Please enter an Access Token

Tervetuloa Hetki aikaa itselle blogiin

Ensimmäinen askel kohti bloggaamista

Tervetuloa Hetki aikaa itselle blogiin- postaus on siirretty Bloggerilta WordPressiin maaliskuussa 2019, mutta tämä postaus kertoo ihanasta ja innostuneesta bloggaamisen fiiliksestä heti alkumetreiltä saakka. Jos sinä olet miettinyt omia blogisivuja, niin kannustan juurikin ottamaan selvää sinulle sopivimmista blogi alustoista, jolla sinun on helppo lähteä liikkeelle. Tässä postauksessa kerron oman niin sanotun reitin ylipäänsä bloggaamisen luo, ja se on itselle ollut jo iso hyppy. Matkan varrella voi sitten tehdä uusia, kehittäviä muutoksia sivuille, kuten minäkin olen tehnyt, ja joista kuulet jatkossa myös lisää.

Tervetuloa Hetki aikaa itselle blogiin 

Hetki aikaa itselle alkoi Bloggerilla

Tätä innostavaa asiaa olen odotellut jo kauan, että pääsen avaamaan oman Hetki aikaa itselle- blogisivustoni  Bloggerin kautta. Olen tätä ennen pitänyt blogia omien kotisivujeni https://jaanakosk.myforever.fi kautta ja täytyy todeta, että blogin kirjoittamisesta innostuu. Tästä syystä halusin hypätä isompaan blogimaailmaan mukaan ja haastaa itseäni uusiin kuvioihin. Tämä vaatiikin paljon tutustumista muun muassa Bloggerin asetuksiin, joka on itselleni aivan uutta, koska edelliseen blogisivustoon verrattuna Blogger on hitusen verran haasteellisempi käyttää! Voit käydä lukemassa aiempia blogikirjoituksiani ylhäällä näkyvän linkin kautta, ja mielelläni kuulen kommentteja, mitä pidät blogeista. Onko jotain josta haluisit kuulla lisää?

 

Käytäntö opettaa, myös bloggaamisen arveluttavat seikat

Koska olen luonteeltani herkästi innostuva, ja kun tämä ajatus perustaa oma blogi Bloggeriin ei jättänyt minua rauhaan, niin aion opiskella ja ottaa asioista selvyyttä. Sisulla mennään, ja mitään ei voi saavuttaa, jos ei edes kokeile! Bloggerin kautta blogin postaaminen vaatinee siis vielä harjoitusta, mutta eikös se niin mene, että ”harjoitus tekee mestarin”. Se kyllä pätee monessakin asiassa. Muun muassa diy- sisustusta valmistellessa, toistot toiston perään tuovat taitoja lisää. Näistä asioista muun muassa kirjoittelen teille, ja fiilistelen omia diy- prokkiksia sekä lupaan myös teille ohjeistuksia laitella mukaan, niin laitetaan innostus tarttumaan;)

Tervetuloa Hetki aikaa itselle blogiin

Hetki aikaa itselle- blogini

Blogini käsittelee elämääni ja voin luvata, että postauksia DIY- sisustuksen lisäksi tulee myös hyvinvoinnista, unelmista ja minkälaista se meidän perheen lifestyle on. Hetki aikaa itselle- blogin parissa uppoudun myös jakamaan ajatuksia omasta ajasta, sen tärkeydestä ja millä itsen vaalin omaa aikaa. Kiireettömyys, elämästä nauttiminen ja innostus ovat blogieni kantavia voimia. Käsittelen blogi- aiheisessani mitä todennäköisemmin myös tunteita, joita löytyy jokaisen arjesta sinne ylä- ja alamäkiin saakka. Toivottavasti saan kuulijoiltani kommentteja ja palautetta<3

Tervetuloa Hetki aikaa itselle blogiin!
Iloa sinun päivääsi, 

Jaana

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää