Please enter an Access Token

Tunnetilojen takana piilevät ajatuksemme

Äiti ihmisen vireystila

Viime postauksessa haettiin optimaalista vireystilaa. Tunnetilojen takana piilevät ajatuksemme- postauksessa pohditaan äiti- ihmisen yleistä kotivuosien vireystilaa. Valvottuja öitä, sairasteluja perusarjen lisäksi. Vähäiset mahdollisuudet tukiverkkoon, ja omat voimat vähissä. Oman ajan hetket minimissä, korkeintaan haaveissa.

Millä tällä kompleksilla lähteä virittelemään yleensäkään mitään vireystilaa, kun ei se ole mahdollista? Huomaatko, se on sinun lähtökohtainen ajatus! Miksi edes vaivautua, kun ihan toivottomalta asia näyttää.

Vai näyttääkö?

Äidin rakkaus

Tunnetilojen takana piilevät ajatuksemme

 

Useimmiten asia kuin asia saa uuden näkökannan kun lähdemme tarkastelemaan ajatuksia, joita niissä meissä herää. Sieltä alkaa hiljalleen löytyä kaiken maailman uskomuksia, jotka toimivatkin tehokkaasti omina esteinämme.

Saatamme jatkuvasti valitella muun muassa, että olen niin väsynyt, en jaksa tehä mitään, kohta taas lapset sairastelevat, on ihan suotta aloittaa mitään uutta. Ei minulla ole ketään, ketä voisin pyytää apuun. Ei muutos tule onnistumaan, koska kaikki asiat ovat niin levällään. Jatkuva lista omia ajatuksia, joilla sabotoimme mahdollisuuksiamme.

Osaatko horjuttaa omia ajatuksiasi? Kyseenalaistaa niitä? Heittää itsellesi vastakysymyksiä vaikeiden hetkien äärellä? Mitä jos huomaatkin haasteissa kyseenalaistamalla asiaa, että eihän se täysin 100% näin ole, vaan asiaan löytyy myös tälläinen ja tälläinen vaihtoehto.

Omien ajatusten horjuttamisen  myötä saattaakin löytää uusia tapoja arkeen ja huomata, että negatiiviset ajatukset ovat saaneet sinut paikoilleen. Pohtimalla ajatustensa paikkaansa pitävyyttä on mahdollista hälventää negatiivista sävyä puheissaan, jonka tilalle tulee enemmän toiveikkuutta ja luottoa, jotka puolestaan kannattelevat sinua muutoksiin.

Pystyn

Uusia mahdollisuuksia uusilla ajatuksilla

Sabotoivien ajatuksen takia sinulla ei olekkaan vireystila ollut sellainen, että sieltä edes löytyisi tahtotilaa tehdä asioille jotain. Muuttamalla ajatuksiasi, muutat arkeasi. Voit saada mahdottomasta mahdollista! Kun löydät persiilleen menevissä hetkissä toivoa ja lohtua omista ajatuksistasi, luot mahdollisuutta muuttaa tilannetta, koska tunteesi muuttuu. Tunnetila on suurin moottorimme joka saa joko toimimaan tai jäätymään paikoilleen.

Mahdollisuutesi muokata omia tunteita näissä väsyneissä kotiruuhkavuosissa lähtee sinun tunnetilasi kohentamisesta, johon totisesti pohjimmiltaan voit vaikuttaa ajatuksesi voimalla.

Tunnetaitoja voi harjoittaa erilaisin harjoittein, ja niitä voi oppia tehokkaasti ulkopuolisten avullakin. Itselläni on sinulle tarjota elämäntapa- valmennusta tehokkaiden työkalujen avulla, jolla saamme sinut matkalle kohti syvää itsetuntemusta.

Usko itseesi

Itsetuntemuksella vahva luotto itseensä

Itsetuntemus on myös lähtökohta tavoitteiden toteutumiselle. Oppimalla arvostamaan ja rakastamaan itseään, käyttäytymään myötätuntoisemmin itseään kohtaan, on osa prosessia. Rajojen läpikäyminen ja itsensä kuunteleminen missä tulee oma rajallisuus vastaan. Vuorovaikutustaitojen hiominen yhdessä, jotta terveellä tapaa itsekkäästi osaat puolustaa omia tarpeitasi ja asettaa itsesi etusijalle.

Itsetuntemusta on myös opetella löytämään omat arvot ja elää niiden mukaan, joka on myös mahdollista lapsiperheen äidille.  Ne, kannattelevat, sinulle tärkeät asiat ovat elämäsi peruspilareita.

Oman äänen vahvistamista, joka tuo rohkeutta, jonka avulla muutokset tapahtuvat. Sinun ei tarvitse olla tyly, jotta saat oman äänesi tai näkökantasi esille. Siihen on olemassa erinäisiä harjoitteita, joiden avulla voit opetella eri tilanteissa sanoittamaan ulos omia toiveitasi.

Monesti vanhemmuus on multitaskaamista parhaimmillaan ja pahimmillaan. Aika on pahin vihollisemme arjessa, ja usein esteenä kun huomaamme ettei sitä ikäänkuin ole. Tämä on myös oleellinen seikka, joita huomioin valmennuksissa, että teemme yksinkertaisesti suunnitelman myös ajankäytölle.

Uusi rohkeus

Uusi rohkeus- valmennus

UUSI ROHKEUS valmennus on sinulle, joka haluat vihdoin ja viimein asettaa itsesi etusijalle. Niinkuin lentokoneessakin happinaamarit asetetaan ensimmäiseksi itselle, jotta voi auttaa sen jälkeen muita, niin myös tässä valmennuksessa focus on SINÄ.

Saat uusia työkaluja oman äänen vahvistamiseen, opit tunnistamaan ja nimeämään omia tunnetilojasi ja vahvistamme ajatuksiasi niin, että niiden avulla muutos on mahdollista.

Opit olemaan rohkea ja rehellinen, ilman että sinun tarvitsee olla tyly.

Opit rakastamaan arkeasi, ja kokemaan tyytyväisyyttä jokaisesta päivästä.

Kotiäidin ympyröihin suunniteltu valmennus keskittyy focusoimaan myös ajankäyttöä, ja tekemään suunnitelmat todeksi. Ajanhallinta keskiössä valmennuksessa.

Valmennuspaketti UUSI ROHKEUS on nyt hintaan 250€ ja sisältää neljä tunnin mittaista valmennusta. Valmennukset voidaan toteuttaa joko face to face tai etävaihtoehdoin. Varatessasi valmennusta mainitse Hetki aikaa itselle- blogi niin saat 10% alennuksen itsellesi.

Varaa valmennus info@rentoutumo.fi ja tutustu nettisivuille www.rentoutumo.fi

 

Uutta rohkeutta kohti,

XOXO
signature

Tilaa niin et menetä viestiä
Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi, niin jutellaan lisää

No Comments Yet.

Previous
Suuntana optimaalinen vireystila
Tunnetilojen takana piilevät ajatuksemme