Please enter an Access Token

Terveyssummit ja arkinen hyvinvointi

Uusi vuosi ja innolla buustaamaan terveyttä

Viime vuoden loppupuolella päätin, että kohennan entisestään elintapojani tänä vuonna 2022. Ja erityisesti haluan kiinnittää päivittäin huomioni immuunipuolustuksen, vastustuskyvyn ylläpitoon ja huolehtimiseen. Terveyssummit ja arkinen hyvinvointi- postaus kertoo mukavasta yhteistyöstä Terveyssummitin parissa, jonka avulla varmasti arkeen saapuu paljon uusia tipsejä!

Minusta varsinkin tässä vallitsevassa pandemia- ajassa on tärkeää kaikkien ottaa selvää,  kuinka me itse voimme arkisilla valinnoilla vaikuttaa siihen omaan immuunipuolustukseen myönteisesti.

Terveyssummit

Ei voisi paremmin voisi tätä uutta vuotta aloittaa, kuin lisäämällä tietoutta koskien terveyttä! Sain kaupallisen yhteistyön kautta VIP- jäsenyyden Terveyssummitille vuodeksi käyttööni ja todellakin aion ammentaa tietouttani heidän laajasta aihepiireistään. Lukijoilleni on myös etuja luvassa Terveyssummit- sivustoon, joten maltathan lukaista tämän blogipostauksen aina loppuun saakka, jossa löytyy näistä eduista lisää.

Blogipostauksia yhteistyössä Terveyssummitin kanssa tulee tämän vuoden puolella olemaan useampi, ja tämän kertainen postaus kertoo alkutunnelmista, minkälaisia kokemuksia olen jo tässä kohtaa sivuilta saanut tutustuttuani niihin ja kuunneltuani haastatteluja.

Jatkopostaus tulee tänä vuonna kun sivustoa on tullut enemmän kahlattua läpi. Kuulin, että ilmeisesti joitakin kivoja uudistuksia on myös tulossa sivuille, joista tulen sitten vinkkaamaan myös lukijoilleni.

 

Terveyssummit

Mikä terveyssummit on?

Verkossa järjestettävä TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017. Tapahtuma verkossa järjestetään kaksi kertaa vuodessa, jolloin viikon ajan on terveyssummitin sivustolla ilmaisia haastatteluja kuunneltavana aina niin paljon kuin ennättää itse kuunnella tuossa ajassa!

Tapahtuman jälkeen Terveyssummittia on mahdollisuus kuunnella kuukausi- jäsenyys hintaan tai hankkimalla VIP- jäsenyys vuodeksi. Jäsenyys sisältää kaikki materiaalit aiemmilta vuosiltakin. Kuunneltavaa löytyy siis joka lähtöön.

Terveyssummit on kerännyt sivuilleen eri alojen asiantuntijoiden haastatteluja, ja mukana on paljon tunnettuja henkilöitä. Aihealueita on muun muassa uniterveys ja unihäiriöt, henkinen hyvinvointi, immuuniteetti, kehonhuolto ja urheilu, luonnonlääkkeet, suolisto ja mikrobi, kokonaisvaltainen terveys ja paljon paljon muita todella mielenkiintoisia aihealueita.

Tasapaino

Omia kokemuksia terveyssummitista

Itse olin kuullut aiempina vuosina jo Terveyssummitista, mutta vasta nyt syksyllä 2021 kiinnostuin paneutumaan asiaan ihan ajan kanssa. Oletettavasti omassa arjessaan ajankohtaiset asiat kaipasivat rinnalleen aiheeseen liittyviä haastatteluja, joista sai uusia näkökulmia ja vinkkejä aiheeseen.

Kovin montaa viime syksyistä Terveyssummit- tapahtuman haastattelua en kumminkaan kerennyt kuunnella oman elämän hektisyyden takia, mutta syvän vaikutuksen teki ne ainoatkin asiantuntijat, joita kerkesin kuunnella. Omat suosikit syksyllä 2021 oli Sami Minkkisen ”Kiitollisuuden huikea voima”- haastattelu sekä Matti Rautajoen ”Traumat ja tunnelukot sairauksien taustalla.”

Ehkä ne muutamat haastattelut juuri pitikin kuulla, koska ne veivät omia tämän vuoden suunnitelmia eteenpäin. EFT kouluttaja Matti Rautajoki kertoi traumojen ja tunnelukkoihin käytettävää metodia, josta sen verran kiinnostuin, että tarkoituksena on ottaa tästä tunnetasapaino kouluttajan koulutuksesta tänä vuonna lisää, ja ilmoittauduin hänen koulutukseensa mukaan!

Alkufiilikset ovat olleet odottavaisen innostuneet ja kehuja täytyy antaa juontajalle, Karita Aaltoselle, jolla on mielestäni älyttömän kiinnostava tapa puhua ja juontaa. Karismaattinen juontaja kerrassaan, joka luo mielenkiinnon aiheeseen lisää!

Terveyssummit

Vinkit arkeen ylläpitämään ja lisäämään terveyttä

Koen saavani Terveyssummitista hyvää tietoutta lisää terveyteen tukemaan omaa hyvinvointiani, mutta jotta voin myös omia asiakkaitani palvella kehittämällä omaa tieto- taitoani paremmin. Mielelläni eri aihe-alueista hakee vinkkejä oman terveyden vahvistamiseen!

Mikäli sinä kaipaat kuunneltavaa kotiin esimerkiksi illoille tai lenkkipolun varteen, niin minulla on sinulle iloinen yllätys, ja voin ojentaa sinulle alennuskoodin Terveyssummit- sivustoon.

Vip jäsenyys terveyssummit

ALENNUSKOODI LUKIJOILLENI:

Sinulle lukijani haluan vinkata alennuskoodista, jolla saat hyvät edut Terveyssummittiin, nimittäin:

Alennuskoodi : hetkiaikaaitselle
Alennuskoodilla saat seuraavat alet: 
  • Kuukausijäsenyyden ensimmäisen kuukausi hintaan 9,90 € (norm. 12,90 €/kk)
  • Vuosijäsenyyden ensimmäisen vuosi hintaan 119 € (norm. 129 €/vuosi)
  • Jäsenyys jatkuu automaattisesti normaalihintaisena alennushintaisen jakson jälkeen.
  • Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa niin jäsenyys katkeaa maksetun tilausjakson loppuun eikä uusia maksuja veloiteta.
Kuka lähtee kuuntelemaan minun kanssa tälle vuodelle lisäämään tietoutta terveyteen?
Terveyssummit ja arkinen hyvinvointi postaukseen tulossa keväällä jatkoa! Jääthän seuraamaan! Tästä postauksesta saattaisit myös olla kiinnostunut, käythän lukemassa.
XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

Previous
Stressi pois ja kohti parempia elintapoja
Terveyssummit ja arkinen hyvinvointi