Please enter an Access Token

Tervetuloa mukaan blogini pariin!

Hei sinä,


 

Tätä innostavaa asiaa olen odotellut jo kauan, että pääsen avaamaan oman Hetki aikaa itselle- blogisivustoni  Bloggerin kautta. Olen tätä ennen pitänyt blogia omien kotisivujeni https://jaanakosk.myforever.fi kautta ja täytyy todeta, että blogin kirjoittamisesta innostuu. Tästä syystä halusin hypätä isompaan blogimaailmaan mukaan ja haastaa itseäni uusiin kuvioihin. Tämä vaatiikin paljon tutustumista muun muassa Bloggerin asetuksiin, joka on itselleni aivan uutta, koska edelliseen blogisivustoon verrattuna Blogger on hitusen verran haasteellisempi käyttää! Voit käydä lukemassa aiempia blogikirjoituksiani ylhäällä näkyvän linkin kautta, ja mielelläni kuulen kommentteja, mitä pidät blogeista. Onko jotain josta haluisit kuulla lisää?


Koska olen luonteeltani herkästi innostuva, ja kun tämä ajatus perustaa oma blogi Bloggeriin ei jättänyt minua rauhaan, niin aion opiskella ja ottaa asioista selvyyttä. Sisulla mennään, ja mitään ei voi saavuttaa, jos ei edes kokeile! Bloggerin kautta blogin postaaminen vaatinee siis vielä harjoitusta, mutta eikös se niin mene, että ”harjoitus tekee mestarin”. Se kyllä pätee monessakin asiassa. Muun muassa diy- sisustusta valmistellessa, toistot toiston perään tuovat taitoja lisää. Näistä asioista muun muassa kirjoittelen teille, ja fiilistelen omia diy- prokkiksia sekä lupaan myös teille ohjeistuksia laitella mukaan, niin laitetaan innostus tarttumaan;)

 

Hetki aikaa itselle- blogini

Blogini käsittelee elämääni ja voin luvata, että postauksia DIY- sisustuksen lisäksi tulee myös hyvinvoinnista, unelmista ja minkälaista se meidän perheen lifestyle on. Hetki aikaa itselle- blogin parissa uppoudun myös jakamaan ajatuksia omasta ajasta, sen tärkeydestä ja millä itsen vaalin omaa aikaa. Kiireettömyys, elämästä nauttiminen ja innostus ovat blogieni kantavia voimia. Käsittelen blogi- aiheisessani mitä todennäköisemmin myös tunteita, joita löytyy jokaisen arjesta sinne ylä- ja alamäkiin saakka. Toivottavasti saan kuulijoiltani kommentteja ja palautetta<3

Iloa sinun päivääsi, 

Jaana

 

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.