myös omia haaveitasi eteenpäin ja myös toivot stressaavasi vähemmän.

Minulla on sinulle siihen apu!

Stressinhallinta- valmennus auttaa löytämään tasapainon arkeesi, koska teemme perustavanlaatuiset lähtötilan kartoitukset, joilla valmennettava saattaa jo niistä hoksata, missä piilee humpan juoni. Tärkeitä arkeen kohdistuvia kysymyksiä ja tehtäviä, sekä sinun fysiologian huomioiminen, on lähtökohta stressinhallinta- valmennuksissamme. 

Usein 3 valmennuskerran paketti riittää, ja pääset uuteen alkuun arjessasi. Tarvittaessa räätälöimme sinulle lisävalmennus kertoja, mikäli tuntuu, että jokin vaihe jää vielä kesken ja vaatii yhdessä läpikäyntiä.

Iloa arkeen

Stressinhallinta- valmennuspaketti

Valmennuksieni focus on rentoutuminen ja sitä kautta uuden oivaltaminen elämään. Rentoutumisen kautta ihmisen luovuus lisääntyy, ja meistä jokainen voi löytää uusia ratkaisuja- kun antaa tilaa itselleen.

Syyskuussa stressinhallinta- valmennuksiin bonuksena Jyväskylässä otettuna jokaiseen varattuun stressinhallinta- valmennukseen 10 minuuttia hierontatuoli- hieronta- aikaa veloituksetta! Lue lisää hierontatuolista .

Rentouttavan hierontahetken myötä, ja valmennuksessa tulevien rauhoittavien rentoutumisharjoitteiden avulla opit pysähtymään ja sallimaan itsellesi olemisen tilan. Opit ottamaan hetkiä itsellesi, ja rentoon aikaan, olemalla tekemättä mitään.

Vastaavasti valmennukset onnistuvat myös etänä, ja jokaiseen etänä tapahtuvaan valmennukseen saat lisäksi 10 minuutin rentoutus- äänitteen veloituksetta.

HINNAT:

  • 3 kerran stressinhallinta- valmennus 210€, sisältää kolme tunnin mittaista valmennusta ja kaupanpäälle jokaiseen kertaan joko 10 minuutin hierontatuoli- aika/ tai 10 minuutin rentouttava äänite
  • 1 kerran stressinhallinta- valmennus 75€, joka sisältää yhden tunnin mittaisen valmennuksen ja kaupanpäälle joko 10 minuutin hierontatuoli- ajan/ tai 10 minuutin rentouttavan äänitteen.

Varaa aika stressinhallinta- valmennukseen

Saat minut kiinni info@rentoutumo.fi tai soittamalla p. 0440463582

Valmennukseni ovat eteenpäin vieviä, tavoitteellisia, mutta myös leppoisia, kannustavia ja mukavan rentoja, joilla takuuvarmasti lisäämme arkeesi iloa ja tyytyväisyyttä! Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin!

Rennompaa arkea sinulle loihtimassa,

Rentoutumo

 

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Miten uskallan ilmaista mielipiteeni?
Suuntana optimaalinen vireystila